piozar11 Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 mam licznik z fis-em z roku 99 zamienie go na licznik bez fis na rok 96 ;6-cio zegarowy z wyświetlaczem temp zewnętrznej i wyświetlaczem biegów bo mam automata.
krzyniek Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 a o co chodzi w tym poście? czy tu jest ukryte jakies pytanie?
demoralizator Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Może sprzedajesz autko i chcesz sobie co nieco zostawić Tak też się da o ile to autko takie jak w profilu
schiller Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 kolego piozar11 to juz drugi twój temat (pierwszy to "problem z ASB") który czytam nie wiem o co chodzi. naucz sie jaśniej wyrażać i przekazywać nam twoje problemy bo inaczej nikt ci nie pomoże a tematy powędrują do kosza.
piozar11 Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Opublikowano 12 Lutego 2008 chodzi mi o to że mam licznik z fis-em z roku 1999 a nie chcę przerabiać wiązki elektrycznej pod licznikiem bo nie mam na to czasu po prostu jeżeli ma ktoś licznik z 6 wskażnikami to chętnie się zamienię bo rocznik mojego A4 to 96 który pochodzi z Anglii i nie ma w nim opcji wyświetlania przebiegu w kilometrach stąd ta propozycja
schiller Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 oj mozesz miec problem bo z tego co wiem to z.. 6 wskażnikami ...bez FIS-a nie bylo
demoralizator Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 potwierdzam wersje angielskie miały takie liczniki. Nie ma problemu z tym licznikiem z przekodowaniem mil na kilometry
piozar11 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Opublikowano 16 Lutego 2008 jak go przekodować na kilometry??
krzyniek Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 jak go przekodować na kilometry?? tak: [select] [17 - Instruments] [Recode - 07] kod licznika wygląda tak : zzYzz I litera 'Y' to : 1 Europe (EU) 2 USA (US) 3 Canada (CAN) 4 Great Britain (GB) 5 Japan (JP) 6 Saudi Arabia (SA) 7 Australia (AUS) wystarczy zmienić Y na Europe Robisz to vagiem ps. w faq jest wszystko....
Rekomendowane odpowiedzi