Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Instalacja nawigacji do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wosiek napisał że jak coś to brat może wysłać także w przyszłym tygodniu mamy się dogadać co do wysyłki :th:

coraz bliżej do navi :dance:

Opublikowano

flaku4 a Paweł (wosiek) nie chce sprzedać też navi ? bo po powrocie z Irlandii chłopak zarobiony będzie to pewnie atak na RNS-E będzie robił :polew:

Opublikowano

Dokładnie ma zamiar zmienić na RNS-E a co do jego navi to może :> ale nie wiem czy nie pokusić się od razu na RNS-E :> zobaczymy jak u Wośka będzie to wyglądało ma zapodać fotki jak zrobi :naughty: ale znając życie to i tak zbraknie mi pieniążka na RNS-E :polew:

Opublikowano

To się troszke wstrzymaj i dozbieraj :) Warto

Kobra dobrze napisal o tych szczelinach. Zostale jakies 4mm luzu z każdego boku.Tragicznie nie jest

Ja miałem na szczęście radio ori 2DIN więc było łatwiej i taniej :) (nawet emulator can nie był potrzebny :) )

A , jeszcze navi troszkę zachodzi dołem na klimatronik(mam z grzanymi fotelami i może dlatego,nie wiem czy jest róznica w wysokości)

Nie rezałem tego bo jak bedę sprzedawał niunie to wraca na miejsce ori radio a RNS do nastepnej :a4fan: włoże :)

Opublikowano

jacekm:

ale te szczeliny to sa po wlozeniu RNS-E ? czy nawet jak wloze Navigation Plus to tez beda?

Opublikowano

jak włożysz RNS-E z A6 i RNS-D z A6 to będą, nie ma ich jedynie przy RNS-D z A4 po 2 lifcie ale takie działające w DX to żadkość

Opublikowano

Mój kolega , z sasiedniej miejsowośći, forumowy quattro , założył navi i dopasował takie srebrne listwy i przykleił , na żywo nieźle to wygląda. zaraz gdzieś znajde zdjęcia i wrzuce

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6751.msg85738#msg85738

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5864.msg85818#msg85818

Opublikowano

Marcin j : ladnie to wyglada tylko u mnie by to nie bardzo pasowalo bo nie mam chromu :) ale pogratulowac pomyslu :th:

Alvaro: o co chodzi z tym ze dzialaja w DX ?

a Pawel (wosiek) jaka ma teraz navi u siebie?

Opublikowano

flaku4 a Paweł (wosiek) nie chce sprzedać też navi ? bo po powrocie z Irlandii chłopak zarobiony będzie to pewnie atak na RNS-E będzie robił :polew:

a chce chce;) w dziale sprzedam jest link.... a z tobą alvaro będe musiał porozmawiać,ty wiesz o czym:P

Opublikowano

witam, mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie za podpiecie sie i pytanko, byc moze dla niekotrych glupie, ale nie mialem do tej pory stycznosci z zadna Navi w autku.

RNS-E nie ma dotykowego panelu prawda? rozumiem ze tam sie wszystko ustawia pokretlami? tzn trase itp?

kumpel mi mowil ze Navi w audi jest kiepskie, ze niedokladne, ze tomtom lepszy, jak z tym jest? z dokladnoscia itp?

Opublikowano

Koledzy! :shocked:

Wy naprawdę nie przeglądacie postów i nie korzystacie z szukaczki.

Nasz kolega ALVARO napisał na ten temat piękny post i trzeba go znaleźć i tylko poczytać.

Ja nie wiem skąd wy macie takie ceny za kosz 2 din 900 zeta ( no chyba, że jest ze złota :laghing2: :laghing2: :laghing2:).

Ja za swój w ASO zapłaciłem 170( zakup dokonany w styczniu 2008)

Ale jak koledzy przeczytaliby to co napisał ALVARO, to by nie mieli problemów.

Ja byłem zielony w tym temacie, ale przy jego pomocy teraz posiadam RNS-a i wszystko jest :th:

Opublikowano

Ja byłem zielony w tym temacie, ale przy jego pomocy teraz posiadam RNS-a i wszystko jest

Zgadzam sie z Lexpar'em , Alvaro zrobił kawał dobrej roboty :th: wystarczy w wyszukiwarke wrzucić RNS od A-Z i czytać

ps. Jeżeli ktoś ma zmieniarke od DX to będzie ona działać pod RNS-E. Moja ruszyła. Trzeba było tylko wyjąć wszystkie płyty, wyłączyć navi i ponownie załadować :decayed:

Opublikowano

Witam, a czy ktos by mogl mi odpowiedziec?:P

witam, mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie za podpiecie sie i pytanko, byc moze dla niekotrych glupie, ale nie mialem do tej pory stycznosci z zadna Navi w autku.

RNS-E nie ma dotykowego panelu prawda? rozumiem ze tam sie wszystko ustawia pokretlami? tzn trase itp?

kumpel mi mowil ze Navi w audi jest kiepskie, ze niedokladne, ze tomtom lepszy, jak z tym jest? z dokladnoscia itp?

RNS-E od A do Z

Opublikowano

może z pokryciem TT wypada lepiej ale do dokładności DX czy RNS nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Jeżeli natomiast chodzi o czytelnosć i utrzymanie pozycji ( np. w tunelach, pod wiaduktami czy na stacjach ) no tutaj to już TT blednie :decayed:

a pozatym mając fabryczną navi nie musisz lepić tego badziewia do szyby :decayed: zabierać ze sobą etc etc ...

Opublikowano

Hejka ani RNS-E ani Navi+ nie ma dotykowego ekranu :) Wszystko ustawiasz przyciskami i pokretlami i ustawia sie to wszystko bardzo sprawnie , przynajmniej w porownaniu z innymi systemami.

A co do dokladnosci Navi+ niestety juz troche odbiega z dokladnoscia ale nie jest zle , natomiast pokrycie w RNS-E jest lepsze niz w Tomtomie , chociaz obydwa korzystaja z tych samych map z tego co wiem :P No i wyswietlacz 7" :)

Pokrycie w poszczegolnych wyglada tak:

Do Navi+ ~34% pokrycia

Tomtom ~52% pokrycia

RNS-E ~52% pokrycia

MMI ~52% pokrycia

:)[br]Dopisany: 28 Luty 2008, 10:24 _________________________________________________Oczywiscie mowa o najnowszych mapach :) 2007/2008 i 2008 :)

Opublikowano

dzieki koledzy za odpowiedz.

przyznam ze korci mnie to RNS-E w audi, i chetnie sobie wstawie jak juz bede mial Audi :D

nie dosc ze ladnie wyglada to jeszcze przydatna rzecz i podoba mi sie opcja z kartami pamieci i muzyczka z nich;)

Opublikowano

Adaho widzę, że potrafisz docenić trud Alvaro.

Odwalił kawał dobrej roboty.

Mnie poprowadził od a do z.

Teraz małżonka ( po zamontowaniu navi) ma do mnie pretensję, że mieszkam w samochodzie a nie w domu :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

lexpar

Teraz małżonka ( po zamontowaniu navi) ma do mnie pretensję, że mieszkam w samochodzie a nie w domu laghing2 laghing2 laghing2

żeby teraz przypadkiem żaden z was nie podał mojego numeru małżonce.... :polew:

Opublikowano

Alv!!!

U mnie to Ty masz wieczną dyspensę.

A kabel nie jestem, tak, że możemy gadać :wink4: :laghing2:

Opublikowano

lexpar:

Ja nie wiem skąd wy macie takie ceny za kosz 2 din 900 zeta ( no chyba, że jest ze złota :laghing2: :laghing2: :laghing2:).

Ja za swój w ASO zapłaciłem 170( zakup dokonany w styczniu 2008)

tak jak już pisałem ceny nie są z kosmosu :wink4:

kosz do Audi A4 B5 w ASO kosztuje 900zł natomiast do Audi A4 B6 kosztuje 170zł :) nie wiem skąd taka różnica w cenie ale tak jest :decayed:

a post Alvaro jest jak najbardziej przydatny :th: