mystic.pl Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 sorki, naprawdę nie chciałem wymierzać tego policzka :decayed:
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 sorki, naprawdę nie chciałem wymierzać tego policzka :decayed: :polew: Jedrekx ale mimo wszystko jest piękna i taka czarna [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 14:46_________________________________________________ja jak zobaczyłem pierwszy raz a5 pomyślałem tego audi brakowało ale jak zobaczyłem ceny na allegro mój zapał ostygł
jedrekx Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 sorki, naprawdę nie chciałem wymierzać tego policzka :decayed: :polew: Jedrekx ale mimo wszystko jest piękna i taka czarna [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 14:46_________________________________________________ja jak zobaczyłem pierwszy raz a5 pomyślałem tego audi brakowało ale jak zobaczyłem ceny na allegro mój zapał ostygł to, że nie jest czarna to się akurat cieszę. na tym aż tak brudu nie widać a ceny na allegro to sobie można wsadzić między kartki.. mi się udało naprawdę dobrze kupić to auto (z racji większego przebiegu). teraz najtańsze a5 2.0 tdi s-line na mobilach to 36k euro, a ja dałem sporo mniej...
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 poczekam z 10l i też sobiwe taką sprawię ceny z allegro to ceny ulepów najtańszych w de przywiezionych do nas dlatego się załamałem trochę.
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a5-3-0-tdi-tlumik-wydech-i1893657666.html
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jędruś widział? Potrzebujesz? http://allegro.pl/listwa-listwy-progowe-s-line-audi-a5-sportback-i1935089494.html
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nie widział, nie potrzebuje bo w garażu leżą nówki sztuki zapakowane z ASO poza tym te są do sportbacka... :gwizdanie: niemniej jednak miło, że o mnie pamiętasz
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 poza tym te są do sportbacka... oj kurde umknęło mi to [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 14:28_________________________________________________ty a tak z ciekawości jak to się mocuje? klej ? bo przecież w drzwiach nie ma żadnych mocowań
Młody_drog Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Klej klej Dziadek co ty tak zbladłeś, że Ci BLACK usunęli?
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 czytałem (chyba u Cubera) o montażu na klej do szyb... jak zamawiałem z ASO to Pani od części zamówiła dodatkowo "blaszki" do montażu, cena to chyba 2-3 zł za sztukę (jest ich chyba koło 10 łącznie - nie wziąłem ich). w sumie to niedługo będę jechał do lakiernika umawiać się wstępnie na termin i kwotę, wezmę te listwy i zapytam jak to zamocuje bo ja tego przecież nie będę robić patrzę też cały czas na wydechy, jest jeden kompletny z wieszakami za 400 zł, ale facet nie jest zbyt chętny na wysyłkę... a drugi bez jednego wieszaka za 435 z wysyłką.. chociaż i tak już nie ma gdzie tych wszystkich gratów trzymać...
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 http://moto.allegro.pl/audi-a5-8t0-spojler-w-zderzak-dokladka-tyl-tylny-i1982943763.html
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Grzesiu, zderzak tylny który leży już w domu mam na podwójny wydech jeśli chodzi o S-line to jest skompletowany cały -> czeka na pomalowanie i na założenie (na wiosnę). jedyne czego mi brakuje to wydechu, a potem pora na koła i program
alvaro Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 jedrekx jak zamawiałem z ASO to Pani od części zamówiła dodatkowo "blaszki" do montażu, cena to chyba 2-3 zł za sztukę (jest ich chyba koło 10 łącznie - nie wziąłem ich) Nie da rady zamontować tych "blaszek" bo próg w ori S-linowym aucie ma specjalne "cypki" na które zakłada się te "blaszki"...
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 domyśliłem się, że fabrycznie coś musi być czego ja nie mam dlatego ich nie wziąłem
alpin Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Cena spoko w porównaniu do używek, co jeszcze kupiłeś do pakietu S-line zewnętrznego?
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 wszystko mam już w garażu skompletowany cały pakiet zewnętrzny (zderzak przód pod parktronik + halogeny + grill 3.0TDI - środek grilla w czerni fortepianowej, zderzak tylny z dyfuzorem pod dwustronny wydech - też pod parktronik oraz listwy boczne). niedługo kupuję wydech, na wiosnę malowanie i zakładanie wszystkich gratów
Rekomendowane odpowiedzi