maki1000 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam Czy każdy alarm fabryczny posiadał czujniki ruchu w audi z 1999\2000? Mam alarm bo sprawdziłem to otwierając drzwi od środka w zamkniętym aucie. Guziczek w słupku też mam (ten do odlaczania czujnikow ruchu) ale zamknąłem sie w srodku i ruszalem i nic sie nie dzialo alarm sie nie wlaczyl. Gdzie szukac tych czujek? Jest mozliwosc odlaczenia ich za pomoca vag-coma ?
lukjar7 Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 u kolegi w passacie te czujniki są koło światełek z tyłu(chodzi o lampki wnętrza na tylnej kanapie) i patrzą w stronę przednich foteli. a jak jest w audi to nie wiem
demoralizator Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 są one w słupkach środkowych u góry masz takie nieduże krateczki tam one są schowane
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 jesli chodzi o to czy mozna czujniki jakos odlaczyc no to moze ci cos to pomoze ,ale na vagu 409.1 nie moge polaczyc sie ze sterownikiem alarmu,potrzebny jest login, a jesli chodzi o siedzenie w aucie to seryjny alarm uzbraja sie po ok. 30 sekundach od jego uruchomienia, a czujki mogo reagowac na ruch jeszcze pozniej,ale nie wiem od czego to jest zalezne
Rekomendowane odpowiedzi