Opublikowano 15 Marca 201313 l Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2 To jest masakra jakaś, już koorwa strach kanapki w aucie zostawić. Współczuję Grzegorz.
Opublikowano 15 Marca 201313 l Kużwa byłem tylko w aptece po leki dla zony Wszystkie kable poszły w piz*u..............
Opublikowano 15 Marca 201313 l z tym kradzieżami będzie jeszcze gorzej jak podniosą kwalifikacje czynu jako przestępstwo powyżej 1000zł - przecież to zaczną wszystko kraść - stacje benzynowe pewnie już srają pod siebie
Opublikowano 15 Marca 201313 l Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2 Kurw.a co za nie fart
Opublikowano 15 Marca 201313 l Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2 Kurw.a co za nie fart Jestem za posiadaniem broni przez kazdego obywatela PL ! Cepy złodziejskie jakby wiedziele ze kazdy moze im w kazdej chwili odstrzelic dupsko to pewnie inaczej by to wygladalo....
Opublikowano 15 Marca 201313 l Panowie, szybkie pytanie - czy w A5 słupek C jest inny dla półki z roletą czy taki sam? Bo fizycznie mi coś nie pasuje, a ETKA nie mówi mi tego Dobra, dla potomności: osłony słupków są inne Ale na szczęście sprzedawca półki z roletą ma pasujące osłony i zgodził się zamienić sztuka za sztukę Grzesiu współczuję Jakiś uliczny monitoring? Z bankomatów czy coś w ten deseń?
Opublikowano 15 Marca 201313 l Autor Przeleć się po warsztatach, chociaż tych znajomych i daj info niech odkupią za grosze a później ich najebiesz i odzyskasz kasę...
Opublikowano 15 Marca 201313 l Mi jak ostatnio ukradli kom w nocy w lokalu to na drugi dzień o godz. 13 była już w lombardzie ...
Opublikowano 15 Marca 201313 l Panowie, chcę wymienić na wiosnę płyn hamulcowy i nigdzie nie mogę znaleźć informacji, jaka ilość wchodzi do układu...ktoś wie ile potrzeba do całkowitej wymiany?
Opublikowano 15 Marca 201313 l przod 345 - zacisk ten sam(jarzmo inne), tyl 330 troszeczke szerszy zacisk
Opublikowano 15 Marca 201313 l Jutro 7.30 jestem szefie u ciebie:wink: Jakbyś nie dojechał to zadzwoń wyjadę po Ciebie:decayed: