Carlos* Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 A no to ja mam taką u siebie, jakby co to mogę jutro wrzucić fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ciekawe czy kompletny zderzak http://moto.allegro.pl/tlumik-koncowy-tlumiki-zderzak-s4-8k0-komplet-i1896064599.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 "stan idealny" a widać że zderzak naprawiany i jego połowa zamalowana w podkładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 "stan idealny" a widać że zderzak naprawiany i jego połowa zamalowana w podkładzie Tez to zauwazylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A no to ja mam taką u siebie, jakby co to mogę jutro wrzucić fotę to wrzucaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ALV masz moze taką ? :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Panowie a jak u was CR -y sie nagrzewaja czy dosc szybko Ja chyba mam termostat do wymiany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Bardzo wolno, ale tak mam od początku więc się nie przejmuje. Obecnie 90 stopni C na blacie łapie po ok 10 km. Przy większych mrozach jeszcze dłużej się nagrzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Z tego co piszą na różnych forach to jako minus tego silnika zawsze jest wymienione powolne nagrzewanie ale myślę że chyba nie powinien się dłużej grzać niż np taki 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 U mnie minimalnie ponizej 90 C jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 U mnie minimalnie ponizej 90 C jest to jest temp cieczy chlodzacej. Zobacz na temp oleju przez VCDS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 U mnie minimalnie ponizej 90 C jest to jest temp cieczy chlodzacej. Zobacz na temp oleju przez VCDS Wlasnie sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 mój się nagrzewa szybciej niż A3ka... w chwili obecnej jakieś 15 minut i jest nagrzany (ale to tylko dlatego, że auto stoi w garażu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 mój się nagrzewa szybciej niż A3ka... w chwili obecnej jakieś 15 minut i jest nagrzany (ale to tylko dlatego, że auto stoi w garażu) Szkoda ze nie mam jeszcze garazu ale walcze z papierami i urzednikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 generalnie jest tak, ze temp oleju wynosi okolo 70-75 stopni przy tym jak temp cieczy chlodzacej dochodzi do 90. trzeba jeszcze chwilke poczekac az olej sobie "dojdzie" sprawdz, daj znac jak to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 a czy ta lepsiejsza lapka to nie jest czasem lampka z pakietu oswietlenia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 mój się nagrzewa szybciej niż A3ka... w chwili obecnej jakieś 15 minut i jest nagrzany (ale to tylko dlatego, że auto stoi w garażu) i do jest wlasnie to co mnie najbardziej irytowalo w dyszlu , za ten czas juz dawno w zimie bylem w pracy a auto dalej nie zagrzane teraz dwie minutki i cieplutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Cuber ALV masz moze taką ? Już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Panowie pomocy! Dziś zmieniłem koła na zimowe (ok 13), pół godziny temu wracałem z miasta i 2 skrzyżowania od domu zapaliła mi się kontrola czujników ciśnienia w oponach (koło prawe, przód). Sprawdziłem i rzeczywiście było odrobinę za mało... teraz jest już ok i ciągle pokazuje, że mu mało co zrobić żeby błąd z FISu znikł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi