marcin_o23 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 i ta przeróbka co ma dać kolego?? opisz dokładnie co trzeba tam pomodzić
dariodario Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 i ta przeróbka co ma dać kolego?? opisz dokładnie co trzeba tam pomodzić przeczytaj od poczatku ten watek
olovski Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 podobnie jak dariodario ale poszedlem po bandzie hahaha
dariodario Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 podobnie jak dariodario ale poszedlem po bandzie hahaha chyba tez go tak ukoncze.przynajmniej oslona silnika gorna nie bedzie sie obijac czasem o egr
olovski Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 wygląda jak z fabryki haha no prawie ze bylo by lepiej ale za cholere nie wiem czym wypolerowac aluminium podobnie jak dariodario ale poszedlem po bandzie hahaha chyba tez go tak ukoncze.przynajmniej oslona silnika gorna nie bedzie sie obijac czasem o egr mala katowka tarcza do ciecia i ogien potem szlifierka wielofunkcyjna drobny kamien i to samo jest zabawy ale efekt koncowy zadowala haha oczywiscie moglo by byc lepiej wazne ze egr out, klapa gaszaca jest, a i dobrze wkrecic srube od gory tak zeby bylo za***iście szczelne ja wytoczylem z alu klej do gwintu po wkreceniu rozklepalem w srodku przez otwor z egra
Filemonl Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 tak się zastanawiam nad zaślepieniem EGR w moim AFN. kto mnie do tego przekona? jakie są plusy?
lukaseq1 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 ja tez chcialem zaslepiac bo cielko i to sporo, ale postanowilem ze sprobuje go wyczyscic i dac nowe uszczelki, efekt ? od 4 miechow czysciutko
Rekomendowane odpowiedzi