kaj82 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzis po raz kolejny podpiąłem vaga i wrzucam do oceny najswiezsze logi dynamiczne, przy okazji wrzucam logi kumpla A6 z 1998roku przelot ~300000km. Jakby ktoś mógł rzucić okiem byłbym wdzieczny. Najpierw moja A4 i po kolei: , , I Audi A6 2,5 TDI 150KM 1998rok
lukaszr Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Twoje: 1. przepływka generalnie ok, ale jakbyś przeczyścił to nie byłoby źle, 2. nie wiem czy to przez lmm czy przez co, ale te dawki w 008 są dziwne, a zwłaszcza ograniczenie momentu - jakoś tak mało, 3. te kierownice nie do końca działają tak jak powinny, 4. zrób może więcej logów, m.in. BS - poza tym pewnie był niedogrzany silnik - wymień termostat i wtedy porób te logi. Kolegi: 1. przepływka nie mierzy i ścina co się da, 2. kierownice wariują, ale zrób porządek z lmm i wtedy dopiero porób logi.
pre_pl Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 u Ciebie kaj siada/siadła przepływka, 008 właśnie na to wskazuje no i to to sterowanie kierownic... Trochę pozostawia do życzenia. Łukasz, dlaczego termostat ?
lukaszr Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Łukasz, dlaczego termostat ? Rozmawiałem z kajem poza tym wątkiem i mówił, że miał 80 stopni tylko.
kaj82 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Hhhmm przepływka?? Na razie nie czuje aby auto było słabsze( no moze minimalnie pozatym spadkiem doladowania przy 2300obr) i nie kopci wcale, ale powoli mam na uwadze ze bedzie trzeba ja wymienic.Zobacze jak bedzie z temp jak bedzie cieplej, moze wskoczy ponad 80 stopni, wtedy zrobie pełne logi.
Flyer Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 kaj, u mnie tez przeplywka kulała, a mocy specjalnie nie brakowalo... Po wyczyszczeniu jest jednak odczuwalnie lepiej.
kaj82 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Porównamy jak będziemy lecieć do Wisły Ps czym czysciłeś przepływkę??
lukaszr Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Porównamy jak będziemy lecieć do Wisły Ps czym czysciłeś przepływkę?? Czyszczone było preparatem CRC AIR SENSOR CLEANER: http://www.crcind.com/csp/web/ProdDisp.csp?lng=3&country=ALL&product=AIR%20SENSOR%20CLEAN&business=AUTOMOTIVE http://www.crcind.com/wwwcrc/msds/AB12100-18.htm Jest też wiele innych środków.
Rekomendowane odpowiedzi