Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Deskorolka na RH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i już nie jest źle gleba mi tu pasuje grilek też spoko wygląda coś jeszcze sie bedzie działo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

LU Angel ma do granatowego avanta różowy więc cza coś nowego wymyślić :naughty::decayed:

no dokladnie, :decayed: ,on ma rozowy,Ty bialy,a ja zielen,ale mogl to by byc bardziej jaskrawy kolorek,

[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 18:17_________________________________________________

no i już nie jest źle gleba mi tu pasuje grilek też spoko wygląda coś jeszcze sie bedzie działo

dziekowac,dziekowac,

cos napewno bedzie sie dzialo :cool1:

chce zaaplikowac zderzak z rs-a do pezodu i moze tez grillek z rs,sie zobaczy,mysle tez aby zrobic cos z tylem,moze cos w us?cos sie jeszcze wymodzi,chcialem wsadzic jeszcze blow off ale do diesla to troszke nie pasi,[br]Dopisany: 09 Październik 2011, 18:24_________________________________________________a co myślicie o tylnej klapie w stickerbomb,może nie całą,lub całą, :mysli:

[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 15:12_________________________________________________a może tak :mysli:

Opublikowano

mnie to jakos nie przekonuje...

Opublikowano
  • Autor

mnie to jakos nie przekonuje...

ta skoda czy sticker,mi sie mianowicie podoba,kminie cos nad ta klapa z tylu

Opublikowano

słaba ta skoda :thumbdown:

jeśli stickerbomb to tylko jakieś subtelne dodatki, audi to nie hąąda żeby oblepić zderzaki :cool1:

Opublikowano

lusterko, ramka grilla czy :audi: ok, ale to do niczego nie będzie Ci pasować. Odnośnie tej skody to mnie ten samochód nie przekonuje, może gdyby była czarna, granatowa czy zielona butelka :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj zawitały białe kierunki, :kox:

i za pare dni stal z zimowymi platfuusssami, ;(

Opublikowano

rypnie sie jakies szpanerskie kołpaki i bedzie fpytkę :kox::D

Opublikowano

dzisiaj zawitały białe kierunki, :kox:

i za pare dni stal z zimowymi platfuusssami, ;(

:good:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

no ba,spinery,.... :polew::kox::decayed:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:34_________________________________________________zawitał stickerbomb na klapie ale tylko taki pasek na 4cm,narazie nie mam zdjęć,

a co myślicie żeby na przyszły sezon lakiernąć moje fele na jakiś kolorek :mysli:

może macie jakieś pomysły na kolor :naughty:

[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 16:30_________________________________________________IMG20111111_003.jpg

jak narazie sticker zostaje na miejscu,dojda tylko naklejki na szybe,[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:25_________________________________________________IMG20111118_001.jpg

a ta wisnia to kolejne :audi: w rodzinie,

mojej kobity :decayed:,

Opublikowano

ty go obklejasz a ja chyba będę zdzierał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a to dla czego?

,umnie klapa była troche z przymusu obklejona,była obita na dole i zaprawka wyszła nie zbyt dobrze,trza było to zakryć :decayed:

Opublikowano

jak Ci się jeździ na MTS'ie? bo też chce kupić gwint i większość ludzi pisze że całkiem dobry ten gwint (jak za te pieniądze)

Fajny Avancik, widzę że mody w dobrą stronę zmierzają :decayed:

Opublikowano

gwint dobra sprawa tez posiadam. Avancik Bardzo ladny :good:

Opublikowano
  • Autor

a dzieki,dzieki

na MTSie dobrze mi sie smiga i jest to dobry gwint jak za te pieniadze,i autko sie dobrze prowadzi,i ladnie lezy,polecam jak najbardziej MTSa,

Opublikowano

a dzieki,dzieki

na MTSie dobrze mi sie smiga i jest to dobry gwint jak za te pieniadze,i autko sie dobrze prowadzi,i ladnie lezy,polecam jak najbardziej MTSa,

dzięki :hi:

Opublikowano

jak Ci się jeździ na MTS'ie? bo też chce kupić gwint i większość ludzi pisze że całkiem dobry ten gwint (jak za te pieniądze)

Fajny Avancik, widzę że mody w dobrą stronę zmierzają :decayed:

a to dla czego?

,umnie klapa była troche z przymusu obklejona,była obita na dole i zaprawka wyszła nie zbyt dobrze,trza było to zakryć :decayed:

jakoś odwidziały mi się stickery :confused4:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 01:04_________________________________________________będziesz zmieniał fele? jak nie to ładuj je w jakiś kolorek :naughty:
Opublikowano
  • Autor

myślałem żeby je pomalować na czerwień,taką oczojebną,ale jeszcze nie wiem?

masz może jakiś pomysł :naughty::decayed:

Opublikowano

czerwony :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

czerwony :good:

właśnie tak myślałem, :naughty:

musze gdzieś je w jakimś programiku przerobić i zobaczyć jak to będzie wyglądać :mysli:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 14:45_________________________________________________tak sobie myśle nad blachami w us,a zdobyć klape z usa to jest jak trafienie 6tki w lotka,znalazłem podkładke pod tablice tylko ona jest z B6,dałoby się ją jakoś zamontować do B5? :mysli:

2024327166.jpg