Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Slicznosci! Czyli nie takie zle te CAPY Wymien jarzma na te od s4, zacisk zostaje, duza tarcza i klocek ate ceramic - totalnie nie pyla. Napisz na prv ile zaplaciles pls.
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Slicznosci! Czyli nie takie zle te CAPY Wymien jarzma na te od s4, zacisk zostaje, duza tarcza i klocek ate ceramic - totalnie nie pyla. No ale jakiej firmy tarcze, też ate?
Opublikowano 12 Kwietnia 201313 l Poniżej zamieszczam mój wykres Teraz zminaa hamulców z przodu, jaką markę tarcz i klocków polecacie (345mm)? http://s12.postimg.org/cye8ur0u1/wykres.jpg Czyli finalnie wyszło naprawdę spoko
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Panowie czy Bang&Olufsen będzie śmigał na Concercie czy do pełnej obsługi i sprawności potrzeba MMI 2g, 3g?
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Panowie... gdyby ktos wiedzial cos na ten tamat... http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/spirng-spacer-30mm-269666/ z gory dzieki
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink:
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink: No to bede musial bardziej temat zglebic bo mam do wyciagniecia kompletny zestaw w dobrych pieniadzach
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Slicznosci! Czyli nie takie zle te CAPY Wymien jarzma na te od s4, zacisk zostaje, duza tarcza i klocek ate ceramic - totalnie nie pyla. No ale jakiej firmy tarcze, też ate? Ja dalem ate.
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink: O widzisz czyli masz po Canie . A masz suba ? dawaj foty
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Panowie orientujecie się czy można dokupić w ASO tylko dywanik kierowcy ?
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Chyba nie będzie bo od sterownika idzie światłowód U mnie fabrycznie B&O jest na Concercie:wink: O widzisz czyli masz po Canie . A masz suba ? dawaj foty ok, dobra:decayed:powoli:wink:
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Panowie orientujecie się czy można dokupić w ASO tylko dywanik kierowcy ? Jeden to chyba nie, ale prawie na pewno można kupić osobno przód i tył.
Opublikowano 13 Kwietnia 201313 l Panowie, ostatnio miałem jakiś problem z TPMS.. w trakcie jazdy zaczęło mi piszczeć (ciśnienie ok, po zapisaniu nadal błąd). pokazywało mi na FIS TPMS i ikonka od ciśnienia. wyłączyłem i włączyłem auto i zniknęło. dziś podłączyłem VAGA i wyskoczył mi błąd 03159. skasowałem, odpaliłem auto i błędu nie ma.. ale czy to coś poważnego było?
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Panowie, potrzebuję rozpiskę pinów do włącznika numer 8K0 959 673 C. Jest to włącznik ESP, PDC i tylnej rolety. Znajduje się on obok dźwigni zmiany biegów w wersji bez MMI. Będę zobowiązany.
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Panowie, potrzebuję rozpiskę pinów do włącznika numer 8K0 959 673 C. Jest to włącznik ESP, PDC i tylnej rolety. Znajduje się on obok dźwigni zmiany biegów w wersji bez MMI. Będę zobowiązany. To Ci powinno pomóc: Imageshack - przyciskpdc.png ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- He he, spóźniłem się chwilkę
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Panowie, potrzebuję rozpiskę pinów do włącznika numer 8K0 959 673 C. Jest to włącznik ESP, PDC i tylnej rolety. Znajduje się on obok dźwigni zmiany biegów w wersji bez MMI. Będę zobowiązany. To Ci powinno pomóc: Imageshack - przyciskpdc.png ---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ---------- He he, spóźniłem się chwilkę Super Panowie! Dzięki!