domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Czy ktoś posiada wzór certyfikatu TUV? Chodzi o to,czy jeśli w aukcji ktoś ma napisane,że np zawieszenie posiada taki certyfikat-to jak to ma wyglądać i co ma być tam napisane,jakieś pieczątki itp
yaboo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Czy ktoś posiada wzór certyfikatu TUV? Chodzi o to,czy jeśli w aukcji ktoś ma napisane,że np zawieszenie posiada taki certyfikat-to jak to ma wyglądać i co ma być tam napisane,jakieś pieczątki itp jesli auto z niemiec to ma albo dodatkowe adnotacje lub dodatek do briefiu na tym samym wzorze papieru, w ktorym wszystkie zmiany i certyfikaty są odnotowane. Miałem taki w swojej B6 tylko nie mogę go znaleźć
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 chodzi mi o to,czy jak np na Ebay'u kupuje się zawieszenie i jest adnotacja,że np gwintowane zawieszenie posiada certyfikat-jak on wygląda?
aju Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 np przy zawieszeniu powinno być opisane jaki model jaki nr
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dzięki [br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 12:04_________________________________________________a czy to jest tylko i wyłącznie jeden wzór?bo taki,jaki widziałem ma z 10 stron opisu ma ktos może wzór certyfikatu TUV na gwint?
aju Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 mam gdzieś do H&Ra kupowałem nowy swego czasu, tam miałem książeczke jak by z wyciągiem z TUV jak zauważyłem nie ma jednego szablonu
domjenick Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 mam gdzieś do H&Ra kupowałem nowy swego czasu, tam miałem książeczke jak by z wyciągiem z TUV jak zauważyłem nie ma jednego szablonu Arek-wrzuć,jak znajdziesz-bardzo mi tym pomożesz
g_egorz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 .. napisz do nich może coś pomogą... http://www.h-r.com.pl/
Rekomendowane odpowiedzi