nedwed Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 a mam pytanie, do czego przydaje sie modul bluetooth w tym samochodzie ?
jedrekx Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 do zestawu głośnomówiącego. łączysz się z nim za pomocą bluetooth
nedwed Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 ale to pewnie trzeba gdzies mikrofon montowac ? Gdzie takie modul dostac i gdzie sie go montuje?
jedrekx Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 wszystko jest na forum, wystarczy poszukać..
Lukasz_mk2 Opublikowano 16 Września 2020 Autor Opublikowano 16 Września 2020 odświeżam temat - wszystkie zmiany w pierwszym poście, więcej zdjęć dodam jak umyje auto
Shadow Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 Fajne, zadbane B6 to zawsze B6 niech jeździ!
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Po długiej i nierównej walce w końcu udało się założyć zewnętrzny pakiet s-line (zostały jeszcze listwy, które leżą w garażu i czekają na lepszy moment), PDC przód + tył oraz wymienić pognite przednie błotniki. Niestety, nie udało się umyć auta. Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Lukasz_mk2
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Opublikowano 5 Maja 2023 (edytowane) Z uwagi na to, że błotniki zostały zamówione w kolor i zbytnio nie pasowały do reszty auta to postanowiłem oddać auto do lakiernika - lakiernik niby tylko hobbista (sąsiad), a położył lakier lepiej niż zrobiono to w przypadku mojego drugiego auto, które malowane było w ASO Toyoty. Zostały usunięte wszelkie ślady korozji - w zasadzie auto zostało pomalowane w całości - bez dachu, jednych drzwi (drzwi zostały zacieniowane) oraz klapy. Jestem mega zadowolony z efektów Zdjęcia podczas prac: Zdjęcia po robocie: , Auto zostało potraktowane pastą FUSSO, a oto efekty: Edytowane 8 Maja 2023 przez Lukasz_mk2
Lukasz_mk2 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2023 W końcu doszły listwy zew. s-line do kompletu:
Lukasz_mk2 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 18:42, A4b6quattro napisał(a): Jeszcze lotka do kompletu lotka też będzie, ale to jeszcze chwile potrwa ;( Audi jest moją hobbistyczną zabawką i jak tylko chce coś w niej zmienić to żonie się drastycznie nastrój zmienia 😡 (przecież te auto tylko stoi i nikomu nie jest do szczęścia potrzebne ;( ), więc po listwach, które kupiłem i wymalowałem za "200zł" musi trochę czasu upłynąć ;(
A4b6quattro Opublikowano 27 Czerwca 2023 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Coś o tym wiem😁 Moja ma to samo ,jak kurier puka do drzwi z klamotami🤣
Michal2427 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Opublikowano 29 Czerwca 2023 W dniu 27.06.2023 o 12:20, A4b6quattro napisał(a): Coś o tym wiem😁 Moja ma to samo ,jak kurier puka do drzwi z klamotami🤣 Najlepiej zamawiać do paczkomatu albo do punktu odbioru - nie trzeba się tłumaczyć. Nieświadoma żona to szczęśliwa żona 😅 1
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2023 11 godzin temu, Michal2427 napisał(a): Najlepiej zamawiać do paczkomatu albo do punktu odbioru - nie trzeba się tłumaczyć. Nieświadoma żona to szczęśliwa żona 😅 żeby to było takie łatwe jak się mówi!
Lukasz_mk2 Opublikowano 11 Marca Autor Opublikowano 11 Marca (edytowane) po ciężkiej walce udało się zainstalować RNS-E (inny software - m.in. odczyt kart SD do 32GB, logo stacji radiowych, okładki albumów dla plików MP3, odczyt mapy z karty SD i inne.) do kompletu zostały zamontowane dodatkowe anteny (była jedna w szybie bocznej, a obecnie są trzy - szyba tylna + dwie boczne). Niestety mój tunel jest w słabym stanie i będę go musiał wymienić. Edytowane 11 Marca przez Lukasz_mk2
Lukasz_mk2 Opublikowano 25 Marca Autor Opublikowano 25 Marca Wymieniłem tunel i przy okazji rnsa zwykłego na LED
majten8 Opublikowano 15 Września Opublikowano 15 Września Przełącznik AUTO wzięty z B7? I jaki moduł DRL masz założony? Jestem teraz w trakcie zabawy z modułem drl od Leparda, i chcę to najlepiej wszystko zrobić na raz, żeby się z tym dłużej nie bawić
Lukasz_mk2 Opublikowano 16 Września Autor Opublikowano 16 Września Przełącznik "auto" jest z b7 a podłączony został wg tematu o mce na forum. Co do modułu drl to mam moduł firmy be-smart podłączony wg ich schematu, który dostałem z modułem
majten8 Opublikowano 16 Września Opublikowano 16 Września Oznaczenie tego przełącznika byś miał może? I miałeś może też problem z drgająca przesłoną soczewki?
Rekomendowane odpowiedzi