przemko201 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam kolega kupil sobie a4 avant 2001 na pompowtryskach 116KM bodajze AJM jeszcze w starej budzie i mam kilka pytan do znawcow tematu 1 co to za kontrolka i do czego koloru zoltego "(O)" mniej wiecej ? 2 jak sprawdzic lub jak wlaczyc wskazanie temperatury na zegarach dodam ze zegary nie maja pelnego FISa jest samochodzik ale zuzycia nie pokazuja ? 3 co sadzicie o numerach na szybach rok jest 9 czyli 1999 a w kwitach jest 2001 dodam ze samochod sciagniety z ITALY
szermi Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Myślę że chodzi o zużycie klocków hamulcowych i pora wymienić. Odrazu przegląniesz sobie tarcze w jakim sa stanie.
freon Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 1) Albo niski poziom płynu hamulcowego. 3) Skoro szyby są starsze o 2 lata niż auto, to mogą pochodzić ze starszego auta (czyli już są w jakiś sposób dołożone, skompletowane) albo fabryka użyła do montarzu starych szyb (choć to raczej za duży odstęp czasu, gdyż elementy nie zalegają w fabrykach dwóch lat).
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 1 co to za kontrolka i do czego koloru zoltego "(O)" mniej wiecej ? Może jeszcze sprawdzić stan płynu hamulcowego, ale najprawdopodobniej klocki są zużyte.
lester0071 Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 mam ten sam problem po wymianie klockow z przodu i przejechaniu 1000km zaczeła sie palic kontrolka powiedzcie czy w tylnych klodzkach tez sa kontrolki ??
Rekomendowane odpowiedzi