Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Numer tunera 4G0 035 053 D a kodowania wrzuciłem wszystkie dwie strony wstecz, chyba 356, tam jest też kodowanie tunera. Ale jeśli problem to wrzucę tutaj jeszcze raz, nie chciał bym za bardzo śmiecić.

Opublikowano
Mirek, a czemu już nie 20tki?

bo jest et 26 a nie 33 :)

nie zrozumiałeś. chodziło mi dlaczego Miron w ogóle przechodzi z 20tek na 19tki

Dlaczego nie 20 - nie zmieniał bym rozmiaru i zostawił 20 pod warunkiem dostania takich kół z ET33 a takich nie ma.

20 jest ładna duża, miałem jedne, drugie, trzecie - i teraz już jakoś nie mam ciśnienia na jak największe koło.

Liczę na to że wybrana 19 swoim wyglądem i ET zrobi większą robotę niż większa i płaska 20

Jak się okaże że myślenie było błędne - to się sprzeda :decayed:

Szkoda tylko że mam teraz do sprzedania koła, które nie przejechały jeszcze 1000km :decayed:

Ale też gdybym ich nie miał to do pewnych wniosków bym nie doszedł

Do tej pory rozpatrywałem to zero jedynkowo koło większe = lepsze , koło mniejsze = gorsze

Zobaczymy - może uda się do BT podjechać na tych 19

Dziś znów je miałem w ręku - jako ori i nówki sztuki wyglądają przecudnie (mimo że 19) dziś też mierzyłem wklęsłość tych kół - od dekielka do zew. rantu jest 52mm

Mam taki troszke lęk (nie ukrywam) że po 20 dziwnie mi się będzie patrzeć na 19 - ale zobaczymy - powinno być ładnie

Opublikowano

co to było, co to jest ????

cIYSY5j.jpg

Opublikowano

To chyba omega była.

Opublikowano
Numer tunera 4G0 035 053 D a kodowania wrzuciłem wszystkie dwie strony wstecz, chyba 356, tam jest też kodowanie tunera. Ale jeśli problem to wrzucę tutaj jeszcze raz, nie chciał bym za bardzo śmiecić.

4G0035053D jest pod 8 glosnikow

Opublikowano

zdecydowanie omega

Opublikowano

To się nazywa "rezać". :grin:

Opublikowano
Mirek, a czemu już nie 20tki?

bo jest et 26 a nie 33 :)

nie zrozumiałeś. chodziło mi dlaczego Miron w ogóle przechodzi z 20tek na 19tki

Dlaczego nie 20 - nie zmieniał bym rozmiaru i zostawił 20 pod warunkiem dostania takich kół z ET33 a takich nie ma.

20 jest ładna duża, miałem jedne, drugie, trzecie - i teraz już jakoś nie mam ciśnienia na jak największe koło.

Liczę na to że wybrana 19 swoim wyglądem i ET zrobi większą robotę niż większa i płaska 20

Jak się okaże że myślenie było błędne - to się sprzeda :decayed:

Szkoda tylko że mam teraz do sprzedania koła, które nie przejechały jeszcze 1000km :decayed:

Ale też gdybym ich nie miał to do pewnych wniosków bym nie doszedł

Do tej pory rozpatrywałem to zero jedynkowo koło większe = lepsze , koło mniejsze = gorsze

Zobaczymy - może uda się do BT podjechać na tych 19

Dziś znów je miałem w ręku - jako ori i nówki sztuki wyglądają przecudnie (mimo że 19) dziś też mierzyłem wklęsłość tych kół - od dekielka do zew. rantu jest 52mm

Mam taki troszke lęk (nie ukrywam) że po 20 dziwnie mi się będzie patrzeć na 19 - ale zobaczymy - powinno być ładnie

Zakładaj czym prędzej i dawaj foto co bym nie zrobił jakiegoś głupstwa i kichy se nie kupił a Twoje auto też czarne i też sedan to idealanie pasuje :)

Ps. Jakiś namiar na te Continentale 235, gdzie kupowałeś cena dobra czy nie zwracałeś na to uwagi byle były młode i z pewnego źródła ?

Opublikowano

tak - 235/40/19

byle młode i z dobrego źródła - opon jeszcze nie mam ale mam mieć

---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

Z felgami gorzej bo dostawa z DE będzie dopiero dokładnie za 10 dni - mam nadzieje że się nic nie opóźni

Opublikowano
tak - 235/40/19

byle młode i z dobrego źródła - opon jeszcze nie mam ale mam mieć

---------- Post dopisany at 14:34 ---------- Poprzedni post napisany at 14:32 ----------

Z felgami gorzej bo dostawa z DE będzie dopiero dokładnie za 10 dni - mam nadzieje że się nic nie opóźni

Zakładacie już setup wiosenno/letni? Myślałem, ze założysz wcześniej niż ja i oblukam te 235/40 :wink: już nie mogę się doczekać bo fele cały czas się uśmiechają do mnie, a opon jeszcze brak chociaż tutaj łatwiej bo jak zapadnie decyzja to 2 dni max.

Opublikowano

ja tam już śmigam chyba 2tyg na letnich :P

Opublikowano

ja na lecie już śmigam dobry miesiąc - ale na obecnych 20

Opublikowano

Koledzy jeździ ktoś na gwincie KW? I czy z ośki podejdzie do QUATTRO? Znajomy ma swój na sprzedaż ale nigdy nie jeździłem na gwincie i boje się taczki:kwasny:

Opublikowano

4G0035053D jest pod 8 glosnikow

No to ja już gupi jestem, wyjmowałem sam toto z Avanta i nie było tam więcej przewodów, zresztą pod tamte kable poszedł mój wzmak. W obu tyle samo głośników, czyli 4 szt. plus wysokie 4. Numer mam taki po podpięciu kompa, ale chyba zajrzę z ciekawości do bagażnika dla potwierdzenia. U mojej siostrzyczki w Q5 jest taki sam nr tylko inna literka, też nie ma suba tylko 4 głośniki.

Wiem natomiast ze z końcówką nr 4G0035056 to pod subwoofer i centralny, czyli 6 głośników.

---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ----------

Koledzy jeździ ktoś na gwincie KW? I czy z ośki podejdzie do QUATTRO? Znajomy ma swój na sprzedaż ale nigdy nie jeździłem na gwincie i boje się taczki:kwasny:

Podobno na dobrym gwincie jest bardziej komfortowo niż na ori. A tak na marginesie to gwinty mają to do siebie że im niżej tym bardziej miękko. KW to chyba dobra marka.

Opublikowano

cena OK :wink: to od niejakiego zbanowanego pumy

ZAWIESZENIE GWINTOWANE KW V.1 AUDI A4 B8 8K S4 RS4 (4046447564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

cena OK :wink: to od niejakiego zbanowanego pumy

ZAWIESZENIE GWINTOWANE KW V.1 AUDI A4 B8 8K S4 RS4 (4046447564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

zbanowanego? Znam go dosyć dobrze.

Opublikowano

Mniejsza z tym jego sprawa, muszę poważnie przemyśleć sprawę gwintu

Opublikowano

Dopiero co Alvaro miał w podobnej kasie gwinta, ale Jego przynajmniej wizualnie był w dużo lepszym stanie niż ten od Pumy, wyglądał jak oglądałem na nowy.