Opublikowano 11 Czerwca 201214 l Widze ze AUDI wypuściło nowy Pakiet Sound układu wydechowego ( Extension kit ) np. koszt 1300 PLN dla 2.0 TDI .Ciekawe co wchodzi w skład jego ---------- Post dopisany 11-06-2012 at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany 10-06-2012 at 13:36 ---------- AUDI MUSIC INTERFACE A5 8T0035785A (2381792385) - motoAllegro Grzesiu, powiedz coś więcej na temat tego Extension kit:)
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l Numer tego AMI pasuje do mnie? Pasuje do A4 B8 , A5 , Q5 pod CONCERTA ,SYMPHONY jest po Canie bez światłowodu .
Opublikowano 12 Czerwca 201214 l Robił ktos juz sobie taki Update jak by to wygladało,wgrywa sie nowy program do auta? Original Audi MMI 2G High Update 5570 für A4 (B8) A5 Ingolstadt Navigation 1 Tag | eBay
Opublikowano 13 Czerwca 201214 l [/color]AUDI MUSIC INTERFACE A5 8T0035785A (2381792385) - motoAllegro Do czego jest ten interface? czy tylko do ipoda i wyświetla utwory na lcd? czy ma jeszcze inne funkcje np: video?
Opublikowano 13 Czerwca 201214 l Ja zamontowalem przy kierownicy uchwyt na iphona z navi i chce wyciagac muze przy okazji.. Ale ze ostatnio kupiony modul cos niebanglajacy to kupilem i ten dla testu... Moze wreszcie skoncze temat ...
Opublikowano 14 Czerwca 201214 l Tak własnie przedłuza (wydłuza ) wiazke światła .Tu masz fajnie to opisane stemei.de .website von Stefan Meier .VCDS codierung .webdesign .IT solutions - Autobahnlicht Wroce jeszcze do tych swiatel autostradowych. Wydaje mi sie, ze powyzej jakiejs predkosci zawsze zapalaja sie swiatla mijania (nawet w dzien, gdy jest widno). Czy tak jest normalnie, czy dopiero po wlaczeniu tego trybu moglo tak sie zaczac dziac? W tym niemieckim opisie nic o tym nie wspominaja...
Opublikowano 15 Czerwca 201214 l gregski, ale masz wlaczony tryb autostradowy, czy bez niego Ci sie tez wlaczaja? Teraz jestem pewny na 100%, ze sie swiatla zapalaja. Bylo slonce caly czas, a jednak sie swiecily. Potem nawet jak zwolnilem do 50-70km/h to nadal byly wlaczone dlugo. Jedyny sposob, zeby je wylaczyc to ustawic na 0. Ja rozumiem, ze moze chodzi o bezpieczenstwo i zeby bylo widac auto przy wiekszych predkosciach, ale przeciez same LEDy tez mocno swieca i widac je z daleka, nawet w sloncu...
Opublikowano 16 Czerwca 201214 l Dokładka do zwykłego zderzaka orginał produkt AUDI koszt w ASO 1500 pln Zderzak tył tylny Audi A4 8K5 08-12 S-LINE SLINE (2425674934) - motoAllegro
Opublikowano 16 Czerwca 201214 l Pany, dostałem od przyjemniaczków bon na 949 eurasow na usługę albo na części:banan: I nie wiem na co to ew.przeznaczyć Nie mam guzika startu,asysty zmiany pasa ruchu, otwieranej i zamykanej klapy bagażnika i pakietu s-line. Z tym ostatnim to raczej tylko "zadek" by wchodził w rachubę... Rocznik 10/10 CDN avant Q. Z góry dzięki za sugestie:smiley:
Opublikowano 17 Czerwca 201214 l Pany, dostałem od przyjemniaczków bon na 949 eurasow na usługę albo na części:banan: I nie wiem na co to ew.przeznaczyć Nie mam guzika startu,asysty zmiany pasa ruchu, otwieranej i zamykanej klapy bagażnika i pakietu s-line. Z tym ostatnim to raczej tylko "zadek" by wchodził w rachubę... Rocznik 10/10 CDN avant Q. Z góry dzięki za sugestie:smiley: Czy ja wiem........jakieś felgi może ?
Opublikowano 17 Czerwca 201214 l czemu tylko zadek S-line wchodzi w rachubę? ja bym inwestował w całość
Opublikowano 17 Czerwca 201214 l Tak własnie przedłuza (wydłuza ) wiazke światła .Tu masz fajnie to opisane stemei.de .website von Stefan Meier .VCDS codierung .webdesign .IT solutions - Autobahnlicht Wroce jeszcze do tych swiatel autostradowych. Wydaje mi sie, ze powyzej jakiejs predkosci zawsze zapalaja sie swiatla mijania (nawet w dzien, gdy jest widno). Czy tak jest normalnie, czy dopiero po wlaczeniu tego trybu moglo tak sie zaczac dziac? W tym niemieckim opisie nic o tym nie wspominaja... Musiałem pogrzebać i więc tak..........działają dopiero po przekroczeniu 140km/h
Opublikowano 17 Czerwca 201214 l WRC:hi:, a z izzy kej to dużo grzebania? Albo taka kamerka cofania na przykład(jest ori TV)....
Opublikowano 17 Czerwca 201214 l Do tego moda trzeba zmienić KOMFORT Kamerkę tez możesz dołozyć jak masz wtykę FBAS lub ORI TV TUNER