Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] [A4 DTM 2.0 TFSI quattro] =REAKTYWACJA=wKrÓtCe NoWe ObLiCzE

dokonac zmian?  

1. 1. dokonac zmian?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie oryginał lepszy. Ale zostaw te i sprzedaj mi oryginał.;)

Opublikowano

Mi nowe fele podchodzą, wygląda ok. :good:

Zostaw ori na zime a te na lato :decayed:

Opublikowano

bartulo Ty te wszyskie ''mody'' robisz na serio czy to jakiś żart? Bo z felgami to już przesadziłeś - dla mnie :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

Mi się podobają, jak by to były ori bbs to by wszyscy pisali, że extra a że chińskie to są niestety bleeeee

Dla mnie lepiej wygląda na nich auto :tongue4:

A reszte tak jak piszą, wywal ledy,dodatki na nawiewach i te szmatki ponaklejane + okropną osłone kierki i będzie cacy. :good:

Opublikowano

ledy na ebay'u kupisz, sprawdź tylko długość czy są 33 czy 36 mm

Opublikowano

Po wielkich zastanowieniach zalozylem dzis felgi:) przod 245/19/35 i tyl 255/19/35 ocene zostawiam wam:) zostawic nowe czy wlozyc spowrotem oryginal?? czekam na opinie[/center]

audi_001.jpg

audi_002.jpg

audi_003.jpg

35 cali :kox:

a tak serio to nie pisze sie 245/19/35 tylko 245/35R19 ;) to po 1.

po 2. niezle dobrales opone do quattro ;) i do a4 .... nie dosc ze twoja a4 nie powinna miec takiego profilu przy 19" i 245 czy 255

to jeszcze z przodu masz 245/35 a z tylu 255/35 ;)

obwod kola przy quattro powinien byc taki sam na obu osiach ;)

pozatym twoja buda i tym samym nadkola sa za male dla opon typu 255/35R19 ....

tam powinno byc 235/35R19 zeby to jakos sensownie wygladalo

a co do samego wzoru felg to dla mnie .... lipa

ps. masz moze gdzies wykres z hamowni ? i czy mozesz wreszcie podac firme w ktorej robiles program ?

Opublikowano

ok zrobie jak piszecie:p z felgami dla mnie osobiscie lepiej wyglada autko na nowych[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 16:43_________________________________________________kolego ten profil jak widzisz idealnie pasuje do moich nadkoli wiec najpierw sprobuj a pozniej pisz:) apropo profili nic zlego nie jest ze mam z przodu 245 a z tylu 255, apropo firmy ktora robila mi remap to jest angielska wiec duzo ci nie da, moge tylko dodac ze zajmuje sie tylko iwylacznie audi:) reszte uwag zatrzymaj dla siebie bo po zmianie autko smiga super i uwazam ze fele prezentuja sie ok:)

Opublikowano

Poprzednia felga była dla mnie dużo lepsza, gdybyś ściągnał te `dodatki` to by było super :hi:

A opona przy napędzie quattro `powinna` być identyczna z przodu i z tyłu

Opublikowano

ok zrobie jak piszecie:p z felgami dla mnie osobiscie lepiej wyglada autko na nowych[br]Dopisany: 30 Sierpień 2011, 16:43_________________________________________________kolego ten profil jak widzisz idealnie pasuje do moich nadkoli wiec najpierw sprobuj a pozniej pisz:) apropo profili nic zlego nie jest ze mam z przodu 245 a z tylu 255, apropo firmy ktora robila mi remap to jest angielska wiec duzo ci nie da, moge tylko dodac ze zajmuje sie tylko iwylacznie audi:) reszte uwag zatrzymaj dla siebie bo po zmianie autko smiga super i uwazam ze fele prezentuja sie ok:)

:facepalm:

poczytaj sobie dokladnie czym jest profil,szerokosc i srednica opony

a to ze rozmiar kazdej z opon przy napedzie quattro ma byc taki sam,jest oczywiste

http://www.opony.com.pl/artykul/profil-opony-opony-niskoprofilowe/?id=104

Opublikowano

245, 255 ?? co Ty masz 300km pod maską? :) wyluzuj

Na 235 bolał mnie triceps przy 18, zmieniłem na 225 i jest ok.

to juz zalezy jaka masz szerokosc felgi :wink4: ja mam 8'5 cala i poszedlem za radami kolegow z forum tzn zalozylem opone 235/40/18

Opublikowano

załamałem sie, czytam codziennie watek i mysle ze do niczego madrego to i tak nie doprowadzi ;]

bartulo pozjadał wszystkie rozumy :gwizdanie:

Opublikowano

Bartulo ma rzadki egzemplarz... szkoda że go trochę niszczy... bo takie egzemplarze się powinno doprowadzać do oryginału i trzymać jak najdłużej aby były slady w historii. Wcale tak dużo ich nie wyprodukowali co widac na rynku wtórnym.

Opublikowano

koledzy dzieki za info nie uwazam ze pozjadalem wszystkie rozumy, ale nie wiem co jest zlego w felgach o akurat moim rozmiarze owszem 4 kola powinny miec taki sam rozmiar w moim przypadku ale rozmiar 245 i 255 jak najbardziej mi sie podoba i 265km ktore mam w tym aucie w zupelnosci wystarcza, po 2 to nie jest auto rajdowe tylko autko do jazdy codziennej, za 3 miesiace i tak kupuje s4 dtm wiec wtedy juz napewno pomoga mi wasze rady. narazie jezeli chodzi o wyglad zrobie to co mi pisaliscie ale felgi uwazam ze sa ok i je zostawie.

Opublikowano

i bardzo dobrze w końcu to Twoje auto i Tobie się ma podobać- tu są sami maniacy A4-czytać fanatycy zboczeńcy i każdy chcę żeby każde nawet nie jego a4 wyglądało stylo i z klasą. wyciągaj wnioski z rad :good:

Opublikowano

koledzy dzieki za info nie uwazam ze pozjadalem wszystkie rozumy, ale nie wiem co jest zlego w felgach o akurat moim rozmiarze owszem 4 kola powinny miec taki sam rozmiar w moim przypadku ale rozmiar 245 i 255 jak najbardziej mi sie podoba i 265km ktore mam w tym aucie w zupelnosci wystarcza, po 2 to nie jest auto rajdowe tylko autko do jazdy codziennej, za 3 miesiace i tak kupuje s4 dtm wiec wtedy juz napewno pomoga mi wasze rady. narazie jezeli chodzi o wyglad zrobie to co mi pisaliscie ale felgi uwazam ze sa ok i je zostawie.

już sie boję jak to bedzie wyglądać :polew:

Opublikowano

już sie boję jak to bedzie wyglądać :polew:

:polew: :polew: racja
Opublikowano

wiecie czasami wydaje mi sie ze wy poprostu z zazdrosci tak piszecie bo na takie fele jak ja mam w tej chwili musielibyscie pol roku odkladac:) pozdrawiam

Opublikowano

sorry Bartku, ale teraz to popłynąłeś :polew: :thumbdown:dla mnie te felgi są po prostu brzydkie. i nie piszę tego z zazdrości :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...