piotrek7543 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam panowie czy ktoś z was wie do czego służy ta szara kostka,podłączone są do niej jakieś kabelki widać jak by coś tam się wkładało ale nie wiem co.
żbik Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Może tam ktoś miał jakąś kamerkę tzw. rejestrator trasy..
piotrek7543 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie mam pojęcia może jakiś antyradar tam był?? wiem że można tam coś włożyć tylko pytanie co??Może ktoś z forum spotkał się z takim ustrojstwem.
uhu2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A skad autko pochodzi?mi wyglada to na urzadzonko do pobierania oplaty na autostradzie w krajach gdzie osobowki tez za nie placa.Czesto ludzie takie zakladaja gdy mieszkaja przy samej autostradzie.Powinno cos na tym urzadzeniu pisac
piotrek7543 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hmm ciekawa myśl auto chyba z Włoch pochodzi te kable które idą do urządzenia są schowane pod podsufitką i nic na nim nie jest napisane
Mauros88 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 na 80%jest to wloski odpowiednik naszego ViaTool alias e-myto do pobierania oplat na autostradach.Gdzies byl juz temat z tym czyms przyklejonym do szyby
piotrek7543 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 jeżeli to jest do pobierania opłat to czemu ktoś zostawił tylko jedną część ?
pawelwor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wg. mnie to po prostu jakiś uchwyt i raczej nie do emyta..
Rekomendowane odpowiedzi