kalix94 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Można jakieś zdjęcia dostać z informacjami jakie kupić i jak je przerobić do polifta? Takie kompletne DIY
mophk Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 myślę że trzeba mieć tą lutownice do plastkiu po prostu.. z tym pewno da radę zrobić w ciągu 30 min oba. inne rozwiązania raczej lipa
A4CCH Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Szkoda że foty wygasły może bym spróbował, puki co nikt nic nie wymyślił ciekawego do polifta ? A może ktoś sprzedaje przerobiony zestaw ?
Arturoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Opublikowano 20 Lutego 2017 Nie słyszałem by jakieś gotowce przerobione były w handlu
A4CCH Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 10 godzin temu, Arturoo napisał: Nie słyszałem by jakieś gotowce przerobione były w handlu Może ktoś z klubowiczów miałby, allegro przekopane :x Sam bym spróbował, tylko szkoda że foto powygasały, jak wspominałem wyżej
Krycha70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 od golfa 4 mozna przerobić. jest mniejsze więc jakis klocek wsadzić miedzy blache a sprysk albo cos dorobić jaka spinke. ja u siebie zalozylem i dzialalo ale sie zapchalo i nie dało rady odepchac
mophk Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 od golfa 4 mozna przerobić. jest mniejsze więc jakis klocek wsadzić miedzy blache a sprysk albo cos dorobić jaka spinke. ja u siebie zalozylem i dzialalo ale sie zapchalo i nie dało rady odepchacmasz jakąś fotke?
Krycha70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 14 minut temu, mophk napisał: masz jakąś fotke? no nie bo to bylo jakieś 3 mies temu. ale jak bd mial chwilę to. mam gdzies 2 taki sprysk i po kombinuje od nowa
mophk Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 no nie bo to bylo jakieś 3 mies temu. ale jak bd mial chwilę to. mam gdzies 2 taki sprysk i po kombinuje od nowakupie dwie sztuki grzane jak cos [emoji16]
Krycha70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, mophk napisał: kupie dwie sztuki grzane jak cos 1 znalazlem. mam tez z paska b5 ale musze zobaczyć czy to to samo. jak sam ogarne temat. dodam do dzialu diy czy faq?. aaa i patent zadziała tylko w 99-01 Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Krycha70
mophk Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Krycha70 napisał: 1 znalazlem. mam tez z paska b5 ale musze zobaczyć czy to to samo. jak sam ogarne temat. dodam do dzialu diy czy faq?. aaa i patent zadziała tylko w 99-01 noo do lifta plz akurat paskowe mgłowe to mam. nie mam pomysłu jak je zrobić z gulfa 4 wygladaja jak paskowe. mogę Ci wysłać na 'testy'
Krycha70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 trudne to dla. mnie nie jest tylko ze ja nie mam czasu na dlubanie. jutro sie wyrwe wcześniej do roboty i pomyślę z tym spryskiem od golfa4. w sumie sam bym chcial miec mglowe spryski dlatego podziałam (te zwykle to juz archaiczne sa) z 1 mi sie udalo. ale to. szybko robione bylo aby zobaczyc czy bd dzialac i nie odleci. tylko manewr z tym jest taki ze nie ma w tym regulacji. będzie pryskac na pałe trzeba by naprawdę pomyśleć zeby ustawić tak żeby ogarniał cała szybe
mophk Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 3 minuty temu, Krycha70 napisał: trudne to dla. mnie nie jest tylko ze ja nie mam czasu na dlubanie. jutro sie wyrwe wcześniej do roboty i pomyślę z tym spryskiem od golfa4. w sumie sam bym chcial miec mglowe spryski dlatego podziałam (te zwykle to juz archaiczne sa) z 1 mi sie udalo. ale to. szybko robione bylo aby zobaczyc czy bd dzialac i nie odleci. tylko manewr z tym jest taki ze nie ma w tym regulacji. będzie pryskac na pałe trzeba by naprawdę pomyśleć zeby ustawić tak żeby ogarniał cała szybe w pastuchu jest regulacja góra dół. nie wiem czy patrze na dobre spryski z gulfa, ale wyglądaja identycznie jak te z b5
Krycha70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 to.te moje chyba jakies nie ori byly. regulacja gora dol. to jest((faktycznie ale inaczej wyglądają) ale to bez różnicy. latwo jest to. przerobić.... tylko zeby zaraz hejty nie lecialy ze druciarstwo.....
mophk Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 ja chciałem z kątowników coś ukleić wiec daj spokoj.. byle to nie raziło w oczy i się trzymało.
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 to.te moje chyba jakies nie ori byly. regulacja gora dol. to jest((faktycznie ale inaczej wyglądają) ale to bez różnicy. latwo jest to. przerobić.... tylko zeby zaraz hejty nie lecialy ze druciarstwo..... Nie bój nic
Krycha70 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 1 godzinę temu, Arturoo napisał: Nie bój nic temat jest prostszy niz myślałem. zrobiłem inaczej jak wcześniej ale pasuje i dziala. niestety wersja bez grzania ale mi to nie przeszkadza. mam fotki jak to wyglada oraz nagrałem film w 4k?. bez porównania do tamtego sprysku cala szybe elegancko pokrywa płynem
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 [emoji106] Zrób jeszcze test przy 100 i np 150 [emoji6]
Krycha70 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 2 godziny temu, Arturoo napisał: Nie bój nic temat jest prostszy niz myślałem. zrobiłem inaczej jak wcześniej ale pasuje i dziala. niestety wersja bez grzania ale mi to nie przeszkadza. mam fotki jak to wyglada oraz nagrałem film w 4k?. bez porównania do tamtego sprysku cala szybe elegancko pokrywa płynem
Rekomendowane odpowiedzi