mcioo Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Rok 99 chyba lipiec auto mam około 2 miesiące przejechałem około 2 tys km sprawuje się bez zarzutu dodaje fotki zaraz po zakupie robione telefonem jeśli się spodoba zrobię lepsze jakieś jeśli chodzi o wypas to bez szału 2x el szyby ori radio kaseciak chrom ? obniżony zawias chyba fabryczny no i felga która mnie urzekła gdy go zobaczyłem na razie nie planuje zmian oprócz radia A może ktoś zechce sobie popatrzeć jeszcze... dokładam jeszcze 3 fotki pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Bardzo fajny szaraczek jedyny właściwy kolor w B5 daj lepsze fotki auta noi wnętrze Felga również mi sie podoba, w 18tce robi robote Chrom w tym kolorku idealnie pasuje, kiedys chciałem u siebie zakładać ale za drogi gips
Murdzi Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Tak by mogła wyglądać moja Pokaż wnętrze...
pablo_9 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 no fajnie się prezentuje kolor, chrom i koło robią dobrą robotę tylko ten hak mi nie pasuje no i te zdjęcia rób bo już się niecierpliwimy
mcioo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2011 zrobiłem kilka fotek dokleiłem na początku wątku
pitman Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 czarny i grafit to moje ulubione kolory,koło też ładne
MercDG Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Bardzo ładna, poczytasz troche forum to na samej zmianie radia na pewno sie nie skończy
moscic Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Bardzo ładna, poczytasz troche forum to na samej zmianie radia na pewno sie nie skończy Na pewno Im dluzej siedze tutaj no forum tym bardziej uswiadamiam sobie jak wiele musze jeszcze zrobic. A kolorek samochodu super. Felgi tez
LU_Angel Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Śliczny szaraczek, idealny do kurzu... hehe Wielki plus za obniżenie i fele chociaż Ja osobiście widziałbym u Ciebie 18` Ładny polifcik
mcioo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 18-nastki mniam ale czy na polskie drogi to nie wiem..
LU_Angel Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 A Ja wiem.... smigam na 18 i jest w pyte.... :polew:
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja tam na 17 zoll'owych felgenach smigam przy 215/40 na gewindzie i -70 w dol i jest fpyte .A ze czasem jakies progi zwalniajace wyskocza, to i jezyka łacinskiego se przypomne
EvilGucio Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Świetnie wygląda Ja się nie mogę doczekać aż do swojej wsadzę te poliftowe lampy bo niesamowicie odmładzają samochód Twoja A4 sprawia wrażenia dużo nowszego samochodu od mojej Felgi też idealnie pasują (ktoś wie jaki to model?) także prezentuję się świetnie. Też bym sobie zalutował felgi ale co chwile mam coś innego do roboty i felgi schodzą na dalszy plan a na '15 (wzór Mercedesa..) i przy standardowym zawieszeniu no nie wygląda to tak szałowo. Pozdrawiam!
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 bardzo ładna, faktycznie ma to coś w sobie
bronekb5 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Auto pierwsza klasa - aż zazdroszcze (koloru i felg głównie) Jest - bezawaryjności!
Rekomendowane odpowiedzi