Młody Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Może chcesz sprzedać bo bardzo ładne autko, jedno z najładniejszych na forum , nie myślałeś o tuningu na ABT zamiast s-line czy S4, według mnie jedyna słuszna droga. Dzięki a na razie nie mam zamiaru sprzedawać jeszcze parę zmian zostało do zrobienia i trzeba się nimi nacieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo1511 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A myślałeś o zmianie kiery na tą z spłaszczoną z R8, bardzo ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 tylko cena zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 A myślałeś o zmianie kiery na tą z spłaszczoną z R8, bardzo ładnie się prezentuje Od TT będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Młody , najpierw to Ja bym pomyślał o fajnych fotelach :gwizdanie: a potem o kierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo1511 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 TT to też ta sama kiera tylko znaczek inny, fotele najlepiej jakieś Recaro i będzie Git tylko cena też dość wysoka. Pięknie prezentowała by się kremowa skóra fotele+kanapa Recaro RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 RNS-E już jest jutro dam fotki chociaż i tak Wszyscy wiedzą jak wygląda Fotki w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 sprzęcik miażdży cyce po prostu na najbliższym spocie musowo trzeba będzie obczaić to cacko bo tez o takim myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 sprzęcik miażdży cyce po prostu na najbliższym spocie musowo trzeba będzie obczaić to cacko bo tez o takim myślę Spoko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter504 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 za zdjęcie brewek korona się należy i grill w chromie też dużo lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 RNS-E fajna sprawa - Gratki zakupu Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mlody dawaj jakieś spy foty tych Twoich RS6, a RNS-E takie se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mlody dawaj jakieś spy foty tych Twoich RS6, a RNS-E takie se To za tydzień jak już będą na samochodzie a to taka na szybko :> [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 19:05_________________________________________________I nowa gałka S4 [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 19:23_________________________________________________Muszę sobie kupić dobry aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Środek auta zaczyna coraz ładniej wyglądac, brawo , a pakiet zewnętrzny oczywiście pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 zmiany na za***iście wielki plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 nooooo i to rozumiem , a z tym RNS-E to się wygłupiałem, bo sam nie mam i zazdroszczę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 nooooo i to rozumiem , a z tym RNS-E to się wygłupiałem, bo sam nie mam i zazdroszczę :gwizdanie: Widziałem że Cię kręci [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 21:56_________________________________________________ Środek auta zaczyna coraz ładniej wyglądac, brawo , a pakiet zewnętrzny oczywiście pierwsza klasa zmiany na za***iście wielki plus Dzięki [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 22:02_________________________________________________Teraz zmiana lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Strzeliles sobie body S4... a w zime jezdzisz na malych schowanych 16", troche to ze soba nie gra IMO. No i brak chromow wokol szyb jest bardzo widoczny. Wnetrze tez zalatuje ostro seria i srednio pasuje do calego auta... takze duzo pracy jeszcze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Strzeliles sobie body S4... a w zime jezdzisz na malych schowanych 16", troche to ze soba nie gra IMO. No i brak chromow wokol szyb jest bardzo widoczny. Wnetrze tez zalatuje ostro seria i srednio pasuje do calego auta... takze duzo pracy jeszcze :gwizdanie: Spoko do wiosny jeszcze troszkę zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 nawet model sie zmienil w opisie :polew: s4 b6 ... :polew: dobre... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi