PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Panowie wie ktoś lub słyszał o tym napoju??? Kumpel zaczął to sprzedawać, jak twierdzi nic nie można stracić a dużo zyskać. Na zachodzie to dużo osób kupuje a u nas nie jest to popularne, przynajmniej tak mi się wydaje bo wcześniej o tym nie słyszałem. Interes polega na tym że polecasz to jednej osobie, ona jeśli tego nie kupi to i tak za to masz kasę, jeśli ta osoba dalej poleci komuś innemu to robi się tzw, ciągłość i w skali miesiąca dość dużo można zarobić na tym. Warunkiem jest że na początku trzeba 150-400zł zapłacić za pakiet tych butelek. Jedna butelka starcza na miesiąc z tego co mi mówił. Niżej są filmiki i linki o tym wszystkim. MonaVie - A More Meaningful Life | MonaVie Plan Marketingowy Monavie cz.1.mp4Dodam że gość który zaczął na tym zarabiać grubą kasę, sam likwiduje 3 swoje firmy komputerowe bo na tym ma większą kasę, pewnie to kit Co myślicie o tym
dajmler4 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 ogólnie co do sasmego specifiku to samo zrowie, nie wiem o jaki konkretnie pordukt ci chodzi jesli o energetyka to jest to jedyny energetyk na rynku 100% zdrowy dla organizmu, co do zarobków to tego nie wiem jak to wyglada wiem ze jedna puszka to koszt okolo 8-9zł, wiem tez ze ich receptura jest trzymana pod ostrym kluczem, maja produkty które jest bardzo ciezko dostac wpolsce ogólnie firma zdecydowanie do polecenie jesli ktos dba o zdrowie
Hugo Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja słyszałem. Kiedyś mi jeden z gumisiów o tym mówił. To jest sok z gumijagód :polew:
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 ogólnie co do sasmego specifiku to samo zrowie, nie wiem o jaki konkretnie pordukt ci chodzi jesli o energetyka to jest to jedyny energetyk na rynku 100% zdrowy dla organizmu, co do zarobków to tego nie wiem jak to wyglada wiem ze jedna puszka to koszt okolo 8-9zł, wiem tez ze ich receptura jest trzymana pod ostrym kluczem, maja produkty które jest bardzo ciezko dostac wpolsce ogólnie firma zdecydowanie do polecenie jesli ktos dba o zdrowie Z tego co wiem codziennie pije się 30 mililitrów, jedna butelka starcza na miesiąc, w paczce są 4 takie butelki ale żeby to kosztowało 400zł [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:57_________________________________________________ Ja słyszałem. Kiedyś mi jeden z gumisiów o tym mówił. To jest sok z gumijagód :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 21:58_________________________________________________Mam dylemat czy się umówić z przedstawicielem tej marki i spróbować coś zarobić, choć nie chce ryzykować bo nie kasiastego portfela teraz nie mam
majkel_majki Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Daj sobie spokój, kolejna ściema i piramida finansowa moje osobise zdanie jest takie, a miałem z dystrybucją tego typu trochę styczności, że jeśli nie jesteś gnojem albo nie masz wyjątkowego szczęścia to taki interes nie jest dla Ciebie bo na tym nie zarobisz, za to będziesz harował na różnych oszołomów.
hornet Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja słyszałem. Kiedyś mi jeden z gumisiów o tym mówił. To jest sok z gumijagód :polew: Otrzymujesz kropa za OT Co do tematu to lipa pewnie..... cudów nie ma.. ale jakby ktoś chciał kupić hurtowe ilość energetyków to pisać na pw.
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja słyszałem. Kiedyś mi jeden z gumisiów o tym mówił. To jest sok z gumijagód :polew: Otrzymujesz kropa za OT Co do tematu to lipa pewnie..... cudów nie ma.. ale jakby ktoś chciał kupić hurtowe ilość energetyków to pisać na pw. hornet my tu nie wyjaśniamy czy to dobre czy daje koxu itd, tylko czy faktycznie na tym można zarobić A kropek dobry
majkel_majki Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja twierdzę, że nie można, zwłaszcza jeżeli masz dużo do stracenia. A skoro jak sam twierdzisz, że z kasą obecnie krucho to tym bardziej w tył zwrot i naprzód marsz Jak dla mnie klasyczny przypadek, cudowny specyfik, któregu u nas w zacofanym kraju nie uświadczysz i kupisz tylko dzięki firmie "krzak"- dobra ściema podstawą marketingu :gwizdanie: Do tego schemat: spoko, z radością przyjmiemy, ale najpierw musisz swoje wkleić, plus niech kolega kolegi wciągnie kolegę, który niech z kolei znowu wciągnie ciocię/ wujka/ babcię/ kochankę to zarobi na tym- klasyczna piramida finansowa, co tu jeszcze dodać
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja twierdzę, że nie można, zwłaszcza jeżeli masz dużo do stracenia. A skoro jak sam twierdzisz, że z kasą obecnie krucho to tym bardziej w tył zwrot i naprzód marsz No właśnie gdybym miał tyle kasy że by mi latało te 400zł to bym spróbował, dlatego założyłem temat z zapytaniem czy ktoś już spróbował od nas w tym biznesie..
majkel_majki Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja twierdzę, że nie można, zwłaszcza jeżeli masz dużo do stracenia. A skoro jak sam twierdzisz, że z kasą obecnie krucho to tym bardziej w tył zwrot i naprzód marsz No właśnie gdybym miał tyle kasy że by mi latało te 400zł to bym spróbował, dlatego założyłem temat z zapytaniem czy ktoś już spróbował od nas w tym biznesie.. Uwierz, byłbyś 4 stówy w plecy
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja twierdzę, że nie można, zwłaszcza jeżeli masz dużo do stracenia. A skoro jak sam twierdzisz, że z kasą obecnie krucho to tym bardziej w tył zwrot i naprzód marsz No właśnie gdybym miał tyle kasy że by mi latało te 400zł to bym spróbował, dlatego założyłem temat z zapytaniem czy ktoś już spróbował od nas w tym biznesie.. Uwierz, byłbyś 4 stówy w plecy Ale za to zapas wody MO NA VI na cały rok :polew:
PABLO Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Ale za to zapas wody MO NA VI na cały rok :polew:
adamq Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Kolejny MLM (Multi Level Marketing). http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wielopoziomowy
GILI Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Kolejny MLM (Multi Level Marketing). http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wielopoziomowy ...to inny rodzaj pozyskiwania klientów.Działalność opiera się nawlekaniu kolejnych osób do łańcuszka,masz przecież prowizje z każdego kolejnego. Prawdziwa piramida finansowa,a nie stałe struktury oparte na przedstawicielach i punktach handlowych.
Reggi Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Kolejny MLM (Multi Level Marketing). http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wielopoziomowy Ta..po Amłejach, Skajlajnach i innych herbal gównach
adrianus Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 nie pakuj sie w to, zdala od wszelkiego MLM'u takie moje zdanie
jarko Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 wiem tez ze ich receptura jest trzymana pod ostrym kluczem A powiedz mi, jaka firma udostepnia swoją unikalną recepturę :?: Pepsi, coca-cola, a może KFC przepis na panierki w necie publikuje To absolutnie żaden wyznacznik jakości produktu...
letallec Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 wiem tez ze ich receptura jest trzymana pod ostrym kluczem A powiedz mi, jaka firma udostepnia swoją unikalną recepturę :?: Pepsi, coca-cola, a może KFC przepis na panierki w necie publikuje To absolutnie żaden wyznacznik jakości produktu... Moj przepis na penne tez trzymam pod ostrym kluczem
jarko Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Tak jak ja mój na gołąbki w sosie pomidorowym Ale co to ma wspólnego z tematem
dajmler4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 no nic wiem ze napewno wy znacie ten produkt i wiecei jaki jest ja tylko udzielam zetelne informaacji z pierwszego zródla ze produkt jest bardzo dobry i zdrowy gdyz jest zrobiony tylko i wylacznie z naturalnych roslin, co do hanldu nie wiem jak to wyglada gdyz sie tym nie zajmuje, wiem ze sa to jak na rynek polski dosyc drogie specyfiki, a jesli chcecie to piszcie ot na temat ze macie tajne przepisy na gołabki, co prawda to prawda kfc, coca-cola i inne tez trzymaja swaja receprure w tajemnicy, tutaj mamy inan sprawe iz nie rozmawiamy o jakis chemikajach i innych sprawkach tylko o zdrowych zeczach
Rekomendowane odpowiedzi