Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++] Caractere Avant by junior_tdi [SPRZEDANA]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
piękna stal:slina:

a tak serio to ciekawe jak to będzie w realu wyglądać, to 19"? może byc ciekawie, jaki rozstaw?

no stal KOX :grin: 19 cali z BMW z E64 (coupeta szóstka bejca) 8,5 i 9J,

tak jak mrogal pisze - rozstaw ujowy, będzie wiercone :decayed:

Opublikowano

Dobra, pisz mi tu skąd ta gałka, jak ją założyłeś i jak się spisuje :decayed: Bo się najarałem na nią :decayed:

Opublikowano
Dobra, pisz mi tu skąd ta gałka, jak ją założyłeś i jak się spisuje :decayed: Bo się najarałem na nią :decayed:

to jest z S3. Ramkę przerzuciłem z oryginalnej, trochę skróciłem gałkę i wcisnąłem :decayed:

Oryginalna gałka mieszek zmiany biegów AUDI A3 S3 (2766562882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany 21-12-2012 at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2012 at 12:01 ----------

UPDATE:

Tak więc najwyższa pora zabrać się nieco za mechanikę - suszarka AWX siedzi już jakiś czas, ale nie był robiony program, po nowym roku będzie nowy soft, centralny cooler, dolot z kwasa i wtedy wrzucę jakieś kreski.

Z zewnątrz też trochę się pozmienia, mam nadzieję że ogarnę wszystko do sezonu, a mianowicie - Zderzak S4 na gładko, klapa tył custom pod blachę USA, dokładka zderzaka z tyłu zespolona ze zderzakiem, lampy polifty całe czerwone i koła - 19 cali z BMW 8,5J przód i 9J tył na kapciach 215/35/19

jakby jeszcze coś doszło będę informował :wink:

Opublikowano

a felgi tez czerwone? bo skoro lampy czerwone to cos by wypadało dodać jeszcze:whistling:

Opublikowano
a felgi tez czerwone? bo skoro lampy czerwone to cos by wypadało dodać jeszcze:whistling:

fele standardowe będą srebrne, chciałem jeszcze na przód wrzucić nowe Valeo na bixie z czarną ramką ale chyba talarów mi nie starczy :kwasny: muszę pogonić mercedesy...

Opublikowano

to jest z S3. Ramkę przerzuciłem z oryginalnej, trochę skróciłem gałkę i wcisnąłem :decayed:

Oryginalna gałka mieszek zmiany biegów AUDI A3 S3 (2766562882) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany 21-12-2012 at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany 12-11-2012 at 12:01 ----------

UPDATE:

Tak więc najwyższa pora zabrać się nieco za mechanikę - suszarka AWX siedzi już jakiś czas, ale nie był robiony program, po nowym roku będzie nowy soft, centralny cooler, dolot z kwasa i wtedy wrzucę jakieś kreski.

Z zewnątrz też trochę się pozmienia, mam nadzieję że ogarnę wszystko do sezonu, a mianowicie - Zderzak S4 na gładko, klapa tył custom pod blachę USA, dokładka zderzaka z tyłu zespolona ze zderzakiem, lampy polifty całe czerwone i koła - 19 cali z BMW 8,5J przód i 9J tył na kapciach 215/35/19

jak chcesz ogarnąć tą klapę tył, bo bardzo mnie interesuję ten temat :decayed:

Opublikowano

UPDATE:

jak chcesz ogarnąć tą klapę tył, bo bardzo mnie interesuję ten temat :decayed:

IMG_0082.jpg

Opublikowano

Cud miód :banan:

Opublikowano
wellsclapps.gif
Opublikowano

Dżunior ile puszek PlastiDipa poszło Ci na komplet 18"? Dwie czy więcej?

Opublikowano

dwie to max na komplet 18stek :wink:

---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ----------

Pierwsze mody 2013 :decayed:

148 KM i 350 Nm, FMIC, Dolot z kwasa i program by DieselSoft :wink:

fmic1_zps2a5edec6.jpg

fmic2_zpseed0ba92.jpg

wieczorem wrzucę kreski. Jest nieźle, pełny but przy 2800 obr/min :decayed:

Opublikowano

fajnie pod maseczką:naughty:

niebieskie silicony rulez:decayed:

Opublikowano

No właśnie zdziwiony zderzakiem byłem. No to fajnie podoba mi się to B5:wink:

Opublikowano

dwie to max na komplet 18stek :wink:

dzięki za info:thumbup1:

mogłeś się jeszcze skusić większe wtryski, byłoby fajne 160hp:naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...