Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B7] Podświetlenie ikonki w wizytowniku i uchwycie na napoje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów, dziś wymieniałem uchwyt na kubek w a4 b7 i albo mam schiza albo wydaje mi się że wcześniej podświetlana była ikona kubka i wizytownika teraz po wymianie nie są podświetlone , jak jest u was ? świecą te ikonki po załączeniu świateł ?

Opublikowano

Jeżeli poprzednie świeciły a podejrzewam,że wymieniłeś z powodu powycierania

to przełóż fronty

Opublikowano

W B7 raczej się już fronty nie wycierały, to nie pamiętasz czy odpinałeś jakieś kable - kostki - diody od uchwytów ? Przecież jeżeli stare świeciły to musiały mieć podpięcie pod prąd ...

Opublikowano

żadnych kabli nie było z tego co sobie przypominam w wyjętym mocowaniu na uchwyt na kubek w wnęce czorno było :) to chyba miałem urojenie jakieś że wcześniej świeciło bo przecież szufladki na wizytówki nie wypinałem a ona też nie świeci teraz,więc uchwyt na kubek raczej też podświetlenia nie miał bo jak by świeciło to pewnie razem z szufladką na wizytówki , z początku myślałem że coś urwałem bo tak szarpałem stary uchwyt na kubek że część mi w ręce została :)

Opublikowano

żadnych kabli nie było z tego co sobie przypominam w wyjętym mocowaniu na uchwyt na kubek w wnęce czorno było :) to chyba miałem urojenie jakieś że wcześniej świeciło bo przecież szufladki na wizytówki nie wypinałem a ona też nie świeci teraz,więc uchwyt na kubek raczej też podświetlenia nie miał bo jak by świeciło to pewnie razem z szufladką na wizytówki , z początku myślałem że coś urwałem bo tak szarpałem stary uchwyt na kubek że część mi w ręce została :)

no stary :decayed: