Opublikowano 6 Września 201114 l ladna zadyma :gwizdanie: :gwizdanie: dosyc spore doladowanie ,a wynik bez szalu Ja bym kupił BRD 100% lepsza
Opublikowano 7 Września 201114 l ja tam pier... brd decayed BRD to pier.... Ciebie jak ci sie wysrało
Opublikowano 7 Września 201114 l Trzeba w niej przerobić sterowanie, oroginalnie jest jakiś siłownik elektryczny który trzeba wyawlić i na jego miejsce zapodać aktuator podciśnieniowy. Nie do konca jest to prawda, owszem najlatwiej jest wywalic elektronike i zrobic jak w normalnym edc15 na podcisnieniu, jednak we wrocławiu jest ziomek ktory do edc 15 montuje gtb i odpowiedniki z kkk na oryginalnym elektronicznym sterowniku turbiny. modyfikuje oprogramowanie i dziala to bez kombinowania z gruszkami i wedlug niego duzo lepiej niz podcisnienie. Jezdzilem juz paroma takimi autami i wrazenia sa jak najbardziej ok. Tu jest link do filmiku zapozyczony z forum vwgolf.pl jak i link z logami http://vaglog.rtnet.pl/evolution1980_55211.html
Opublikowano 7 Września 201114 l ja tam pier... brd decayed BRD to pier.... Ciebie jak ci sie wysrało jabys mi metalowej opaski nie wrzucil w dolot to by smigalo do tej pory
Opublikowano 7 Września 201114 l no rzeczywiscie wstaje jak seria awx decayed pokaz twoje z CAHA cwaniaku
Opublikowano 7 Września 201114 l Autor Jakiej to jest log GTB1756, GTB2056 czy GTB2260?? Bo wstaje gorzej niż moje BRD
Opublikowano 7 Września 201114 l Nie do konca jest to prawda, owszem najlatwiej jest wywalic elektronike i zrobic jak w normalnym edc15 na podcisnieniu, jednak we wrocławiu jest ziomek ktory do edc 15 montuje gtb i odpowiedniki z kkk na oryginalnym elektronicznym sterowniku turbiny. modyfikuje oprogramowanie i dziala to bez kombinowania z gruszkami i wedlug niego duzo lepiej niz podcisnienie. Jezdzilem juz paroma takimi autami i wrazenia sa jak najbardziej ok. Tu jest link do filmiku zapozyczony z forum vwgolf.pl jak i link z logami http://vaglog.rtnet.pl/evolution1980_55211.html Masz namiar na tego goscia z wroclawia ?
Opublikowano 7 Września 201114 l Takie doładowanie jak w logach pokazanych przez horneta jest wstanie dmuchnać i utrzymać hybryda AWX/ARL tylko aby map był który pozwoli, u mnie ładuje 2560mbar ograniczone to tylko seryjnym mapsensorem
Opublikowano 7 Września 201114 l Nie do konca jest to prawda, owszem najlatwiej jest wywalic elektronike i zrobic jak w normalnym edc15 na podcisnieniu, jednak we wrocławiu jest ziomek ktory do edc 15 montuje gtb i odpowiedniki z kkk na oryginalnym elektronicznym sterowniku turbiny. modyfikuje oprogramowanie i dziala to bez kombinowania z gruszkami i wedlug niego duzo lepiej niz podcisnienie. Jezdzilem juz paroma takimi autami i wrazenia sa jak najbardziej ok. Tu jest link do filmiku zapozyczony z forum vwgolf.pl jak i link z logami http://vaglog.rtnet.pl/evolution1980_55211.html Masz namiar na tego goscia z wroclawia ? Cóż za pytanie - oczywiście w końcu to ziomek. [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2011, 11:29_________________________________________________ Jakiej to jest log GTB1756, GTB2056 czy GTB2260?? Bo wstaje gorzej niż moje BRD GTB2260
Opublikowano 7 Września 201114 l to ja wkleję dla porównania moje logi na seryjnych gratach AVF Porównując z logami zamieszczonymi przez horneta to moje wstaje wcześniej, ale coś mi się zdaje że program mocno ogranicza ta turbinkę.
Opublikowano 7 Września 201114 l to ja wkleję dla porównania moje logi na seryjnych gratach AVF Porównując z logami zamieszczonymi przez horneta to moje wstaje wcześniej, ale coś mi się zdaje że program mocno ogranicza ta turbinkę. Jak tam dwumas ? Ja ostatnio kazałem trochę zdjąć z dołu...i usunąć ten overboost.
Opublikowano 7 Września 201114 l jeszcze ma się dobrze i sprzęgło nie puszcza, teraz niema sensu grzebać zmodyfikuje co zamierzam i potem pomęczę Mariusza.
Opublikowano 7 Września 201114 l jeszcze ma się dobrze i sprzęgło nie puszcza, teraz niema sensu grzebać zmodyfikuje co zamierzam i potem pomęczę Mariusza. Podejrzewam, że i na tym sofcie na większej turbinie będzie chodził dobrze..no ale wiadomo korekta nieunikniona;) Masz jakiś wykres? Które gtb masz w planach? Czy ktoś wie ile gtb17 pompuje w serii? Ile można zadać jej w programie?
Opublikowano 7 Września 201114 l nie mam wykresu z hamowni bo mam quattro i nie chciało mi się jeszcze jechać do wawki na hamowanie. Myślałem o turbo z 2.7TDI nie pamiętam teraz jaki to numer
Opublikowano 7 Września 201114 l nie mam wykresu z hamowni bo mam quattro i nie chciało mi się jeszcze jechać do wawki na hamowanie. Myślałem o turbo z 2.7TDI nie pamiętam teraz jaki to numer W 2.7 TDI siedzi gtb1756vk. Też myślę, że będzie akurat do moich AL o ile wcześniej nie sprzedam A3 i nie kupie jakiegoś ASB
Opublikowano 8 Września 201114 l To bardzo delikatne ciśnienie. Pozwole sobie odpowiedziec w tym temacie skoro wklejono tutaj juz efekty moich "zabaw". Duza dmuchawa nie ma dawac duzego cisnienia, lecz duza moc przy stosunkowo malym cisnieniu, to auto z ktorego praca jest przytoczona to asz na sterowniku z ajm i jezdzi teraz na jeszcze mniejszym cisnieniu niz bylo na pierwszym przejezdzie i pluje 227 ps przy cisnieniu 1.54 osiagajac przy 2000 rpm cisnienie 1.18, to mam nadzieje uswiadomi jak bardzo jest wydajne. tak czy inaczej te logi ktore hornet wstawil sa z PIERWSZEGO przejazdu po zalozeniu turbiny, wykonane tylko po to by zlogowac sterowanie turbo, o czym defacto pisalem na forum golfa. Nawiazujac takze do wypowiedzi juby_p logi te nie sa z turbiny gtb17 z tytulu tematu a gtb 2260vk, najwiekszej jaka montowali w 3.0 tdi. pozdrawiam EVO