Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A5 lift

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepiej kupić 2.0tfsi 40tys taniej niż 3.0tfsi, dołożyć dobre turbo i pozamiatane...

Opublikowano

najlepiej kupić 2.0tfsi 40tys taniej niż 3.0tfsi, dołożyć dobre turbo i pozamiatane...

Jak kogoś stać na nowe 3.0 TFSI to też może dołożyć wydajniejsze turbo :evil::kox:

Opublikowano

Jak kogoś stać na nowe 3.0 TFSI to też może dołożyć wydajniejsze turbo :evil::kox:

Tyle, że w tym silniku nie ma turbo. Aftermarketowych kompresorów raczej jeszcze nie ma.

Opublikowano

wczoraj widziałem w salonie Audi poliftowego Sportbacka... stały obok siebie polift i przedlift. moim zdaniem przedlift ładniejszy z zewnątrz, a polift w środku :kox:

Opublikowano

wczoraj widziałem w salonie Audi poliftowego Sportbacka... stały obok siebie polift i przedlift. moim zdaniem przedlift ładniejszy z zewnątrz, a polift w środku :kox:

tez byme wczoraj w ASO i tez tak mysle.Za to jezdzilem demowka C7 i ta jest :kox:

Opublikowano

Za to jezdzilem demowka C7 i ta jest :kox:

zazdroszczę, ja bym chciał C7 3.0 TDI się przejechać, ale niestety (albo stety) w Bydgoszczy jest tylko 3.0TFSI na testy

Opublikowano

no to chyba jeszcze lepiej albo w sumie gorzej bo z tego auta nie che sie wysiadac :wink4:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:06_________________________________________________dzis widzialem na zywca poliftowa A5.Ta po prostu na ulicy czarna w S-linie.Przyznam ze wyglada super , i chyba jednak lepiej niz poprzednik.Nowe lampy swieca :kox:

Opublikowano

Ostatnio jechała za mną w Amsterdamie i również podobały mi się te nowe lampy, bardziej niż na zdjęciach. Widziałem też niedawno McLaren'a SLR na jakiś arabskich tablicach. Dźwięk powala. :kox:

Opublikowano

Kiedys jak pracowalem w starej firmie doslownie za rogiem byl salon norweskigo dealera samochodow egzotycznych.

Trafilem raz na rozladunek lawety na jakis pokaz. Pagani Zobnda , SLR , Ford GT40 , Murciellago i dwa jakies sprzety mi nie znane.A wszystko to w murach starej fabryki.Dzwiek i wodok miliona euro na jednej ciezarowce byl powalajacy.Mam gdzies zdejcia , jak znajde to wkleje :kox:

Opublikowano

Kiedys jak pracowalem w starej firmie doslownie za rogiem byl salon norweskigo dealera samochodow egzotycznych.

Trafilem raz na rozladunek lawety na jakis pokaz. Pagani Zobnda , SLR , Ford GT40 , Murciellago i dwa jakies sprzety mi nie znane.A wszystko to w murach starej fabryki.Dzwiek i wodok miliona euro na jednej ciezarowce byl powalajacy.Mam gdzies zdejcia , jak znajde to wkleje :kox:

miliona? a nie kilku? :)

Opublikowano

pewnie i kilku , na wet nie wiem bo mnie z racji na cene takie samochody malo interesuja :wink4:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...