jacek70 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Kolejna seria przygód Roberta Langdona. Tym razem ,, Początek" Autor Don Brown.
Kamyk Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 19 godzin temu, mech15 napisał: Napisane na podstawie objawienia? rozumiem że czytałeś? czy to może wniosek ze spotkania autorskiego z pisarzem?
black4 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Witajcie, Dokładnie, żeby się móc wypowiedzieć najlepiej poznać fakty: wyniki badań z możliwie wielu źódeł... Mogę polecić: http://allegro.pl/w-mrocznym-swiecie-tajemnic-syjonu-lynn-picknett-i7217043900.html?reco_id=bced8187-2452-11e8-9881-246e9677fe30&bi_s=archiwum_allegro&bi_c=Product&bi_m=reco& Niełatwa, przesycona atmosferą tajemniczości, pełna intryg... zawierająca potężną ilość faktów, danych historycznych, nazwisk.... Ciekawie pokazany kawał historii na tle kilku epok... Pozdrawiam
Cpt.Ryan Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Ja studiuję całą serię o Masie, wiadomo książka może nie jest całą prawdą, koronny wszystkiego nie powie, gdzieś na pewno wali ściemę, ale każdą z nich czyta sie super, i można dowiedzieć się o niektórych powiązaniach polityków, firm i policjanow z mafią, np. Marek Belka, czy firma soków Dr Witt.
shocknage Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ostatnio czytałem całą serię o "Jakub Mortka" Wojciecha Chmielarza Cała seria trzyma poziom a ostatni tom to świetne i nieziemsko wciągające zwieńczenie !
Mborkow Opublikowano 10 Listopada 2022 Opublikowano 10 Listopada 2022 (edytowane) Atomowe nawyki. James Clear. Dlugo zastanawiałem się czy nie sięgnąć po tę ksiązke bo kupiła ją moja kobieta. Ale postnaowiłem, szczególnie, ze mam wersję angielską (a uczę sie angielskiego i aby nie zapomnieć czytam najczęściej w oryginale https://ksiegarnia.pwn.pl/literatura-obcojezyczna ). Książka traktuje o nawykach. Jak wyrobić sobie pozytywne nawyki i jak zaprzestać robienia rzeczy, które nie są dla nas korzystne. Napisana prostym językiem, tak wieć myśle, ze nawet ktoś kto nie zna dobrze angielskiego powinien sobie poradzic. Edytowane 17 Listopada 2022 przez Mborkow
BartigK Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 Właśnie drugi raz połknąłem cykl „Chłopcy” Ćwieka. Jak dla mnie super komedia sensacyjna. A tak to cały Wiedźmin i również cały cykl „Ja inkwizytor” Piekary.
tamron333 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Szukam książki na prezent związanej z mitologią słowiańską, przy czym książka sama w sobie powinna być w miarę możliwości bardziej "naukowo" napisana. Dobrze by było, gdyby nawiązywala do kultury, obrzędów i wierzeń. Polecicie jakieś tytuły? Dodam, ze ma to być prezent A mozę lepiej nie kombinować i po prostu podarowac coś klasycznego? https://andyceramika.pl/kubki Na przykład taki kubek z Bolesławca? Edytowane 18 Stycznia przez tamron333
Rekomendowane odpowiedzi