Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

miron mam dla ciebie zderzak przedni tylko bez grilla :wink4: masz PDC z przodu ?

p.s

Zderzak S4 ( skorupa) nie rozni sie od S LINE tak jak kratki boczne :) kupujesz tylko w ASO dolny spojler od S4 .... no i grrill S4 :)

Opublikowano
  • Autor

grom

Panowie, szybkie pytanie: czy da się wymontować grill bez zdejmowania zderzaka??

:no:

Opublikowano

ja trafiłem okazyjnie kompletny zderzak na tył do A5 za 350 zł z wysyłką :decayed:

mam nadzieje że cierpliwy czekaniem i szukaniem też trafię coś okazyjnego - tylko strasznie mało tego wszystkiego

Jest teraz na allegro kpl. przedni S4 ale chcą 2500zł - chyba dużo nie

chyba sporo.. to ja wolałbym chyba kupić zderzak S-line i wymienić spojler i grill na S4.. wyszłoby chyba taniej :wink4: Mirek, ja na zderzak tylny polowałem miesiąc (od razu jak kupiłem auto), dzień w dzień przeglądałem allegro. i jak się pojawił to od razu go kupiłem :decayed:

Opublikowano

miron mam dla ciebie zderzak przedni tylko bez grilla :wink4: masz PDC z przodu ?

p.s

Zderzak S4 ( skorupa) nie rozni sie od S LINE tak jak kratki boczne :) kupujesz tylko w ASO dolny spojler od S4 .... no i grrill S4 :)

nie mam pdc

najgorsze że grill w ASO jest w piz*u drogi - pytanie jaki byłby koszt gdyby to zebrać w całość[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 09:17_________________________________________________jak sprawdzałem grill S4 w ASO to jak się nie mylę kosztował 1400zł :decayed:

Opublikowano

grom

Panowie, szybkie pytanie: czy da się wymontować grill bez zdejmowania zderzaka??

:no:

Dzięki alvaro :)
Opublikowano

no i zestaw głośnomówiący zainstalowany, cena z montażem i wszystkimi częściami wyszła 800pln, jakość rozmowy rewelacja. wrclaguna dzięki bardzo za pomoc i części!!!

Opublikowano

No i spoko :good: masz jakies foto co i jak :)

nie mam zdjęc bo zostawiłem u nich auto w czwartek i odebrałem wczoraj gotowe bo musiałem w trasę jechać, cały montaż trwał 3h. jedyne co to trochę chłopaki podsufitkę pobrudzili ale niedługo i tak jadę na pranie tapicerki więc się nie złoszczę.

Opublikowano

Gdzie ci wsadzili blutka ? w pod podloge czy w schowku ? looknij i rob foty :decayed:

Opublikowano

Gdzie ci wsadzili blutka ? w pod podloge czy w schowku ? looknij i rob foty :decayed:

o to aukrat pytałem i mówił przy schowku

Opublikowano

Panowie mam kilka pytań:

1. czy w sedanie występowały rolety na okna z tyłu i ewentualnie czy można je zamontować bez wymiany boczków?

2. czy wie ktoś jak wygląda montaż podgrzewania tylnej kanapy - co potrzeba i jakie są koszty mniej więcej?

3. czy nie posiadając MMI (mam symphony + kolorowy wyświetlacz) można podłączyć jakieś dvd do tego wyświetlacza?

Opublikowano

Panowie mam kilka pytań:

1. czy w sedanie występowały rolety na okna z tyłu i ewentualnie czy można je zamontować bez wymiany boczków?

2. czy wie ktoś jak wygląda montaż podgrzewania tylnej kanapy - co potrzeba i jakie są koszty mniej więcej?

3. czy nie posiadając MMI (mam symphony + kolorowy wyświetlacz) można podłączyć jakieś dvd do tego wyświetlacza?

Ad.1 Tak wystepowalu roletki :)

Ad.2 Na pewno mozna zamontowac :) tylko nie wiadomo czy Modul Komfortu obsluzy tobie ta opcje :mysli: ( trzeba kodowac )

Ad.3 Nie wiem :( ale popytaj w NAVISERWIS czy montuja to ci odpowiedza :wink4:http://www.naviservice.com.pl/index.php?menu=5

Opublikowano

Ad.1 Tak wystepowalu roletki :)

Ad.2 Na pewno mozna zamontowac :) tylko nie wiadomo czy Modul Komfortu obsluzy tobie ta opcje :mysli: ( trzeba kodowac )

Ad.3 Nie wiem :( ale popytaj w NAVISERWIS czy montuja to ci odpowiedza :wink4:http://www.naviservice.com.pl/index.php?menu=5

A wiesz może jak montuje się te rolety? Czy musze wymienić boczek czy to jest jakiś dokładany element?

Nie wiesz jaki nr może mieć podgrzewanie kanapy?

Opublikowano

Musisz zmienic boczek z roletami :confused4:

Do tylnej kanapy musisz miec maty grzewcze z czujnikami zajecia miejsca oraz w tunelu przelaczniki regulacujne moc grzewczą siedziska :)

Przelaczniki :)

http://moto.allegro.pl/audi-a5-tylne-grzane-fotele-kpl-z-obudowa-i1844828466.html

Opublikowano

A wiesz może jaki nr mają czujniki i maty?

Bo ciężko znaleźć w internecie :disgust:

:hi:

Opublikowano

Ciezko ci bedzie kupic :confused4: lepiej poszukaj samej tylnej kanapy z A4 A5 z grzanymi dupkami :decayed: do przekladki

Opublikowano

znaleźć w takim kolorze i skórze chyba będzie jeszcze trudniej :disgust: zapytam w ASO ile by chcieli za taką przyjemność :mysli:

Opublikowano

Cuberek coś dla Ciebie

http://moto.allegro.pl/a4-b8-8k0-tapicerka-skorzana-fotele-s-line-skora-i1855729102.html

A co do rolet bocznych szyb to kiedyś podjechałem do ASO i mi powiedzieli że jest to możliwe ale tylko do Avanta :)