pawelosinski83 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Pany, bo chcę do polifta avanta competition wrzucić wydech z S-ki z 4 rurami... jest jakaś inna opcja poza dyfuzorem z S4? W ogóle będzie on pasował? Wolałbym coś z plastrem miodu, tak jak mam teraz...
Spiter Opublikowano 16 Listopada 2020 Opublikowano 16 Listopada 2020 Panowie szukam na filmach i na forum i nic nie mogę znaleźć. Chce ściągnąć dyfuzor. Są tam 3 śruby i jeden No wlasnie co to jest? Zatrzask? Probowalem podważyć idzie ale nie chce połamać a juz delikatnie pękło. Jak mam to czwarte mocowanie które jest z boku odbezpieczyc?
pawel72689 Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 W dniu 16.11.2020 o 21:48, Spiter napisał: Panowie szukam na filmach i na forum i nic nie mogę znaleźć. Chce ściągnąć dyfuzor. Są tam 3 śruby i jeden No wlasnie co to jest? Zatrzask? Probowalem podważyć idzie ale nie chce połamać a juz delikatnie pękło. Jak mam to czwarte mocowanie które jest z boku odbezpieczyc? Środek musisz wyjść i później tuleja wyjdzie.
Selim Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Witam, panowie ponowię pytanie. Czy w polifcie w "zwykłym" zderzaku można wymienić sam dyfuzor na wersje od sline - czy trzeba zmienić cały zderzak ?
Hugo Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu @Selim na poprzedniej stronie masz odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi