Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHH] A4 1.9TDI 66 kW avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie ma co się rozpisywać oto kilka fotek mojego auta oglądajcie i komentujcie mile widziane rady. Co do tego co zamierzam zrobić to zakupić większe felgi bo póki co to standardowo 15", delikatnie przyciemnić szyby, założenie xenonu, wymiana środkowego tunelu z podłokietnikiem, może jakiś system audio i chyba tyle.

lewybokbd0.png

przdsm0.png

wntrzetyda6.png

wntrzeprzdck4.png

wntrzedi4.png

Opublikowano

łoooooooooo ale foteliki wyczesne :naughty: no noo fajna furka pare zmian o których wspomniałes i bedzie malina ,gratki. :th: ps. sćiągałeś ją z niemcowni czy tu na miejscu ją nabyłeś.?

Opublikowano
  • Autor

Kumpel przyprowadził z Niemiec (igła). Tak poza tym to zapomniałem napisać coś o wyposażeniu. Z ciekawszych rzeczy to przód elektryka 10xairbag fotele recaro, alu na zapasie, klimatronik tak poza tym to standard

Opublikowano

śiema

wypas fura ładne :th: gratki :audi: :oklaski: :naughty: pozdrawiam dziuniek :evil:

Opublikowano

fotele piękne :kox: :gwizdanie: :slina:

Opublikowano

Ale super! Fotele Recaro poprostu odlot. Szkoda że 90km ale tez daje rade.

Opublikowano

No powiem ze furka naprawde niczego sobie i musze sie przyznac ze pierwszy raz widze takie fotele :slina:

co do reszty to naprawde wygląda bardzo ale to bardzo ładnie autko! Graty zakupu :th:

Opublikowano

Fotele orginalne oczywiście ale chyba ktoś z innego auta przełożył bo nie sądze by ktoś z takm dodatkiem auto zamawiał przy silniku 90KM i wyposażeniu jakim widac na fotkach - bo tak pozatym to kompletny golas ale za to wygląda na naprawde zadbaną sztukę.

Opublikowano

Nie rozumiem tego... :no: Jak można kupić autko z takimi fotelikami i z silnikiem 90KM... Dziwny był pierwszy właściciel tego auta. :naughty: Ja go nie rozumiem. Stać go było na te fotele a nie stać na lepszy silnik. Ktoś od nas miał takie, ale w 2,5 TDi. Ostatnio chyba nawet to autko skradziono :wallbash: Ale mniejsza o to, masz śliczne autko, tak jak mówisz konieczna jest większa felga. Do tego jeszcze jak założysz xenon to będzie super, a jeszcze może jakaś gleba to już kox :kox: Dbaj o tą ślicznotkę, a będzie Ci pięknie służyła przez długie lata. Gratuluję zakupu :th: Pozdrawiam!

Opublikowano

silnik AHH to jest bliźniacza konstrukcja do AFNa, rózni sie wydajniejsza pompą i słabszymi wtryskami, zmieniasz wtryski lub same koncówki i robisz programem ponad 150 KM, także już nie wybrzydzajcie tak :bicz2::)

Opublikowano

ooo fotele racaro ;p nie dosc ze zadko spotykana w b5 ( oprocz rs4 ) to jeszcze bez skory hehe rarytasik ....siedzialem pare razy i musze przyznac ze fajniutkie ;P ale wg mnie mniej trzymaja niz takie co byly w s4 ....

ps. z tylu brakuje ci srodkowego zaglowka

pozatym ladna seria

Opublikowano

Super kolorek + chromy :th: :th: :th:[br]Dopisany: Luty 11, 2008, 07:47:01 _________________________________________________O FCK nie widziałem foteli ... no wypas :decayed: Ale 10 x SRS ? :mysli:

Wpadaj na spoty Warszawskie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Fotele orginalne oczywiście ale chyba ktoś z innego auta przełożył bo nie sądze by ktoś z takm dodatkiem auto zamawiał przy silniku 90KM i wyposażeniu jakim widac na fotkach - bo tak pozatym to kompletny golas ale za to wygląda na naprawde zadbaną sztukę.

[/quote/

Powiem tak jak przyjechała z Niemiec to to fotele były, ja zresztą też byłem zdziwiony, że przy tak małej pojemności w standardowej wersji ma takie foteliki :shocked: tak samo byłem zaskoczyłem się jak zobaczyłem, że ma 10xair bag. [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 14:53 _________________________________________________

Nie rozumiem tego... :no: Jak można kupić autko z takimi fotelikami i z silnikiem 90KM... Dziwny był pierwszy właściciel tego auta. :naughty: Ja go nie rozumiem. Stać go było na te fotele a nie stać na lepszy silnik. Ktoś od nas miał takie, ale w 2,5 TDi. Ostatnio chyba nawet to autko skradziono :wallbash: Ale mniejsza o to, masz śliczne autko, tak jak mówisz konieczna jest większa felga. Do tego jeszcze jak założysz xenon to będzie super, a jeszcze może jakaś gleba to już kox :kox: Dbaj o tą ślicznotkę, a będzie Ci pięknie służyła przez długie lata. Gratuluję zakupu :th: Pozdrawiam!

Na początku i ja się dziwiłem, ale może ktoś po prostu chciał mięć komfortowy i bezpieczny samochód, który jest bardzo ekonomiczny. Innej motywacji nie mogłem wymyśleć :) [br]Dopisany: 12 Luty 2008, 14:55 _________________________________________________

silnik AHH to jest bliźniacza konstrukcja do AFNa, rózni sie wydajniejsza pompą i słabszymi wtryskami, zmieniasz wtryski lub same koncówki i robisz programem ponad 150 KM, także już nie wybrzydzajcie tak :bicz2::)

Wielkie dzięki podsunołeś mi bardzo ciekawy pomysł : :> :cool:[br]Dopisany: 12 Luty 2008, 14:58 _________________________________________________

ooo fotele racaro ;p nie dosc ze zadko spotykana w b5 ( oprocz rs4 ) to jeszcze bez skory hehe rarytasik ....siedzialem pare razy i musze przyznac ze fajniutkie ;P ale wg mnie mniej trzymaja niz takie co byly w s4 ....

ps. z tylu brakuje ci srodkowego zaglowka

pozatym ladna seria

Wiem, jak przyjechała brakowało tylnego zagłówka i lewego dywanika z przodu. Nie wiem czemu ale tak mam już w drugim aucie, kiedyś kupowaliśmy astre też sprowadzoną z Niemiec i tez brakowało dywanika. Może mam tylko takie szczęście :) Co do zagłówka to jak pojechałem do Szewczyka zapytałem ile sobie życzą to powiedzieli mi, że tak ok 600zł!! :shocked: i stwierdziłem, że na razie przeżyje bez zagłówka :)

Opublikowano

Fajna furka :th: super utrzymana a te fotele po prostu bajeczka :naughty: Gratuluje zakupu!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Fajna furka :th: super utrzymana a te fotele po prostu bajeczka :naughty: Gratuluje zakupu!!!!!

Staram sie dbać mam ją już dwa latka i jak widać nie jest z nią tak źle :)