Opublikowano 13 Marca 201313 l chcę go kupić ale na wszystkich innych jest (A) a tu auto hold co znaczy to samo ale zaintrygowało mnie skąd ten napis
Opublikowano 13 Marca 201313 l A jak by mnie ktos zapytał to na 100 % bym powiedzial ze na wszystkich jest AUTO HOLD, az z ciekawości oblukam. ---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ---------- Racja, wszędzie (A), ciekawe co to to, może faktycznie USA
Opublikowano 13 Marca 201313 l ja ten napis pierwszy raz widzę (nawet pogoniłem do UK i US strony) ale tam wszędzie (A) - koresponduje z lampką w liczniku
Opublikowano 14 Marca 201313 l z tego co wiem to chyba z włókna szklanego...obecnie mam zwykły daszek, poluje na s-linowy ale ciężko z tym na allegro. ASO śpiewa 1000 zł za ten kawałek plastiku (s-line) taki jak cuber na str. 20 w swoim wątku No to mamy ten sam problem tylko ja bym się zastanowił nad włóknem miałem w B7 i chyba trzy razy był malowany i zawsze po czasie posiadał lakier i się odkształcał od słońca dlatego jakoś się boję włókna no chyba , że mi się akurat trafił słabej jakości bo kiedyś też miałem w jednym aucie z włókna i nic się nie działo sam nie wiem...
Opublikowano 14 Marca 201313 l A jak by mnie ktos zapytał to na 100 % bym powiedzial ze na wszystkich jest AUTO HOLD, az z ciekawości oblukam.---------- Post dopisany at 23:55 ---------- Poprzedni post napisany at 23:50 ---------- Racja, wszędzie (A), ciekawe co to to, może faktycznie USA Może jest tak jak z włącznikiem ESP, we wcześniejszych modelach był napis ESP a później ikona auta w poślizgu:wink: ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:16 ---------- Pany, w ASO jest w dobrej cenie komplet nakładek na pedały, razem z podstopnicą po rabacie wyszło 400 z małym groszem PLN-ów:wink: do manuala
Opublikowano 14 Marca 201313 l Czy zaciski przód od S4 podejdą do zwykłego ? tzn, czy się zmieszczą przy 18" felgach ?
Opublikowano 14 Marca 201313 l Czy zaciski przód od S4 podejdą do zwykłego ? tzn, czy się zmieszczą przy 18" felgach ? zmieszcza sie nawet w 17stce z odpowiednim ET
Opublikowano 14 Marca 201313 l Czy zaciski przód od S4 podejdą do zwykłego ? tzn, czy się zmieszczą przy 18" felgach ? zmieszcza sie nawet w 17stce z odpowiednim ET Dzięki, ET 32, więc chyba powinny:wink:
Opublikowano 14 Marca 201313 l nowe ledy z polifta już są w domku teraz temat ogarnąć z Grzesiem i na wozidło przykleić
Opublikowano 14 Marca 201313 l nowe ledy z polifta już są w domku teraz temat ogarnąć z Grzesiem i na wozidło przykleić Macie fart z tymi LED w avantach, dla sedana nie zrobili nic co by tak lekko pasowało, musimy się obejść smakiem. ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- Nawet do wymiany podsufitki trzeba szybę wytłuc czołowa, co za niesprawiedliwość.:kwasny:
Opublikowano 15 Marca 201313 l jedrekx masz już tę naklejkę bo ciekaw jestem jak to wyszło:wink: ? nie mam, Artur wczoraj nie przyjechał na spot ale mam nadzieję, że przed Bukowiną jeszcze założę i pstryknę foto nowe ledy z polifta już są w domku teraz temat ogarnąć z Grzesiem i na wozidło przykleić Macie fart z tymi LED w avantach, dla sedana nie zrobili nic co by tak lekko pasowało, musimy się obejść smakiem. ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- Nawet do wymiany podsufitki trzeba szybę wytłuc czołowa, co za niesprawiedliwość.:kwasny: te z 2010, które ma Miron są fajne
Opublikowano 15 Marca 201313 l Numen, a nie przejdzie przez tylne prawe drzwi? iPad Tapatalk HD Nie ma szans, mieliśmy wymontowane całe wnętrze oprócz kokpitu, fotele tunel i wykręcone przednie drzwi, ni chu..
Opublikowano 15 Marca 201313 l Numen, a nie przejdzie przez tylne prawe drzwi? iPad Tapatalk HD Nie ma szans, mieliśmy wymontowane całe wnętrze oprócz kokpitu, fotele tunel i wykręcone przednie drzwi, ni chu.. o kur...a myślałem że podsufitka jest na tyle elastyczna że trochę się podda
Opublikowano 15 Marca 201313 l Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2
Opublikowano 15 Marca 201313 l Pany wjebali mi sie do autka i zajumali kompa itd. Akurat jezdziłem zonki C2 kutfa zaczely sie nieszczescia od wjechania w tyłek w a4 ... oby dalej bylo już tylko lepiej
Opublikowano 15 Marca 201313 l co za chu...e! ja nie miał bym skrupułów aby takiego połamać w kilku miejscach
Opublikowano 15 Marca 201313 l sorki panowie mam pytanie, znajomy kupił 8k Avant i chciał by sobie wymienić lampy z tyłu na LED , co tam trzeba wyrezać? Z góry thx za podpowiedzi