Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] [A4 DTM 2.0 TFSI quattro] =REAKTYWACJA=wKrÓtCe NoWe ObLiCzE

dokonac zmian?  

1. 1. dokonac zmian?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj nie mam gotowca to juz sprawdzone a wykres gdzies posialem, mieszkam w uk wiec to maly klopot ale niedlugo bede w p wiec zrobie ponownie:) a dlaczego sadzisz ze mam gotowca??

Opublikowano

Kolego dowiedziałeś się już co trzeba mieć by wymienić kiere na multifunkcyjną :?:

Zapodałem Ci linka do tematu w wątku u Siemiana.

Tutaj masz wszystko.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30102.0

A tu link o Twojej wersji, takie ciekawostki na forum :decayed:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=134643.0

Ładną masz tą wersję i w słusznym kolorze, co mi się nie podoba to nie będę pisał bo poprzednicy już o tym wspominali :gwizdanie:

[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 16:11_________________________________________________Jak masz przyciemnione tylne lampy, folią czy szpreyem :?: :decayed:

Opublikowano

silnik fajny bo rzadko spotykany :good:

dołożyłbym jeszcze świecące obrysówki i z tyłu też ledy i na Święta będzie jak znalazł :bag:

Opublikowano

bartulo bo w UK większość to gotowce, np. Superchips, polscy tunerzy to elita i gdybyś robiła auto u Rogala albo Patroxa to bym o programie nie wspomniał

Opublikowano

vario, ale jest przecież wersja dtm o takiej mocy, a sam program aż tak mało nie daje :wink4:

Opublikowano

bartulo napisał, że ma inną mapę, z 220 na 265 więc coś mało jak z wyjścia 220, tyle to z 200 robią samym programem

Opublikowano

ja mam napewno zmieniana mape pod moje auto bo robilem to w profeskonalnym zakladzie gdzie m,oglem zrobic do 280 ale nie chcialem az tyle bo zamierzam zmienic wtryski i turbo wiec nie bede rznal na maxa silnika:))

Opublikowano

Orientuje sie ktos moze jak z ogolnymi czesciami do DTM-ów ? Czy wiekszosc pasuje od zwyklego 2.0 TFSI 200KM ? Chodzi mi o czesci : np klocki hamulcowe , filtry ,paski klinowe,elementy silnika i zawieszenia itp

Opublikowano

DTM tochyba nie wersja silnika

Opublikowano

Do pełni DTM'u brakuję ci dokładki Carbonowej na dole zderzaka :>

Opublikowano

Mnie ciekawia zegary :naughty: bo co pamietam ze sa inne niz w standarcie ( tzn. FIS chyba ma lekko niebieskawy kolor :mysli: )

Opublikowano

Mnie ciekawia zegary :naughty: bo co pamietam ze sa inne niz w standarcie ( tzn. FIS chyba ma lekko niebieskawy kolor :mysli: )

tak powinien być niebieski w DTMce i listwa karbonowa.

Opublikowano

bartulo napisał, że ma inną mapę, z 220 na 265 więc coś mało jak z wyjścia 220, tyle to z 200 robią samym programem

racje masz, ale nie do końca :>

dtm to marketing, oczywiście seria jest mocniejsza, ale są egz standardowe które wychodza podobnie, jeśli ma obecnie 265ps to zakładam że miał wersje dtm bez bonusa i klasyczny przyrost ~45ps

265ps z seryjnego 2.0T b7 jest do osiągnięcia jedynie gdy seria jest mocna.

moja ma 232ps w serii, jednak przeważają ~205ps a wtedy przyrost 60ps z samego programu jest dość mało realny.

Opublikowano

bartulo tak z ciekawości w jakiej firmie robiłeś remap?

Opublikowano

robilem to w angielskiej firmie bo tu mieszkam wiec nie wiem czy cos ci to da, natomiast firma ta specjalizuje sie wylacznie audi

Opublikowano

rozumiem, ze mozna zalozyc jakies swiecidelka... sa rozne gusta... ALE CO TY MASZ NA KIEROWNICY ?! :shocked:

Opublikowano

Oj .... FLY ....ty jeszcze sie dziwisz :naughty: chlopak na pewno zmieni :wink4:

Ja pokrowce widzialem a'la skorzane w B6 na forum :tongue4: i nic mnie chyba juz nie zaskoczy :decayed:

Opublikowano

przy okazji wywalania tej choinki wrzuć normalne lampy bixenonowe :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...