Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] System YANOSIK lepsze niż sibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taa ja bez przerwy słyszę "mobilki mobilki jak mnie słychać" albo jakiegoś cymbała puszczającego muzyke :wallbash:

Opublikowano
minusy dużo pajaców ma teraz CB

i codzinnie słysze sprzedam proszki z niemiec, oszczednosci itd... a najgorsze jest ,,pysia mysia pysia mysia'' :naughty:

To akurat nic złego :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, ja testuje już go od tygodnia i musze powiedzieć że yanosik super funkcjonuje.

Co do nawigacji to lepiej wyznacza trasy od automapy (przy czym nie mam automapy która przy wyznaczaniu trasy uwzględnia korki a yanosik uwzględnia),

Co do konfrontacji z CB to CB narazie wygrywa bo nie ma jeszcze tylu użytkowników Yanosika co CB więc szanse są nierówne i plus dla CB. Ale jeżeli będzie sie ta technologia rozwijać w takim tępie w jakim użytkownicy osobówek zaczęli kupować CB to CB zejdzie na drugi plan.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą. Sam jeżdżę z Yanosikiem jakieś 3 miesiące i jestem zadowolony z tego systemu. Plusem jest prosty system działania programu (system potwierdzania przez użytkowników przejeżdżających przez daną lokalizację aktualności zgłoszenia). Dzięki temu sytuacja o zdarzeniach jest w miarę często aktualizowana.

Opublikowano

miałem yanosika w służbowym samochodzie , powiem że super się sprawdzał

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie chce reklamować ani krytykować bo korzystam tam z yanosika jak i cb :)

Ale piszę do Was z zapytaniem. Czy to jest w pełni legalne ? Tz jak to się ma do przepisów praca podawanie że tutaj i tutaj jest policja z sukarką. Czy to nie narusza jakichś przepisów jak się podaje tak przez cb jak przez yanosika gdzie jest policja czy inspekcja oraz że stoją z suszarką ? Chciałbym to wiedzieć dla siebie, także bez żadnej obawy.

Opublikowano

Moim zdaniem przepisy nie regulują takich zachowań, i na pewno nie jest to karane:wink:

Opublikowano

Rowniez uzywam i od tej pory nie mialem sytuacji mandatowej :))

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

super aplikacja i to za darmo :grin:

Opublikowano

Też myślałem nad takim urządzeniem ale zrezygnowałem.

Może dobrze działa na głównych trasach i większych miastach ale na bocznych drogach i małych miasteczkach już nie.

Opublikowano

Jeśli masz smartphone i dostęp do internetu to nie musisz zaopatrywać się w urządzenie, bo tą aplikację można pobrać za darmo.

Opublikowano

Na pewno Yanosik nie podpowie Ci jak dojechać do danego celu dlatego jak dla mnie CB górą:naughty:

Opublikowano

masz w nim darmową navi jeżeli mówimy o aplikacji

Opublikowano

Nie będę przesądzał co jest lepsze a co gorsze bo różne są gusta, ja obie te rzeczy uważam za bardzo dobre.

Ale to też jest prawdą co kolega @ramzes-1983 napisał, jest w yanosiku również navi.

Opublikowano

lipa jest taka że ktoś zawsze musi być 1 który zgłosi kontrole

• 1 rok później...
Opublikowano

Jest jedna wada CB. Często przejeżdżam przez Czechy i ostatnio jeden mobilek beztrosko posuwał jak ta lala bo w eterze poszło czysto a pepiki ustrzelili go w Octawi z wideoradarem. Sam słyszałem jak meldowali czysto ale tak jak wyżej, ktoś zmoczy d*pę pierwszy. A w Czechach nie ma zmiłuj się i z Polakami się nie cackają. CB dobra sprawa ale nie zastąpi oleju w głowie.