arusza11 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam Chciałbym się pochwalić moją audiczką 2003r 1.9 TDI 130km W niemieckim brifie napisane było że niby seryjny pakiet s4 , może to tłumaczyć bogatą wersje wyposażenia i obniżone zawieszenie. Tak wyglądała gdy ją przywiozłem: Samochód zakupiony zimą zeszłego roku, od razu po przyjechaniu z niemiec zostało całkowicie wymienione seryjne audio Audi concert 8 głośników + subwoofer na Pioneera. Aktualnie w samochodzie zamontowane są: Radio Pioneer DEH P 88 RS 2 2 komplety głośników Pioneer Akcelerate 166mm + tweetery + zwrotnice 4 kanałowy wzmacniacz Pioneer GM-6300F 1 kanałowy Pioneer Premier PRS-D 2000SPL Subwoofer TS-W3001D4 Kondensator Dietz 5F Dodatkowo mnóstwo kabli Dietza , rozdzielacz i pare innych elementów. Od strony wizualnej: Z przodzu zostały sprężyny jak się okazało eibach , z tyłu sprężyny z tulejkami do regulacji wysokości od zawieszenia gwintowanego. W zeszłym tygodniu w końcu zostały założone felgi 18'' ASA BBS 8'' z przodu , 9'' z tyłu + nowe opony bridgestone potenza 235/40 z przodu oraz 255/40 z tyłu A tak wygląda teraz: Planowane modyfikacje: Przedni zderzak od S-line Progi S-line Lotka S4 na tylną klapę Daszek na tylną szybę Wirus na 170km Wydech od 2.5 TDI Jak znajdę dobry i w miarę osiągalny cenowo zakład to piecowe przyciemnienie szyb. Mocniejszy subwoofer Diodowe lampy z tyłu To by było na tyle . Zderzak pewnie zakupiony zostanie niedługo ale montaż dopiero we wrześniu bo na razie zasłużone wakacje. Reszta w terminie bliżej nieokreślonym
dziadek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W niemieckim brifie napisane było że niby seryjny pakiet s4 tak przeważnie jest napisane - takie oznaczenie modelu a z s4 mało ma to wspólnego niestety ale nie przejmuj się fajna furmanka, bezawaryjności życzę
marec-ki Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Spoko furka felgi ładnie tu leżą. Żeby 18" opony nie były takie drogie to bym szukał felg 18" a tak to będą 17" :gwizdanie: Niech się dobrze sprawuje
arusza11 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Fakt. Jak się chce dobre markowe opony 18'' cali to niestety trzeba trochę wydać. Ja niestety najpierw kupiłem felgi a potem już nie było wyjścia. Opony musiały być ;]
Rafi78 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Fajna Furka i mody w dobrym kierunku :good:szerokości i bezawaryjności
Janekx Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ładne autko, nie zakładałbym jedynie tylnych lamp ledowych - seria wygląda lepiej
arusza11 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Lewa lampa z tyłu jest pęknięta więc i tak będzie trzeba w końcu wymienić. (2 dnia puknąłem drewiany słupek i niestety zderzak porysowany i lampa pękła:P ) A ledy mi sie podobają ogólnie.
marec-ki Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Też bym nie zakładam LEDów. Lipnie to wygląda No ale jak CI się podobają ...
Wąski Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Gratuluję zakupu i powodzenia w modach i użytkowaniu
arko72 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 arusza jest git mam ten sam rocznik tylko kolorek inny (ciemny granat) ,a o gustach jak czytam te forum od paru miesiecy się nie dyskutuje-chcesz zakładac ledy to zakładaj i już pozdro i szerokości i jak najmniej awarii
MAGIC87 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Też bym nie zakładam LEDów. Lipnie to wygląda disgust zalezy kto co woli... jedni wola 15 stke na balonie a inni 18-20 cali seryjne lampy swieca na rózowo
Rekomendowane odpowiedzi