janek98xp Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Dobre alu, pewnie trza na ranty uważać.
BizoOn Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Felga elegancka ale polerka na lustro byłaby zaje***
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Foty nieco ogarnięte Dobre alu, pewnie trza na ranty uważać. dzięki fakt, trzeba się trochę pilnować. Można zapomnieć o "wjeżdżaniu" na krawężniki Felga elegancka ale polerka na lustro byłaby zaje*** dziękufka, no polerka na tym kole wygląda zdrowo, ale ja u siebie będę polerował tylko rant, a środek koła pójdzie w kolor fury lub w czerń...
jozek726 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 załóż relingi bo jest kupa a Ty z B5 BATTALION ?? jakoś nie zdaje mi się
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 załóż relingi bo jest kupa a Ty z B5 BATTALION ?? jakoś nie zdaje mi się zostaje bez relingów ja nie z battalionu, zmienić ten podpis?
MAGIC87 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 a Ty z B5 BATTALION ?? jakoś nie zdaje mi się no miszcz cietej nie spi to koło wyglada ale na glebie Auto znajomego
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 wypłukałem się z $$$ na koła, teraz następny zakup to właśnie gwit, tak jak pisałem wyżej
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Dobrze wyglada parówa bez relingów [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 12:30_________________________________________________jeszcze tylko jakaś aksamitna końcóweczka na wydech
jozek726 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 a Ty z B5 BATTALION ?? jakoś nie zdaje mi się no miszcz cietej nie spi ale ze kto? ze ja ?
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Dobrze wyglada parówa bez relingów [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 12:30_________________________________________________jeszcze tylko jakaś akasmitna końcóweczka na wydech O żesz MADAFAKER dzięki za VT, właśnie takie coś mi siedzi w głowie ;] a końcówka albo jakaś chrom dwururka ładna albo ta pójdzie w czarny mat
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Ewentualnie poeksperymentować z kolorem felgi
keżor Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 dokładka z tyłu bardzo ładna ale przedni zderzak z caracter mi sie nie podoba , same jakieś obłości , do forda pumy by pasował załóż z RS , jest podobny do tego , ale bardziej pasuje do B5. co do battalionów to ja sam mam naklejke na aucie a, no i powodzenia w robieniu 2xx
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 Ewentualnie poeksperymentować z kolorem felgi jakiś szalony kolor wybrać? pomarańcz, czerwień ? myślałem też nad kością słoniową... dokładka z tyłu bardzo ładna ale przedni zderzak z caracter mi sie nie podoba , same jakieś obłości , do forda pumy by pasował załóż z RS , jest podobny do tego , ale bardziej pasuje do B5. co do battalionów to ja sam mam naklejke na aucie a, no i powodzenia w robieniu 2xx dzięki! Co do zderzaka to też mam bardzo mieszane uczucia :/ chcę zrobić auto w stylu german/US a ten zderzak bardziej pasuje do auta typu DTM
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Pomyśl nad koscia słoniową z tym ze wtedy musi być jakieś odniesienie do tego koloru, jak byś miał kremowa tapicerke to by sie ładnie zgrało znaczek OOOO w ten sam kolor co felga, plastiki pod macha komlpetujesz malujesz w taki kolor i bedzie już robić robote
bartek123438 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 felgi na lustra bez cudowania z kolorem pożniej gleba i będzie kozak, mój kumpel ma podobna felgę w czarnym avancie od w12 i zrobił sobie lustra efekt klasa! Polceam!
junior_tdi Opublikowano 7 Września 2011 Autor Opublikowano 7 Września 2011 felgi na lustra bez cudowania z kolorem pożniej gleba i będzie kozak, mój kumpel ma podobna felgę w czarnym avancie od w12 i zrobił sobie lustra efekt klasa! Polceam! no właśnie troche u nas oklepane te wielkie LUSTRA. No i osobiście wolałbym jakiś kolor Pomyśl nad koscia słoniową z tym ze wtedy musi być jakieś odniesienie do tego koloru, jak byś miał kremowa tapicerke to by sie ładnie zgrało znaczek OOOO w ten sam kolor co felga, plastiki pod macha komlpetujesz malujesz w taki kolor i bedzie już robić robote łooo Panie, ile to $ trzeba żeby tapicerkę na jasno obić narazie staram się modzić pod bazę, którą już mam ale ta kość słoniowa może być ciekawa... [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 14:11_________________________________________________ a to dobre http://www.stylepoznan.com/images/cars/max/193c7cb78b12.JPG http://www.stylepoznan.com/images/cars/max/6cbcfaf18ff5.JPG
Armi Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 a Ty z B5 BATTALION ?? jakoś nie zdaje mi się no miszcz cietej nie spi to koło wyglada ale na glebie Auto znajomego I dobrze bo b5 battalion to nie każda b5
MAGIC87 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 ja to koło widze tylko w polerce inspektor przeglada... Ciekawe co napisze sory za OT
Bulczas Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 załóż relingi bo jest kupa a Ty z B5 BATTALION ?? jakoś nie zdaje mi się Wielki rezacz który założył do kozy felgi i grill rs4, a dostał się do batallionu nie wiem nawet jak Sory chłopie ale tak jak parę osób pisało w tamtym temacie - jest tam parę aut które naprawdę powinny się tam znajdować a reszta to po prostu znajomości i lizanie d*py. Sory za OT ale nie mogłem.Ładne w auto i oby AFN służył jak najlepiej. I jak najszybciej na glebę bo koło się marnuje przy takiej kozie
Rekomendowane odpowiedzi