Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Body kit od RS4 do A4 sedana da rade??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Halogeny nie sa takie same od S4 jak od A4 II lift ? (jajeczka)

Na alle..od 140 - 300 zł .

Opublikowano

nie sa takie same niestety uff przeczytalem caly watek jesli jestes zainteresowany taka przerobko moge ci ja wykonac na ori czesciach ale nie wierz w cene 7 tys bo ktos kto to mowi nie wie co to jest za praca. Niestety z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli chce sie to zrobic z glowa to trzeba wszystko z rs4 kupic i adoptowac do zwyklej karoseri. Wstrzymajcie sie pokaze wam fajny projekt za 2 tyg.[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 00:09 _________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=17537.0

znalazlem swoje stare audi mialem je co prawda 4 lata temu ale nadal ladne :)

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ cały czas rozwarzam S4 i RS4 to ile kosztują halogeny do przedniego zderzaka w S4? bo jak znajduje na allegro zderzaki to kazdy bez halogenów? i czy skomplikowana jest sprawa ich zamontowania?

sprawdzaj sobie ceny w ASO bo Ja kupiłem swoje halogeny do S4 ( B6 ) za ok 200 zł /szt a na allegro krzyczeli 300 zł/szt

Opublikowano

Mam pytanie ponieważ cały czas rozwarzam S4 i RS4 to ile kosztują halogeny do przedniego zderzaka w S4? bo jak znajduje na allegro zderzaki to kazdy bez halogenów? i czy skomplikowana jest sprawa ich zamontowania?

ale z Twoim rabatem, czy bez :naughty:

sprawdzaj sobie ceny w ASO bo Ja kupiłem swoje halogeny do S4 ( B6 ) za ok 200 zł /szt a na allegro krzyczeli 300 zł/szt

Opublikowano

przed rabatem to jest cena coś ok 240-260 zeta to i tak taniej w ASO niż na allegro....

Opublikowano
  • Autor

Mam nowe wieści odnośnie body rozmawiałem z człowiekiem co już zrobił dwa takie body kity i mówił że w cenie 7-7,5tys zmieszcze sie ze wszystkim i mówił że zrobienie takiego body to nie problem tylko jest poprostu czaso chłonne ale do zrobienia bez problemu :)

Opublikowano

w cenie 7-7,5tys zmieszcze sie ze wszystkim

mowisz o zderzakach przód +tył + poszerzenia progów , błotników ? Na ori gratach czy kowalstwo artystyczne ? :naughty:

Opublikowano

ja obstawiam kowalstwo gdyz sam to zrobilem i wiem ile to kosztuje biorac pod uwage ze sam koszt dobrego lakierowania to min 3-4 tys zl wiec nie wiem jak za 3 tys chce kupic blotniki zderzaki progi spojlerek tylne drzwi listwy itp itd zycze powodzenia

Opublikowano

Same błotniki były na alle...za 600 zł /szt..

Opublikowano

To co podal hhacek jest :kox:

Ale i tak uwazam ze szkoda kasy.. :)

Opublikowano

nom, calkiem niezle to wyglada - chlopak sie troche narobil

Opublikowano

apnowie w Rzeszowie jest czlowiek ktory ma formy na caly kit od RS4 :> zrobil juz 2 A4 w ten sposob :> efekt cudowny no i wszystkie elementy z jakiegos lekkiego tworzywa ale nie laminatu bo nie pekaja :> o ile sie nie myle za maske + 2 blotniki + zderzak + nakładki na progi chce cos koło 3 tysi :> kolega ma to zrobione i autki wyglad poprostu pieknie :> jak bede mial czas dorzuce fotki i dowiem sie czy te elementy sa nadal dostepne

Opublikowano

Ja tam dalbym sobie spokoj :wink4: Rob albo S4 ladnie albo doloz do auta i kup inne , a nie psuc auto, malowac cale, szpachla , i niewiadomo co jeszcze ..... :wallbash: masakra

Opublikowano

A ja sam nad takim czyms myślalem żeby sobie kupić A4 b5 2.8 oczywiście Avant i przerobić go na RS4 ale jest jedno ale za 7 ts zł to raczej niema szans tego do porządku zrobic ,żeby przypominało to oryginał. Po pierwsze komplet zderzaków z kratkami , halogenami itd to koszt około 3000 tys zł , progi też z 1000 zl , błotniki przednie i tylne to mysle koszt tez około 2 tysi , a gdzie to wszystko zmontowac pomalować to podejzewam około 4- 5 tysi lekko. To nie wszystko trzeba kupić zawieszenie obnizające bo mam nadzieje ze spręzyn niebedziesz cioł :naughty: do tego dochodza felgi z RS4 z oponkami to koszt tez około 4 tysi. No i myśle ze jeszcze kilka pierdół takich jak grill i pare elemntów wnetrza jak carbon , tarcze zegarów. Ja sobie kiedyś tak szacowałem że auto koszt około 25 tys i około 15 tys zł i dało by rade coś takiego wyrezac. Jakby się ktoś do tego naprawde przyłożył i popracowal suminnie nad tym to myśle że pomysl fajny i wmiare na kieszen normalnego człowieka biorąc pod uwagę utrzymanie A4 B5 2.8 , a utrzymanie RS4 gdzie same tarcze hamulcowe i klocki kosztuja majątek. Kiedys może sam sie zdecyduje na taką rzeźbe

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam obecnie w moim pięknym audi założony przedni zderzak, maskę i zawieszenie od RS4. Zamienię to na zderzak od S4 i standardowe zawieszenie. Dość mam jazdy jak wóz drabiniasty! Koszy pokrywa zainteresowany! gg 990450

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mysle ze to dobry pomysl i chyba tak zrobie i jezeli ktos by mogl mi pomuc i powiedziec czy musze poszezadz blotniki zeby zdezak od rs4 pasowal idealnie??:> :kox::chytry:

warnwarn.gifNie odgrzewamy starych tematow i uzywamy wyszukiwarki.

Opublikowano

ja mysle ze to dobry pomysl i chyba tak zrobie i jezeli ktos by mogl mi pomuc i powiedziec czy musze poszezadz blotniki zeby zdezak od rs4 pasowal idealnie??:> :kox::chytry:

Odgrzebałeś kotleta :shocked: I jeszcze nie raczysz użyć wyszukiwarki :chytry:

Zeby pasował zderzak musisz mieć ori błotniki .. a do błotników przydało by sie progi ..a do progów drzwi . :evil:

Da sie przerobić zderzak od Rs'a pod błotniki te co masz .. :szukaj: bo było o tym :)[br]Dopisany: Wrzesień 10, 2008, 06:58:47 pm_________________________________________________

Będzie RS4 w sedanie:D niewiarygodne ale prawdziwe:D;*

Jesli to odnośnie Twojego auta... to zastanów sie ..poszukaj , poczytaj ..:guma: