Kerm Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja nonstop ściągam;) Dzięki kindle'owi czytam rocznie pewnie z 5x więcej niż zanim go dostałem:P
Tzieland Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja nonstop ściągam;) Dzięki kindle'owi czytam rocznie pewnie z 5x więcej niż zanim go dostałem:P A jakieś info co do dobrych tytułów w PDF?
Kerm Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Kurde ciężkie pytanie, każdy lubi co innego. Ostatnio czytałem świetną książkę o mentalności Polaków. Krzysztof Varga - Trociny. Polecam, można się pośmiać ale daje do myślenia. Załóż sobie konto na Biblionetce, oceń kilkadziesiąt książek i tam masz taką opcję "poleć mi książki" - naprawdę przydatna. Jak nie wiem co czytać to patrzę na taką listę i coś wybieram. A książek na czytniki jest multum w sieci ale wiadomo - im nowsza książka, tym większy problem (albo zupełny brak możliwości) znalezienia w sieci - jak z filmami. Aktualnie czytam "Myszy i ludzie" Steinbecka. Planuję wziąć się za 7 nawyków Coveya ale zawsze na wiosnę tracę chęć do czytania, jest tyle innych rzeczy do zrobienia w taką pogodę Powiedz jaki typ książek lubisz, może coś pomogę.
Tzieland Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Wiesz najchetniej chyba jakies tytuly podobne do "Wladcy Pierscieni" tylko bez tych opisow na kilkadziesiat stron Jestem dosc niecierpliwy jesli chodzi o czytanie Jakieś dobre sci-fi lub historyczne (szczegolnie dot. Polski) też chętnie przeczytam. Lub jakiś dobry dokument! Wiesz nie mam konkretnego typu książek, które czytam. Na pewno nie czytam romansów i lektur
Kerm Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 O kurde to zupełnie w inną stronę niż ja... z historycznych z tego co teraz pamiętam to na pewno polecę Ci "Niezłomnego" Laury Hillenbrand, Kompanię Braci, O jeden most za daleko i Najdłuższy dzień. Resztę czytam w innych klimatach;)
Tzieland Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 O kurde to zupełnie w inną stronę niż ja... z historycznych z tego co teraz pamiętam to na pewno polecę Ci "Niezłomnego" Laury Hillenbrand, Kompanię Braci, O jeden most za daleko i Najdłuższy dzień. Resztę czytam w innych klimatach;) Poszukam na pewno i z chęcią przeczytam Dzięki za pomoc
dudas307 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Właśnie skończyłem czytać "Polska mafia" Sylwestra Latkowskiego.Zacząłem "Nowy alfabet mafii"- Ewa Ornacka, Piotr Pytlakowski. Też właśnie czytam:naughty: Też właśnie ją kończę Potem czeka na mnie "Strongman u szczytu władzy. Władimir Putin i walka o Rosję". Dzięki MaciekW. za podanie kilku fajnych tytułów
MaciekW. Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Właśnie skończyłem czytać "Polska mafia" Sylwestra Latkowskiego.Zacząłem "Nowy alfabet mafii"- Ewa Ornacka, Piotr Pytlakowski. Też właśnie czytam:naughty: Też właśnie ją kończę Potem czeka na mnie "Strongman u szczytu władzy. Władimir Putin i walka o Rosję". Dzięki MaciekW. za podanie kilku fajnych tytułów Nie ma sprawy Po w/w książkach przeczytałem: - "Schodząc ze ścieżki" Tomasza Jamrozińskiego; polecam dość fajnie trzyma w napięciu, - "Czarny styczeń" Sylwestra Latkowskiego; fajna sensacja, - ostatnio skończyłem czytać "Masa o kobietach polskiej mafii" Artur Górski, Jarosław Sokołowski; czy to wszystko w tej książce prawda? Jeżeli tak to naobracali chłopaki z Pruszkowa tego "towara" od groma Myślę, że dla lubiących temat będzie OK; ja nie żałuję że kupiłem
kapete Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wiesz najchetniej chyba jakies tytuly podobne do "Wladcy Pierscieni" tylko bez tych opisow na kilkadziesiat stron Jestem dosc niecierpliwy jesli chodzi o czytanie Jakieś dobre sci-fi lub historyczne (szczegolnie dot. Polski) też chętnie przeczytam. Lub jakiś dobry dokument! Wiesz nie mam konkretnego typu książek, które czytam. Na pewno nie czytam romansów i lektur Malazańska księga poległych Ericsona. Jeżeli lubisz klimaty Tolkiena to tym będziesz zachwycony.
cinkers Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja obecnie Karaluchy od Jo Nesbo.
MaciekW. Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dzisiaj skończyłem "Doktor Śmierć" autor: Jacek Caba - polecam! Zacząłem "Klub Patriotów" Christopher'a Reich'a - zaczyna się ciekawie, zobaczymy co dalej
instruktor83 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 ja obecnie czytam Audi a4 sam naprawiam samochód
bediks Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Typowa literatura to Zaklinacz Donato carrisi Scarpetta Patricia cornwell Syreni śpiew Val mcdermid - hardcorowa Jesli ktoś nie uwarza beara gryllsa za oszusta to Kurz pot i łzy , bezlitosny ocean, bardzo fajne Polecam nowy alfabet mafii i kobiety polskiej mafii która napisał masa
MaciekW. Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Kończę "Mistrzowie zbrodni" Charlotte Grieg
dzik Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 wczoraj skończyłem Rio Anaconda a dziś zacząłem Podróżnik WC, oczywiście Wojtka Cejrowskiego. Super - polecam!
MaciekW. Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Właśnie odłożyłem na półkę "Nie ma takiego miasta" Tomasza Konatkowskiego, a wziąłem do ręki "Droga do Gandolfo" Roberta Ludluma W przyszłym tygodniu planuję zakup kolejną książkę Artura Górskiego i "Masy" Sokołowksiego- "O pieniadzach mafii"
bediks Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Wlasnie miałem o niej pisac Czytasz i nie mozesz sie oderwać tak samo dobra jak pierwsza o kobietach tak wiec polecam czekam na kolejna
MaciekW. Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Wczoraj listonosz dostarczył książkę "Człowiek z lasu" Sylwestra Latkowskiego
Rekomendowane odpowiedzi