VR6 Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 panowie mam taki problemik kupilem sobie transmiter fm do radia concert II - na cd jest i wszystko ladnie gra tyle ze co jakis czas we wszystkich glosnikach takie "PIK!!" walnie , zaowazylem ze jak wczesniej sluchalem w czasie jazdy stacji gdzie slaby zasieg dawalo tez tak pikalo , czy da sie te opcje jakos wylaczyc ? zeby nie pikalo ?
Maverick24 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 mam podobny problem i nie wiem czym to jest spowodowane
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 A to pikanie macie niezaleznie od źródła dzwięku, czyli na CD tak samo pika moze to kwestia podłaczenia samego radia, w końcu fabrycznie go tam nie było
Michał Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 "PIK" związane jest z funkcją AS lub TA jeśli dobrze pamiętam, pokombinuj z ustawieniami tych funkcji jeśli nie zapomnę to jutro sprawdzę u siebie
Mauros88 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 powylaczaj sobie kolego wszystkie funkcje szczegolnie TP czy TA(Przycisk kolo prawego pokretla) bo jak masz je wlaczone to walsnie tak pika co jakis czas przynajmniej u mnie tak jest na concercie na cd
benia12 Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 hej, mam to samo i masz rację że to wina ustawien bo ostatnio coś grzebałam i przestawiłam pewnie wszystko, też mi zaczeło pikać. "powylaczaj sobie kolego wszystkie funkcje szczegolnie TP czy TA(Przycisk kolo prawego pokretla) bo jak masz je wlaczone to walsnie tak pika co jakis czas przynajmniej u mnie tak jest na concercie na cd" ale jak to wyłączyć?? tp w ogole nie chce się wyłączyć
Rekomendowane odpowiedzi