dobry_k Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam Klubowiczów Tak jak w temacie poszukuje Ziomka z okolic Częstochowy, który posiada interfejs do Audi 80 B4 silnik 1Z (to jest chyba 1z) Poza tym mam pytanie o to czy programem Vag Com mogę tak samo badać silnik jak w moim AVB ? Czekam na odpowiedź lub na jakiegoś SPRAWDZONEGO usera z ALLEGRO od którego można takie coś zakupic. Pozdrawiam
Jey_Di Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja podłączyłem się u kolegi który posiada VW Passata b4 1z i hulało,co prawda nie wszystko bo komp ubogi ale silnik,klima,poduszki sprawdził.
vauxhall95 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 trzeba miec redukcje na 2kostki.
dobry_k Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no wlasnie o cos takiego mi chodzi - redukcja na dwie kostki. To audi jest chyba z okolic 93r hmm
Sztomel Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 http://viaken.logisoft.pl/en/viaken-professional/adapter-z-obd2-na-obd1-14.html lub coś z alledrogo.
dobry_k Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no wlasnie o coś takiego mi chodzilo w chwili obecnej dokonalem zakupu w/w przejsciowki i mysle ze jutro lub w weekend bede mogl podlaczyc sie do auta szwagra, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi