peter22 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 ta ma 9 cali pare gratów zebrałem , listwy i kokpit oklejone folią black piano https://www.facebook.com/michal.karmowski#!/carwrapbelchatow/photos/pcb.898447463518085/898447260184772/?type=1&theater
Maniusiek28 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 ale ładne to autko, chciałbym je mieć
peter22 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 ale ładne to autko, chciałbym je miećDziekiKończę to co zacząłem we wnętrzu i starczy modyfikacji . Moze cos jeszcze z mocą powalczę w tym silniku , albo zmienię sam silnik na cos mocniejszego
jaguś Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) peter22 powiedz mi jak wyglądają te listwy oklejone warto taki zabieg robić czy odrazu pomalować jak to wygląda na żywo Edytowane 13 Września 2014 przez jaguś
peter22 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 Powiem tak wczoraj pytałem poleconego lakiernika ile by wziął za pomalowania tunel środkowy, ramkę zegarów i listwy . Wywalił mi cenę 700zł za tunel i listwy oklejanie kolega powiedział dla klienta 200 zł , ja zapłaciłem mniej po znajomosci. Co do kolejenia to listwy wyszły super tunel tez nie jest zły . Jak masz kogoś kto ci pomaluje w dobrej kasie i idealnie to maluj . Ja jeszcze wyprubuje spraj który można nabić w sklepie zaopatrujących lakierników , mam jeszcze drugi tunel to poćwicze i napisze co i jak . Bede miał do sprzedania oryginalna ramkę do sprzedania od rs6 polift bo do mnie nie pasuje jest za wąskie wycięcie na ekran 2 milimetry i obcina mi litery z lewej strony wiec jak cos to pisac kto ma polifta i jest chętny . Stan idealny
jaguś Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Acha to popytam lakiernika ile chce jak wyjdzie mega dużo to kupię folie i zobaczę jak będzie nieciekawie najwyżej zerwie i zdam foto relacje po zabiegu. Edytowane 13 Września 2014 przez jaguś
peter22 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Opublikowano 13 Września 2014 folia ma taką zmorkę . Ja dzisiaj dałem wszystko do lakierowania do łodzi do gościa co maluje takie rzeczy cały czas do a8
jaguś Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) i ile ci powiedział za całość wraz z tunelem ? zobacz tu mały tutorial jak na innym forum pomalował spray http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?92966-Malowanie-plastikow-w-kolorze-Piano-Black Edytowane 14 Września 2014 przez jaguś
instruktor83 Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 przejrzałem cały temat, według mnie świetny wybór , Audi to Audi
peter22 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Za i ile ci powiedział za całość wraz z tunelem ? zobacz tu mały tutorial jak na innym forum pomalował spray http://www.a3-club.net/forum/showthread.php?92966-Malowanie-plastikow-w-kolorze-Piano-Black Za tunel środkowy, ramkę zegarów i 5 dekorow 500 zł. Do tego jeszcze maluje trójkąty lusterek zewnętrznych na piano za 100zl Ładnie wyszlo na tym filmiku . Mnie gonił czas i dlatego sie zdecydowałem na tego lakierników , bo maluje z dnia na dzień . Gdyby nie to to bym malował sam przejrzałem cały temat, według mnie świetny wybór , Audi to Audi Dzieki Tak jak napisałem wyżej jak skończę środek to wezmę sie za moc . Zmienię wtryski bo one już dają na maxa i zobaczymy co wyjdzie. Słabym punktem u mnie w aucie jest obecny docisk . Dwumas nowy tarcza obita kevlarem a docisk został stary i na 4 biegu potrafi sie ślizgać . Muszę poszukać kto ogarnia docisk ale w taki sposób żeby sie dało jeżdzic na co dzień . Tak jak pisałem wyżej przyszedł czas na docisk i wpadło cos takiego Muszę zrobić jakąś aktualizację wątku bo auto sie troche wzbogaciło na wyposażeniu Ostatnie dwa dni były ładne więc udało sie umyć furke i cyknąć jakies nowe aktualne fotki wpadło nowe lusterko dekory , tunel środkowy i blenda zegarów poszły w piano gałka obszyta na nowo, mieszek nowy obszyty białą nicią - teraz pasuje do foteli doszły zegary poliftowe - odpalone nowe funkcje Kamera też już na miejscu fotele po czyszczeniu - glipton Zapomniałem ze jeszcze został zmieniony klimatronik Auto po wosku i przygotowane do zimy na 18 Do zrobienia jeszcze zostało : -zamontować i podłączyć lusterka polift w pełnej opcji od rs6 - podłączyć pamięć foteli , - zmienić sterowniki w drzwiach na polift od rs6 żeby odpalić pełne ambiente i jeszcze taki filmik Edytowane 4 Listopada 2014 przez peter22
shakal Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Piano robi robotę ogólnie furka z zewnątrz jak i wewnątrz wygląda rewelacyjnie, każdy mod na duży +
slavko87 Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Fura kozacka:-0 Mam kilka pytań/pw ;-)
peter22 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Dzieki, Poszła odpowiedz na pw. Twoja tez niczego sobie a z modami idziesz w dobrym kierunku.
slavko87 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 powoli zaczynam rezac, kilka modów od Ciebie mia się podoba ;-)
antonio Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) mam u siebie seryjnie pamięć fotela kierownika czy z wymodzeniem fotela pasażera jest dużo roboty? mam też pełne ambiente i lusterka zewn foto i składane... dużo trzeba zmienić/dokupić żeby odpalić prawy fotel? Edytowane 1 Grudnia 2014 przez antonio
peter22 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 Sterownik fotela który ma niestety ochronę , włączniki do pamięci i pociągnąć trzeba pare kabelków .
antonio Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 nieeee w takim razie nie robię nie chce mi się
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dobrze sie dzieje Fura kozak kombi najlepsze
Maniek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Piotrek od czego ta kiere wrzuciles? Wszystko pasi plug&play czy jakas rzezba byla (tasmy, poduszki, zlacza itp.) ?
Rekomendowane odpowiedzi