Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A5 CAH] Kolejny S-line by jedrekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorki, naprawdę nie chciałem wymierzać tego policzka :decayed: :decayed: :decayed::wink4:

Opublikowano

sorki, naprawdę nie chciałem wymierzać tego policzka :decayed: :decayed: :decayed::wink4:

:polew: :polew: :polew:

Jedrekx ale mimo wszystko jest piękna i taka czarna [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 14:46_________________________________________________ja jak zobaczyłem pierwszy raz a5 pomyślałem tego audi brakowało ale jak zobaczyłem ceny na allegro mój zapał ostygł :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Jedrekx ale mimo wszystko jest piękna i taka czarna [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 14:46_________________________________________________ja jak zobaczyłem pierwszy raz a5 pomyślałem tego audi brakowało ale jak zobaczyłem ceny na allegro mój zapał ostygł :polew:

to, że nie jest czarna to się akurat cieszę. na tym aż tak brudu nie widać :decayed: a ceny na allegro to sobie można wsadzić między kartki.. mi się udało naprawdę dobrze kupić to auto (z racji większego przebiegu). teraz najtańsze a5 2.0 tdi s-line na mobilach to 36k euro, a ja dałem sporo mniej...

Opublikowano

poczekam z 10l i też sobiwe taką sprawię :hi: ceny z allegro to ceny ulepów najtańszych w de przywiezionych do nas dlatego się załamałem trochę.

Opublikowano

dzięki Grzegorz :hi:

Opublikowano

Nie widział, nie potrzebuje bo w garażu leżą nówki sztuki zapakowane z ASO :wink4: poza tym te są do sportbacka... :gwizdanie: niemniej jednak miło, że o mnie pamiętasz :kox:

Opublikowano

poza tym te są do sportbacka...

oj kurde umknęło mi to :embarrassed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 14:28_________________________________________________ty a tak z ciekawości jak to się mocuje? klej ? bo przecież w drzwiach nie ma żadnych mocowań :mysli:

Opublikowano

Klej klej :D

Dziadek co ty tak zbladłeś, że Ci BLACK usunęli? :D

Opublikowano

czytałem (chyba u Cubera) o montażu na klej do szyb... jak zamawiałem z ASO to Pani od części zamówiła dodatkowo "blaszki" do montażu, cena to chyba 2-3 zł za sztukę (jest ich chyba koło 10 łącznie - nie wziąłem ich). w sumie to niedługo będę jechał do lakiernika umawiać się wstępnie na termin i kwotę, wezmę te listwy i zapytam jak to zamocuje bo ja tego przecież nie będę robić :tongue4: patrzę też cały czas na wydechy, jest jeden kompletny z wieszakami za 400 zł, ale facet nie jest zbyt chętny na wysyłkę... a drugi bez jednego wieszaka za 435 z wysyłką.. chociaż i tak już nie ma gdzie tych wszystkich gratów trzymać... :decayed:

Opublikowano

klej do szyb jak najbardziej :good:

Opublikowano

Grzesiu, zderzak tylny który leży już w domu mam na podwójny wydech :naughty: jeśli chodzi o S-line to jest skompletowany cały -> czeka na pomalowanie i na założenie (na wiosnę). jedyne czego mi brakuje to wydechu, a potem pora na koła i program :evil:

Opublikowano

jedrekx

jak zamawiałem z ASO to Pani od części zamówiła dodatkowo "blaszki" do montażu, cena to chyba 2-3 zł za sztukę (jest ich chyba koło 10 łącznie - nie wziąłem ich)

Nie da rady zamontować tych "blaszek" bo próg w ori S-linowym aucie ma specjalne "cypki" na które zakłada się te "blaszki"...

Opublikowano

domyśliłem się, że fabrycznie coś musi być czego ja nie mam dlatego ich nie wziąłem :wink4:

Opublikowano

Ile dałeś za te listwy w ASO ?

Opublikowano

726 zł za 2 strony

Opublikowano

Cena spoko w porównaniu do używek, co jeszcze kupiłeś do pakietu S-line zewnętrznego?

Opublikowano

wszystko :decayed: mam już w garażu skompletowany cały pakiet zewnętrzny (zderzak przód pod parktronik + halogeny + grill 3.0TDI - środek grilla w czerni fortepianowej, zderzak tylny z dyfuzorem pod dwustronny wydech - też pod parktronik oraz listwy boczne). niedługo kupuję wydech, na wiosnę malowanie i zakładanie wszystkich gratów :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...