kuredu Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 najlepiej kupić 2.0tfsi 40tys taniej niż 3.0tfsi, dołożyć dobre turbo i pozamiatane...
PABLO Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 najlepiej kupić 2.0tfsi 40tys taniej niż 3.0tfsi, dołożyć dobre turbo i pozamiatane... Jak kogoś stać na nowe 3.0 TFSI to też może dołożyć wydajniejsze turbo
Thom4s Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Jak kogoś stać na nowe 3.0 TFSI to też może dołożyć wydajniejsze turbo Tyle, że w tym silniku nie ma turbo. Aftermarketowych kompresorów raczej jeszcze nie ma.
jedrekx Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 wczoraj widziałem w salonie Audi poliftowego Sportbacka... stały obok siebie polift i przedlift. moim zdaniem przedlift ładniejszy z zewnątrz, a polift w środku
turdzi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 wczoraj widziałem w salonie Audi poliftowego Sportbacka... stały obok siebie polift i przedlift. moim zdaniem przedlift ładniejszy z zewnątrz, a polift w środku tez byme wczoraj w ASO i tez tak mysle.Za to jezdzilem demowka C7 i ta jest
jedrekx Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Za to jezdzilem demowka C7 i ta jest zazdroszczę, ja bym chciał C7 3.0 TDI się przejechać, ale niestety (albo stety) w Bydgoszczy jest tylko 3.0TFSI na testy
turdzi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 no to chyba jeszcze lepiej albo w sumie gorzej bo z tego auta nie che sie wysiadac [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:06_________________________________________________dzis widzialem na zywca poliftowa A5.Ta po prostu na ulicy czarna w S-linie.Przyznam ze wyglada super , i chyba jednak lepiej niz poprzednik.Nowe lampy swieca
Thom4s Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ostatnio jechała za mną w Amsterdamie i również podobały mi się te nowe lampy, bardziej niż na zdjęciach. Widziałem też niedawno McLaren'a SLR na jakiś arabskich tablicach. Dźwięk powala.
turdzi Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Kiedys jak pracowalem w starej firmie doslownie za rogiem byl salon norweskigo dealera samochodow egzotycznych. Trafilem raz na rozladunek lawety na jakis pokaz. Pagani Zobnda , SLR , Ford GT40 , Murciellago i dwa jakies sprzety mi nie znane.A wszystko to w murach starej fabryki.Dzwiek i wodok miliona euro na jednej ciezarowce byl powalajacy.Mam gdzies zdejcia , jak znajde to wkleje
Flyer Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 Kiedys jak pracowalem w starej firmie doslownie za rogiem byl salon norweskigo dealera samochodow egzotycznych. Trafilem raz na rozladunek lawety na jakis pokaz. Pagani Zobnda , SLR , Ford GT40 , Murciellago i dwa jakies sprzety mi nie znane.A wszystko to w murach starej fabryki.Dzwiek i wodok miliona euro na jednej ciezarowce byl powalajacy.Mam gdzies zdejcia , jak znajde to wkleje miliona? a nie kilku?
turdzi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 pewnie i kilku , na wet nie wiem bo mnie z racji na cene takie samochody malo interesuja
Rekomendowane odpowiedzi