Gelo23 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Witam. Mam problem odnośnie ABS-u. Zawsze mi sie on załącza a szczególnie przy malej predkosci jak juz prawie stoje w miejscu (10km/h i mniej). co to moze byc? Najgorzej mnie denerwuje ten zgrzyt proszę pomóżcie i z góry dziękuję
Dev Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Kolego :szukaj: :szukaj: na forum jest masa informacji na ten temat jezeli grzebałes przy zawieszeniu to czujniki sie przesuneły własciwa odległosc od koronki 0.6-0.8mm
Mordeliuss Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 tez szukam i znalezc nie moge ;/ a niestety mam ten sam problem, pozatym ze u mnie wszystkie koła mają ta sama predkosc i czujniki sa w dobrym miejscu napewno. Mam ten sam objaw ze zalacza sie abs w koncowej fazie hamowania i nie wiem co z tym zrobic. ktos ma jakis pomysl ?
Dev Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 ktos ma jakis pomysl ? owszem, wyreguluj czujniki względem koronek
pioteros Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 lub wymien tylne koronki bo mogla ktoras z nich peknac (w przednich rzadko bardzo sie to zdaza)
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Grudnia 2011 Opublikowano 18 Grudnia 2011 brud bym podejrzewal - robilem kolezance A3 - predkosci na kolach te same, a jednak ABS rowniez wariowal. Po wyczyszczeniu i dosunieciu czujnikow - problem rozwiazany.
Rekomendowane odpowiedzi