paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no tak,jest tani ale za bardzo nie mam sianka żeby wywalić na zawias bo musze jeszcze zrobić rozrząd i klime,ale chce założyć gwint bo i tak już z tyłu amorki siadają więc trza by było wymienić paput mówisz że tani ale nie koniecznie zły :mysli no ja mam 17 opuszczony gwint do połowy i czasem jak garb jest na jezdni to jak pierd.. uroki gwintupóki co jest ok, niedawno założyłem, tylko cza posmarować pod odbojami bo będą skrzypieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ramki polerka końcówki,ale jeszcze taka nie dopracowana :gwizdanie: dziewicza wlepka, miałem dodać zdjęcia na xenonach ale jedna przetwornica coś przestała działać , [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 14:50_________________________________________________no właśnie się nastawiam na kupno tego gwintu ale coś mi to mozolnie idzie, jak byłem na zlocie to tak troche głupio bo każde autko na zawiasie(były wyjątki bez),a ja tak wysoko stałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jak chcesz jeździć na takie dżamprezy to raczej gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 no dokładnie, ale puki co to na zwykłym zawiasie się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 kierunki se na biale zmien i jakos slabo grawitacja oddzialowywuje na Twe autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no jakies slabe to przyciaganie jest [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 21:36_________________________________________________prosze o porade jaki gwint wybrać i czy podejdzie on do mojego avancika piszecie i piszecie mi o tym gwincie więc nadejszla wiekopomna chwila ten:http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-fk-ak-street-i1770984979.html czy ten:http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-sedan-avant-ts-i1753624051.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ja mam TA-Technixa juz 10tkm i narazie (odpukac) spisuje sie srednio-twardy a na przyklad, co mam tez tej samej firmy w polo 86cf2, to mozna plomby potracic i z tego co mi wiadomo to MAPET z forum sprzedaje klubowiczom taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ja mam TA-Technixa juz 10tkm i narazie (odpukac) spisuje sie srednio-twardy a na przyklad, co mam tez tej samej firmy w polo 86cf2, to mozna plomby potracic i z tego co mi wiadomo to MAPET z forum sprzedaje klubowiczom taniej pytać KAWULA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 no ktos z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 pisałem do MAPETA ale coś nie odpisuje konkretnie,na allegro znalazłem tylko ten; http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-sedan-avant-ts-i1753624051.html a chodzi mi o MTSa i teraz pytanie czy to jest MTS i czy on podejdzie do mojego avanta,bo u MAPETA znalazłem MTSa ale niby do 2,5tdi?czy to jest jakaś różnica? chodzi mi o szybkie zamówienie gwinta bo chciałem do soboty zamontować bo vagcamp jest i chciałem już być tam na gwincie myśle też nad TA-Technix,sam już nie wiem co zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 bierz od Krystyny http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218258.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 paput jakoś wole nowy,i nie jestem przekonany do tej firmy,acz kolwiek nie jest powiedziane że jest zly ale wole nowy [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 15:07_________________________________________________zamówiłem już MTSa od MAPETa,teraz czekam i jak przyjdzie to zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 "soczewki w zderzak (jeszcze nie mam)" ??? mozesz sie rozwinac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 halo soczewkowe,widzialem na forum jak ktos rezal,w kratki zderzaka,[br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 16:04_________________________________________________pare nowych fotek; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Gdzie to jest kurcze, bo coś kojarzę te budynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ooo... i grawitacja zaczela przyciagac tera to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a dzieki,teraz to grawitacja przyciaga i to czasami za bardzo ,a jest to na starym pks i pkp w niemodlinie [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 00:40_________________________________________________ taka moja koncepcja na przedni znaczek,plastiki pod maską i zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a dzieki,teraz to grawitacja przyciaga i to czasami za bardzo ,a jest to na starym pks i pkp w niemodlinie [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 00:40_________________________________________________ taka moja koncepcja na przedni znaczek,plastiki pod maską i zaciski a może błękitny znaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrorbps Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a dzieki,teraz to grawitacja przyciaga i to czasami za bardzo ,a jest to na starym pks i pkp w niemodlinie [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 00:40_________________________________________________ taka moja koncepcja na przedni znaczek,plastiki pod maską i zaciski a może błękitny znaczek no też o tym myślałem,ten biały mi się podoba,albo jakiś taki oczojebny bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 LU Angel ma do granatowego avanta różowy więc cza coś nowego wymyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi