Ciepły Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Witajcie! Mam takie pytanko musze zmienic galke i mieszek bo mam "syf" i pomysalem ze moze zmienie na cos nowszego tu mam przykladzik od s3 >> http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/307/70/23/307702321 myslice ze bedzie pasowało (chodzi naturalnie o wielkosc, gwint, i miejsce na mieszek a nie o GUST)
Musashi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 galka wydaje mi sie ze tak, jednak mieszek wydaje mi sie, ze moze byc za maly zeby go naciagnac na ramce z B5. a nawet jezeli sie uda bedzie sie rwa.
Szuder Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 też sie zastanawiałem nad zmianą na taką gałkę i nowy mieszek... wydaje mi sie że bedzie pasować... Ale pewny nie jestem... Jak ktoś już zmieniał, to prosimy o info...
Voucher Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 A gałka z modelu po lifcie podejdzie pod ta stara gałke? Chodzi mi o taka gałke która jest do kupienia w dziale Sprzedam. P.S. Galka w A4 jest wykrecana?
woncki Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Jeśli masz gdzieś pod bokiem a4 łatwo to sprawdzisz Tak wykręcana . :th:
Rekomendowane odpowiedzi