Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czy kiera o numerze 8P0419091 przypasuje do naszych A4 ?

Czy mógł by mi ktoś zmierzyć emblemat S-Line ten z błotnika na zewnątrz ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pewnie już wiecie ale chyba jest jakaś promocja na końcówki wydechu w ASO. Zamówiłem sobie i zapłaciłem 240zł:wink:

Co mają ciekawego?

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Nie mam pojęcia. Po prostu byłem zamówić a facet powiedział że jest jakaś promocja na te końcówki bo normalnie ponad 300zł.

Opublikowano

Pewnie wiecie, ale w ostatniej gazetce Audi napisało, że otworzyli nowy sklep online Sklep Audi

Chwalą się tam też nowymi światłami w nadchodządzym A8. Mega czad!

Opublikowano
Ja mam starą ramkę która jest przy wyświetlaczu MMi wiec chyba ją oddam do lakiernika meblowego ( ponoć Oni mają wprawę w kolorze piano ) i zobaczymy co z tego wyjdzie :) potestować trzeba :)

Cuber ja tez myślałem nad pomalowalem w czarnym piano wszystkich listew łącznie z ramkami zegarow. Tylko lakiernik meblowy coś takiego pomaluje?

Opublikowano
Pewnie już wiecie ale chyba jest jakaś promocja na końcówki wydechu w ASO. Zamówiłem sobie i zapłaciłem 240zł:wink:

Co mają ciekawego?

Nie mam pojęcia. Po prostu byłem zamówić a facet powiedział że jest jakaś promocja na te końcówki bo normalnie ponad 300zł.

A jakie masz u siebie wrzuć jakąś fote ;)

Opublikowano

Co mają ciekawego?

A jakie masz u siebie wrzuć jakąś fote ;)

Nie mam żadnych mam seryjny wydech jak to w B8. Wrzucę foto jak zamontuje końcówki.

Opublikowano
Masz licznik pod ACC u siebie ?

Tak, mam

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

Można jeszcze piano RS4 z polifta :wink:http://images37.fotosik.pl/2079/335cc0f30f4661d4m.jpg

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ----------

@Artur :hi:

@Janusz myślałem o tych (tylko bez mill) :wink:

http://img838.imageshack.us/img838/4184/05rj.jpg

Tu macie bez mil i to w jakiej cenie, gdyby były pod distronic już bym je łykał:grin:

LICZNIK ZEGAR AUDI A4 RS4 S4 8K0920930P LEGAL (3504324864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

No i jeszcze obrotek, ja akurat mam traktora więc 8000 to tak słabo trochę. No i zakres prędkości też inny. A czy S4 z istronic ma też płaskie tarcze jak zwykła wersja ... To było by do zrobienia.

Janusz zakres prędkości jest ok, w esie dołożone zostało tylko 300, a obroty ? kwestia przyzwyczajenia, ja już nie zwracam uwagi :wink:

No ok Bogdan, ale Ty masz Distronic tak u siebie, a tarcze masz z S4. Te tarcze są płaskie przy krawędziach czy profilowane ?? Jeśli są profilowane to w którym miejscu są te kontrolki trójkątne ?

Janusz, mam tarcze płaskie i takie są przewidziane do distronica, te profilowane są bez:wink:

Opublikowano
Masz licznik pod ACC u siebie ?

Tak, mam

---------- Post dopisany at 23:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

Można jeszcze piano RS4 z polifta :wink:http://images37.fotosik.pl/2079/335cc0f30f4661d4m.jpg

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ----------

@Artur :hi:

@Janusz myślałem o tych (tylko bez mill) :wink:

http://img838.imageshack.us/img838/4184/05rj.jpg

Tu macie bez mil i to w jakiej cenie, gdyby były pod distronic już bym je łykał:grin:

LICZNIK ZEGAR AUDI A4 RS4 S4 8K0920930P LEGAL (3504324864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

No i jeszcze obrotek, ja akurat mam traktora więc 8000 to tak słabo trochę. No i zakres prędkości też inny. A czy S4 z istronic ma też płaskie tarcze jak zwykła wersja ... To było by do zrobienia.

Janusz zakres prędkości jest ok, w esie dołożone zostało tylko 300, a obroty ? kwestia przyzwyczajenia, ja już nie zwracam uwagi :wink:

No ok Bogdan, ale Ty masz Distronic tak u siebie, a tarcze masz z S4. Te tarcze są płaskie przy krawędziach czy profilowane ?? Jeśli są profilowane to w którym miejscu są te kontrolki trójkątne ?

Janusz, mam tarcze płaskie i takie są przewidziane do distronica, te profilowane są bez:wink:

No tak własnie myślałem, trzeba więc popracować nad tymi tarczami i wymyślić coś żeby było S4 z obrotami 6000 :). Wtedy założę :)

Opublikowano
  • Autor

Kiedy B ACHT wraca od lakiernika ??

Opublikowano

Może ktoś chętny na podświetlane kratki środkowa i lewa?

Opublikowano
Panowie , lakierował ktoś ramkę wokoło zegarów w kolor czarny piano ?

ja tak mam i wygląda spoko

Opublikowano
Panowie , lakierował ktoś ramkę wokoło zegarów w kolor czarny piano ?

ja tak mam i wygląda spoko

Masz zdjęcie?

Opublikowano

artua2 wrzucaj foto wobec tego :):wink:

Opublikowano

Panowie kto szybko sprawdzi mi vin? Mamy kogos na forum? Pozdrawiam;))

Opublikowano
Panowie kto szybko sprawdzi mi vin? Mamy kogos na forum? Pozdrawiam;))

Tzn. jak szybko ?

Opublikowano

Muszę mieć to sprawdzone na jutro ok godziny 15-17;)

Opublikowano

Teoretycznie w sobotę, tą co była haha. A w praktyce to pewnie w tą co będzie :)

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

8P0419091 numer nie wchodzi :kwasny:

S LINE na błotniki ? kolo 100 PLN

No tak to z A3 ta kiera. Trzeba szukać dalej ...

A na ten emblemat mam inny pomysł, nowe to wiem w ASO nie taka tragedia cenowo, ale potrzebuję rozmiary tylko wysokośc i dlugość.

Opublikowano

Teoretycznie w sobotę, tą co była haha. A w praktyce to pewnie w tą co będzie :)

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

8P0419091 numer nie wchodzi :kwasny:

S LINE na błotniki ? kolo 100 PLN

No tak to z A3 ta kiera. Trzeba szukać dalej ...

A na ten emblemat mam inny pomysł, nowe to wiem w ASO nie taka tragedia cenowo, ale potrzebuję rozmiary tylko wysokośc i dlugość.

Kupiłem takie dwa na Jebaju, może jutro przyjdą to sprawdzę i dam Ci znać.