Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Certyfikat TUV-potrzebny wzór

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś posiada wzór certyfikatu TUV? Chodzi o to,czy jeśli w aukcji ktoś ma napisane,że np zawieszenie posiada taki certyfikat-to jak to ma wyglądać i co ma być tam napisane,jakieś pieczątki itp

Opublikowano

Czy ktoś posiada wzór certyfikatu TUV? Chodzi o to,czy jeśli w aukcji ktoś ma napisane,że np zawieszenie posiada taki certyfikat-to jak to ma wyglądać i co ma być tam napisane,jakieś pieczątki itp

jesli auto z niemiec to ma albo dodatkowe adnotacje lub dodatek do briefiu na tym samym wzorze papieru, w ktorym wszystkie zmiany i certyfikaty są odnotowane. Miałem taki w swojej B6 tylko nie mogę go znaleźć :confused4:

Opublikowano

chodzi mi o to,czy jak np na Ebay'u kupuje się zawieszenie i jest adnotacja,że np gwintowane zawieszenie posiada certyfikat-jak on wygląda?

Opublikowano

np

zertifikat_tuv_geraet_1_gross.jpg

przy zawieszeniu powinno być opisane jaki model jaki nr

Opublikowano

dzięki :wink4:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 12:04_________________________________________________a czy to jest tylko i wyłącznie jeden wzór?bo taki,jaki widziałem ma z 10 stron opisu :mysli:

ma ktos może wzór certyfikatu TUV na gwint?

Opublikowano

mam gdzieś do H&Ra kupowałem nowy swego czasu, tam miałem książeczke jak by z wyciągiem z TUV

jak zauważyłem nie ma jednego szablonu

Opublikowano

mam gdzieś do H&Ra kupowałem nowy swego czasu, tam miałem książeczke jak by z wyciągiem z TUV

jak zauważyłem nie ma jednego szablonu

Arek-wrzuć,jak znajdziesz-bardzo mi tym pomożesz :wink4: