Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mumen- pisałeś do mnie na pw? cos mi mignęło w skrzynce i uciekło...

Nie nic nie pisałem na PW :)

---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

Panowie, mam prośbę.

Czy ktoś z Was ma założone takie felgi? Lub czy ktoś ma jakieś zdjęcie B8 z tymi kołami?

Koła aluminiowe Audi A4 B8 A5 245/40/18 5 x 112 (3088742070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Planuje zakup większych kół i takie oto wpadły mi w oko, ale chciałbym zobaczyć jak się prezentują na aucie.

Znalazłem zdjęcie A5 sportback'a z tymi kołami i wygląda całkiem nieźle:

http://cars-database.com/data_images/models/audi-a5-sportback/audi-a5-sportback-02.jpg

Dzięki za pomoc :)

To ET troche małe jak na A4, nie będzie obcierało o rancior błotnika, to raczej do A5 to ok, ale A4 ... może być kiepsko

---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ----------

Ktoś chętny na takie kółka?

http://s22.postimage.org/p4i3j8nul/DSC05640.jpg

Jakie cale, ET stan opon i wifil becalen ??

Koła 19' jedna felga posiada delikatne przytarcie jak na foto,opony firestone 245/35 w dobrym stanie ok 5 mm bieżnika oczywiscie letnie:wink:Et trudno powiedziec ale chyba 35 musialbym sprawdzic.A dodam jeszcze że latały w b 8-ce i na 100% pasują:decayed:

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja miałem fabrycznie założone ET 47 z opona 245/17, teraz mam od TT 52 ET z oponą 245/18 ale do tego ET 52 mam dystans 8mm, tak więc wychodzi ET 44.

Miałem zamiar kupić 19" z ET 33 od A5, ale dowiedziałem się ze takie ET obciera już w A4 więc d*pa. Nie wiem jak przy węższych oponach, np 225 może takie ET 29 da rade :)

---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ----------

Koła 19' jedna felga posiada delikatne przytarcie jak na foto,opony firestone 245/35 w dobrym stanie ok 5 mm bieżnika oczywiscie letnie:wink:Et trudno powiedziec ale chyba 35 musialbym sprawdzic.A dodam jeszcze że latały w b 8-ce i na 100% pasują:decayed:

No oki, a teraz najważniejsze, czy ORI i jaka kasa ?? :)

Opublikowano

Miron pisał ze ma ET 38 i mu przyciera z tyłu jak coś więcej doładuje, albo na wybojach. To juz sam nie wiem gdzie jest ta granica minimalnego ET.

Opublikowano
Miron pisał ze ma ET 38 i mu przyciera z tyłu jak coś więcej doładuje, albo na wybojach. To juz sam nie wiem gdzie jest ta granica minimalnego ET.

ET 38 mam aktualnie, na 17" zimowe i nic mi z tyłu nie obciera nawet przy dużym obciążeniu:wink:

Opublikowano

No ale tu jeszcze kwestia szerokości opony pozostaje

Opublikowano

a Miron miał 265 gdy mu obcierało :whistling:

Opublikowano

No tak, a ja tylko 225:decayed:

Opublikowano
Ja miałem fabrycznie założone ET 47 z opona 245/17, teraz mam od TT 52 ET z oponą 245/18 ale do tego ET 52 mam dystans 8mm, tak więc wychodzi ET 44.

Miałem zamiar kupić 19" z ET 33 od A5, ale dowiedziałem się ze takie ET obciera już w A4 więc d*pa. Nie wiem jak przy węższych oponach, np 225 może takie ET 29 da rade :)

---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ----------

No oki, a teraz najważniejsze, czy ORI i jaka kasa ?? :)

Nie ORI a kasa,myślę że za 3000 zeta mogę oddać.

Opublikowano
co wy na to? Audi A4 8K B8 Avant Dachspoiler roof spoiler im RS4 Design | eBay

więcej fotek spoilera na ich stronce Wektor Automobile - Audi Tuning

zastanawiam sie jak to wygląda na żywo

Cuber ma taki zobacz fotki u niego :wink:

Cuber ma nakładke na klape s- line :wink:

ta jest repliką tej z RS4

Opublikowano
co wy na to? Audi A4 8K B8 Avant Dachspoiler roof spoiler im RS4 Design | eBay

więcej fotek spoilera na ich stronce Wektor Automobile - Audi Tuning

zastanawiam sie jak to wygląda na żywo

A z czego jest ta nakładka wykonana bo nigdzie nic nie pisze tylko jest info, że jest to replika RS4:eusathink:

Masz teraz jakąkolwiek nakładkę czy nie masz nic?

Opublikowano

z tego co wiem to chyba z włókna szklanego...

obecnie mam zwykły daszek, poluje na s-linowy ale ciężko z tym na allegro.

ASO śpiewa 1000 zł za ten kawałek plastiku (s-line) taki jak cuber na str. 20 w swoim wątku

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie - czy w A5 słupek C jest inny dla półki z roletą czy taki sam? Bo fizycznie mi coś nie pasuje, a ETKA nie mówi mi tego :(

Opublikowano