Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Poszukuję zdjęć A4 B5 Avant na Mercedesach 18'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś kosztem czegoś...zwalnaisz auto na prostej ale na zakrętach można sobie pozwolic na więcej :) nie wiem czy 205 bedzie tak samo kleiła jak 225 ?!

Opublikowano

coś kosztem czegoś...zwalnaisz auto na prostej ale na zakrętach można sobie pozwolic na więcej :) nie wiem czy 205 bedzie tak samo kleiła jak 225 ?!

. nie bedzie tak dobrze kleiła na zakrętach, na bank, ale opona 215 na 8,5J i bedzie juz mały naciąg co wg mnie wygląda prze soczyście :decayed:

Opublikowano

To jak już będziesz miał to daj fote tam gdzie się koledzy swoimi felami chwalą, tak dla potomnych :cool1:

Opublikowano

235/40/18 z felga 8,5 ET 30 przy -50mm układa się w nadkolu i NIE MA TARCIA O CO KOLWIEK

idę o flaszkę, że jednak trze o plastikowe nadkola przy obciążonym aucie :naughty:

przerabiałem różne setupy jeśli chodzi o felgi i zawieszenie, w zasadzie od 15" do 19" i twierdzę że parametry, które napisałeś nie bardzo nadają się do b5... no chyba że zawieszenie beton i zero ugięcia :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 21:48_________________________________________________aaaaa teraz tak się przyjrzałem fotce, koza :decayed::tongue4:

więc może faktycznie nie trze :gwizdanie:

Opublikowano

nie trze na bank bo nim jeżdzę i słyszał bym heh

nie no, nikt nie mówił, że auto lezy na cycach...ale jest obniżony optymalnie wzgledem serii, nie jest to ani 1BA ani 1BE :)

tak czy inaczej...można zakładać 235 tylko wynikają z tego tylko dwa plusy...d*pa na zakrętach nie ucieka i jedzie jak po szynach i fajnie wyglada z tyłu :) reszta to minusy

Opublikowano

tak czy inaczej...można zakładać 235 tylko wynikają z tego tylko dwa plusy...pupa na zakrętach nie ucieka i jedzie jak po szynach i fajnie wyglada z tyłu :) reszta to minusy

czyli więcej minusów niż plusów, tak czy siak 235 na polskie drogi to porażka :thumbdown:

Opublikowano

no w sumie tak, ale kurde jak dziś przymierzyłem zimówki 195 a z drugiej strony miałem 235....jednak bym nie zamienił, wygląda jak locha na kurzych nóżkach

Opublikowano

a mi sie to np w ogole nie podoba :) ale to kwestia gustu ;)