Opublikowano 30 Lipca 201313 l , nabyłem B8, więc zaczynam sumiennie i regularnie czytać ten wątek w planach mam drobne mody, w razie czego będę dopytywał co i jak
Opublikowano 30 Lipca 201313 l , nabyłem B8, więc zaczynam sumiennie i regularnie czytać ten wątek w planach mam drobne mody, w razie czego będę dopytywał co i jak Ty oszukisto:decayed:
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Panowie moze ktoś sie orientuje czy ramki chromowane w nawiewach mozna wymieniać czy trzeba wymienic cały nawiew bo mam chromowany tylko ten środkowy a te boczne to juz nie A masz gdzieś na oku chromy boczne? Bo takie dziwadło to w standardzie było, u mnie środek i tył w chromie, boki z przodu bez.
Opublikowano 30 Lipca 201313 l , nabyłem B8, więc zaczynam sumiennie i regularnie czytać ten wątek w planach mam drobne mody, w razie czego będę dopytywał co i jak Ty oszukisto:decayed: jak ostatni raz pisaliśmy to jeszcze go nie miałem
Opublikowano 30 Lipca 201313 l , nabyłem B8, więc zaczynam sumiennie i regularnie czytać ten wątek w planach mam drobne mody, w razie czego będę dopytywał co i jak Ty oszukisto:decayed: jak ostatni raz pisaliśmy to jeszcze go nie miałem Dobra już się nie tłumacz za karę wpadasz na kielonka do mnie:grin:
Opublikowano 30 Lipca 201313 l No tez tak myślałem wiec trzeba sie rozejrzec za nawiewami Ja potrzebuję z tych nawiewów tylko pokrętła z chromikiem, wiec możemy się podzielić kosztami kratka nawiewu prawa AUDI A4 S4 A5 S5 8T1820902G (3404088658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Albo inaczej ... Jak znajdziesz za dobre pieniądze to ja Ci moje sprzedam z chromami całe taniej .
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Staszek gratki, napisz jeszcze w jakiej firmie sobie poradzili.. W EcuProjekcie - Mirek dał radę
Opublikowano 30 Lipca 201313 l http://s12.postimg.org/5dcf4u0ll/Sline.jpg Dzięki A teraz jeszcze pytanie czy czegoś brakuje w zderzaku. Na pewno tej małej osłony od spodu ale czy nie powinno być jeszcze jakiejś kratki w miejscu gdzie zaznaczyłem strzałką Jak to wygląda u Ciebie??
Opublikowano 30 Lipca 201313 l No tez tak myślałem wiec trzeba sie rozejrzec za nawiewami Ja potrzebuję z tych nawiewów tylko pokrętła z chromikiem, wiec możemy się podzielić kosztami kratka nawiewu prawa AUDI A4 S4 A5 S5 8T1820902G (3404088658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Albo inaczej ... Jak znajdziesz za dobre pieniądze to ja Ci moje sprzedam z chromami całe taniej . No spoko mozemy sie tak dogadać jak znajde nawiewy z pokretłami w chromie to sie odezwe :naughty:
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Ja dorwałem za fajną kasę Poliftowe podświetalne z chromem:naughty: Jak by co to pisz PW może jest jeszcze jeden komplecik
Opublikowano 30 Lipca 201313 l Ja dorwałem za fajną kasę Poliftowe podświetalne z chromem:naughty:Jak by co to pisz PW może jest jeszcze jeden komplecik A czym się poliftowe różnią, tym chromem na pokrętle, czy jeszcze czymś ?
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Moze tutaj sie dowiem... czy ktos widzial lub wie, gdzie moge znalezc kratke do bagaznika? W cenniku ASO nazywa sie to siatka oddzielajaca przestrzen bagazowa (lub cos podobnego).
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Moze tutaj sie dowiem... czy ktos widzial lub wie, gdzie moge znalezc kratke do bagaznika? W cenniku ASO nazywa sie to siatka oddzielajaca przestrzen bagazowa (lub cos podobnego). W ASO 1700 PLN , Allegro 90-150 PLN jesli oto chodzi Audi A4 B8 roleta bagażnika siatka kombi 8K (3374918345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Ja dorwałem za fajną kasę Poliftowe podświetalne z chromem:naughty:Jak by co to pisz PW może jest jeszcze jeden komplecik A czym się poliftowe różnią, tym chromem na pokrętle, czy jeszcze czymś ? chyba tylko chromem na pokrętłach
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Moze tutaj sie dowiem... czy ktos widzial lub wie, gdzie moge znalezc kratke do bagaznika? W cenniku ASO nazywa sie to siatka oddzielajaca przestrzen bagazowa (lub cos podobnego). W ASO 1700 PLN , Allegro 90-150 PLN jesli oto chodzi Audi A4 B8 roleta bagażnika siatka kombi 8K (3374918345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Niestety nie o to... Wrzuce linka, bedzie prosciej. Chodzi mi o to: http://a4-klub.pl/wnetrze-99/siatka-kratka-bagaznika-avant-281506/ Na allegro nie ma. W ASO okolo 1200zl. Ale moze ktos to widzial u kogos w garazu?
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Siatka oddzielająca bagaż lub Pieska taki opsi w ETCE numer 8K9017221 kolor Czarny
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Taa... numer i cene znam w ASO Poki co ludze sie, ze znajde jakas uzywke albo przynajmniej cos tanszego
Opublikowano 31 Lipca 201313 l Taa... numer i cene znam w ASO Poki co ludze sie, ze znajde jakas uzywke albo przynajmniej cos tanszego To obyś miał więcej szczęścia niż ja ;-) Też poszukuje.