Gość Lolek Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam, Od jakiegos czasu pojawia mi sie komunikat na kompie SENS. OLIO OFFICINA. Samochod jest sprowadzony z Wloch i wszystkie komunikaty po Wlosku- niestety. Przewaznie po odpaleniu i pozniej gasnie. Wczesniej nie bylo. Pozdro!
grippen Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 wydaje mi się że jest to komunikat o przeglądzie w tej sytuacji o oleju jeżeli sie mylę to niech ktoś mnie poprawi zobacz sobie o treści inspekcja serwisowa kasowanie inspekcji
krzyniek Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 wydaje mi się że jest to komunikat o przeglądzie w tej sytuacji o oleju jeżeli sie mylę to niech ktoś mnie poprawi zobacz sobie o treści inspekcja serwisowa kasowanie inspekcji nie mylisz się OLIO- olej officina- warsztat tak w wolnym tłumaczeniu
spanky Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam, Od jakiegos czasu pojawia mi sie komunikat na kompie SENS. OLIO OFFICINA. Samochod jest sprowadzony z Wloch i wszystkie komunikaty po Wlosku- niestety. Przewaznie po odpaleniu i pozniej gasnie. Wczesniej nie bylo. Pozdro! to powinno rozwiazac Twoj problem: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25607.0
Gość Lolek Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Dzieki zaraz bede kasowal inspekcje. Podejrzewalem, ze moze to byc padniety czujnik, ale jesli to tylko inspekcja to git! Pozdro![br]Dopisany: 15 Luty 2008, 09:49 _________________________________________________Aha a co to jest ten Fis i jak zmienic jezyk np. na angielski?
pre_pl Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Aha a co to jest ten Fis i jak zmienic jezyk np. na angielski? FIS to ten wyświetlacz pośrodku zegarów, komputer potocznie mówiąc... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25648.msg305454#msg305454 reszte informacji znajdziesz w dziale diagnostyka VAG, zajrzyj koniecznie do tematu FAQ. Jezyk zmienisz za pomocą vag-coma
Gość Lolek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Wracam do Was. Niestety kasowanie inspekcji nie pomoglo, dalej komunikat sie pojawia. Trzeba bedzoie sie chyba podpjac pod vag-a.
Gość Lolek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Jest kombinacja przyciskow deski, ktora sie kasuje inspekcje. (x, y, zaplon itd)
krzyniek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Jest kombinacja przyciskow deski, ktora sie kasuje inspekcje. (x, y, zaplon itd) zajrzyj tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=25733.0
Gość Lolek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Dokladnie tak jak kolega wyzej- krzyniek. Ja tego juz nie opisywalem dokladnie, ale tak to robilem.
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 to dziala od 1998 roku, dlatego pytalem. u ciebie tylko VAG
Gość Lolek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 W temacie zaznaczylem B5 AJM a to nie znaczy, ze rok produkcji '97. Pozdro
Gość spedyt Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Lolek więc popraw rocznik w profilu
Gość Lolek Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Moje A4 rocznik jak w profilu, a pytalem o problem w sam. kolegi
Musashi Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 jezeli piszesz o samochodzie innym niz z profilu zaznacz to wyraznie w temacie, albo pierwszym poscie auta z silnikami AJM tez tylko VAG. zmien tez jezyk.
krzyniek Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 auta z silnikami AJM tez tylko VAG. co też tylko vag? jeśli możesz mi wyjaśnić o co chodzi w tym stwierdzeniu?
Gość Lolek Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Drodzy koledzy klubowicze! W temacie przeciez jest wyraznie zaznaczone B5 AJM, a jak ktos nie czyta tylko snuje domysly patrzac na moj profil to ja nic na to nie poradze. Czytajmy wyraznie tematy i nie opowinno byc problemow. Pozdro.
krzyniek Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Drodzy koledzy klubowicze! W temacie przeciez jest wyraznie zaznaczone B5 AJM, a jak ktos nie czyta tylko snuje domysly patrzac na moj profil to ja nic na to nie poradze. Czytajmy wyraznie tematy i nie opowinno byc problemow. Pozdro. spoko ja zawsze patrzę na temat no chyba że w temacie nie ma to dopiero na profil
Rekomendowane odpowiedzi