dexem Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam wszystkich klubowiczów, dziś wymieniałem uchwyt na kubek w a4 b7 i albo mam schiza albo wydaje mi się że wcześniej podświetlana była ikona kubka i wizytownika teraz po wymianie nie są podświetlone , jak jest u was ? świecą te ikonki po załączeniu świateł ?
bzyku18_23 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A wymieniłeś na wersję świecącą??
kuchar222 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 jeżeli nie masz żadnego podłączenia do przewodów to pewnie masz wersję niepodświetlaną
fayera Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Jeżeli poprzednie świeciły a podejrzewam,że wymieniłeś z powodu powycierania to przełóż fronty
A4_Dominik_WAW Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 W B7 raczej się już fronty nie wycierały, to nie pamiętasz czy odpinałeś jakieś kable - kostki - diody od uchwytów ? Przecież jeżeli stare świeciły to musiały mieć podpięcie pod prąd ...
dexem Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 żadnych kabli nie było z tego co sobie przypominam w wyjętym mocowaniu na uchwyt na kubek w wnęce czorno było to chyba miałem urojenie jakieś że wcześniej świeciło bo przecież szufladki na wizytówki nie wypinałem a ona też nie świeci teraz,więc uchwyt na kubek raczej też podświetlenia nie miał bo jak by świeciło to pewnie razem z szufladką na wizytówki , z początku myślałem że coś urwałem bo tak szarpałem stary uchwyt na kubek że część mi w ręce została
fayera Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 żadnych kabli nie było z tego co sobie przypominam w wyjętym mocowaniu na uchwyt na kubek w wnęce czorno było to chyba miałem urojenie jakieś że wcześniej świeciło bo przecież szufladki na wizytówki nie wypinałem a ona też nie świeci teraz,więc uchwyt na kubek raczej też podświetlenia nie miał bo jak by świeciło to pewnie razem z szufladką na wizytówki , z początku myślałem że coś urwałem bo tak szarpałem stary uchwyt na kubek że część mi w ręce została no stary
Rekomendowane odpowiedzi