pioteros Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 najprosciej odroznic po znaczkach na blotnikach, po minilifcie juz ich nie bylo
wiktorsam Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie zawsze - ja mam po mini lifcie a znaczki na błotnikach są . Co śmieszniejsze są tez już listwy jak po lifcie na drzwiach i błotnikach, klamki w lakierze, lampy po pierwszym lifcie z tyłu a z przodu valeo przedlift, kiera i gałka przedliftowe. Takich dziwnych wersji wychodziło dużo.
Maxcudo Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie zawsze - ja mam po mini lifcie a znaczki na błotnikach są . Co śmieszniejsze są tez już listwy jak po lifcie na drzwiach i błotnikach, klamki w lakierze, lampy po pierwszym lifcie z tyłu a z przodu valeo przedlift, kiera i gałka przedliftowe. Takich dziwnych wersji wychodziło dużo. Może ktoś coś dokładał :gwizdanie:
wiktorsam Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie - wszystko w 100 % oryginale, zresztą kilka osób ma na forum taką wersję jak moja. Auto było 100 % bezwypadkowe, wszystko w oryginalnym lakierze, sprawdzone miernikiem.
Armi Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Czytanie ze zrozumieniem :gwizdanie: Nie ma takiej opcji by samochód z 96 był po mini-lifcie Masz model 97 tak jak i ja - klamki w kolorze, znaczek w błotniku, lampy z tyłu po pierwszym lifcie, etc. Mini-lift wszedł w sierpniu 97 i od tego momentu auta z 97 były już modelowo 98 czyli po pierwszym mini lifcie. Rocznik nie znaczy model [br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 13:34_________________________________________________ najprosciej odroznic po znaczkach na blotnikach, po minilifcie juz ich nie bylo Dokładnie
wiktorsam Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zaraz panowie bo coś tu mieszacie. Przecież rozróżnia się w a4: Przedlift - czyli teoretycznie 94-97 rok Mini lift - czyli to co ja mam modelowo 97 rok do pierwszego liftu czyli modelowo 98 Pierwszy lift - modelowo 98 do drugiego liftu i drugi lift - czyli rok 99 wzwyż Oczywiście są różne modyfikacje mniejsze i większe ale tak to mniej więcej wygląda, więc mam minilift !! Mylicie minilift z pierwszym liftem.
Rekomendowane odpowiedzi