Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak mam te mniejsze, nie te uszy bambo :)

iPad Tapatalk HD

Bambo mają swój urok hehe :)

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

iPad Tapatalk HD

:polew:szkoda:kox:

:grin:

Czymś jeszcze sie różnią procz gabarytu ??

Inaczej się składają niż te przed liftem :wink:

.

o to tot to mi chodziło :decayed: ida tak bardziej w górę jak w BMW :wink:

A tutaj pytanko z innej beczki :

2013_06_06_391.jpg

Takie coś mam w lusterku (kamera?) i co dalej? do czego to służy i czy da rade to jakoś podłączyc?? pod co itp??:shock3:

Opublikowano

iPad Tapatalk HD

Bambo mają swój urok hehe :)

---------- Post dopisany at 13:29 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ----------

iPad Tapatalk HD

:polew:szkoda:kox:

:grin:

Czymś jeszcze sie różnią procz gabarytu ??

Inaczej się składają niż te przed liftem :wink:

.

o to tot to mi chodziło :decayed: ida tak bardziej w górę jak w BMW :wink:

A tutaj pytanko z innej beczki :

http://s16.postimg.org/rgrfrqj81/2013_06_06_391.jpg

Takie coś mam w lusterku (kamera?) i co dalej? do czego to służy i czy da rade to jakoś podłączyc?? pod co itp??:shock3:

High Beam Assist. Jest w dziale DIY.

Opublikowano
Witam

Mam pytanie panowie mam a4 b8 amerykańska wersja czy da rade zmienić liczniki na EU ? i czy odrazu mogę zminic fis na kolor czy duzo problemu z tym ?

Pozdrawiam

Albo po prostu wymienić same tarcze na zamiennik w km/h bez MPH.

Opublikowano
Witam

Mam pytanie panowie mam a4 b8 amerykańska wersja czy da rade zmienić liczniki na EU ? i czy odrazu mogę zminic fis na kolor czy duzo problemu z tym ?

Pozdrawiam

kupujesz licznik EU z kolor fisem z legalnego źródła, jedziesz do ASO i po porblemie ( założą odblokują komponent )

Opublikowano
Witam

Pozdrawiam

kupujesz licznik EU z kolor fisem z legalnego źródła, jedziesz do ASO i po porblemie ( założą odblokują komponent )

Dokładnie, z B8 nie ma problemu

Opublikowano
Lampki pod lusterkami... Ile chcesz za kpl daj na PW ;)

iPad Tapatalk HD

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

Widziałem ktoś juz przerabiał uchwyt 4 na 3 ramienny. Poszukaj na forum.

iPad Tapatalk HD

PW poszło, a ten opis przeróbki to nie to o co mi chodziło. Tam jest opisane przeróbka z A4 B7, a nie A4 B8 i totalnie inna sprawa. :facepalm:

Coś źle szukałeś: http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/zamontowanie-lusterka-fotochrom-poliftowego-zwykly-uchwyt-266825/ :wink:

Dobrze szukałem, czytałem to i to nie jest ten montaż. Później ogarnę jakieś fotki do porównania i pokazania o co kaman. :wink:

Opublikowano

jakie koło Staszek?

Opublikowano
muszę się i tu pochwalić - Mój syn wyprowadza drużynę na murawę - duma mnie rozpiera!

El. MME. Zwycięstwo Polaków na początek eliminacji. Malta pokonana po golach w końcówce - zdjęcie

:naughty:

Opublikowano
muszę się i tu pochwalić - Mój syn wyprowadza drużynę na murawę - duma mnie rozpiera!

El. MME. Zwycięstwo Polaków na początek eliminacji. Malta pokonana po golach w końcówce - zdjęcie

Aaa, to nam się nowy Lubański szykuje :wink:

Opublikowano

Ja bym przygarnął gałę taką, ale 300 nie chce mi się dać :). Tak za 150 to z gupoty by człowiek kupił :)

---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ----------

Witam

Pozdrawiam

Dokładnie, z B8 nie ma problemu

Też przekładałem, najważniejsze to wyszukać licznik z pewnego źródła, bo jak trafisz piec albo nawet wycofany z użytku to Ci nie przejdzie ochrony komponentu i mało tego Policaja też się o tym dowie :)

Opublikowano

normalnie takie gałki chodzą po 450-500 - za 150 to kupisz zwykłą plastikową :kwasny:

Opublikowano

Ech to jest właśnie to, jak coś fajne to drogie :kwasny: A jak tanie to już nie cieszy :grin:

Opublikowano

Ostatnio za 100zł mi mykła z przed nosa na allegro:doh:

Opublikowano

P-U-M-A - Czy Ty nie miałeś kiedyś rotorów w podróbie u siebie ?? Szukam jakiejś opinii na temat tych "Made in Germany" a coś tak mi się wydaje ze Ty miałeś. Możesz coś na temat napisać ... Mam 18 ori aktualnie i zamierzam poszukać 19, ale jak mam założyć złachane oryginały to może lepiej nówki te w podróbie ...

Opublikowano
P-U-M-A - Czy Ty nie miałeś kiedyś rotorów w podróbie u siebie ?? Szukam jakiejś opinii na temat tych "Made in Germany" a coś tak mi się wydaje ze Ty miałeś. Możesz coś na temat napisać ... Mam 18 ori aktualnie i zamierzam poszukać 19, ale jak mam założyć złachane oryginały to może lepiej nówki te w podróbie ...

jest osoba na tym forum która śmiga na tych replikach i sobie chwiali... mówił że zdarzyło mu sie kilka razy wjechać większą dziurę i są nadal proste

Opublikowano

Nie miałem z nimi żadnych problemów. Na bieżąco ma MIRON to może wam tak samo potwierdzić że jakość dobra:wink:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ----------

jest osoba na tym forum która śmiga na tych replikach i sobie chwiali... mówił że zdarzyło mu sie kilka razy wjechać większą dziurę i są nadal proste

Kusi mnie zrobienie fotochromu tak jak ty masz u siebie:decayed:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

Kusi mnie zrobienie fotochromu tak jak ty masz u siebie:decayed:

Opublikowano

Panowie dajcie po darmoszce:grin: nr FIS kolor. Jakie nr są z kolorem? I kto to założy? Oprócz ASO:decayed: