Opublikowano 13 Marca 201412 l Pany jaka jest procedura ustawiania wycieraczek przedniej szyby? Trzeba odkręcać całe ramię i przestawić? Po wymianie szyby w ASO zaczęła mi ta kierowcy uderzać o słupek A, więc zgłosiłem przestawili tak że teraz nie dojeżdża do końca i zostawia dosyć gruby pas brudnej szyby przy słupku , jak sam tego nie zrobię to dobrze nie będzie ...
Opublikowano 13 Marca 201412 l Ja moje po, wymianie szyby, ustawiałem właśnie tak. Najprościej. tego się obawiałem - mam nadzieję że łatwo to schodzi i nie trzeba ściągacza
Opublikowano 13 Marca 201412 l Ja moje po, wymianie szyby, ustawiałem właśnie tak. Najprościej. tego się obawiałem - mam nadzieję że łatwo to schodzi i nie trzeba ściągacza Nie ma co się obawiać. Powinno łatwo zejść, a sam sobie ustawisz najlepiej.
Opublikowano 13 Marca 201412 l Panowie, czy jak zamienię od innego samochodu radio z wersji 3G, tylko dla sprawdzenia czy moje jest uszkodzone to czy może się wpakować jakoś ochrona CP ? Czy radio z ochroną od innego powinno coś z siebie zagrać. Chciał bym tylko sprawdzić czy moje nie jest upalone.
Opublikowano 13 Marca 201412 l Tak się podepnę, bo zawsze mnie to zastanawiało. Jak przełożę jakiś komponent z innego auta i wskoczy CP, to po zamienieniu spowrotem oba będą działać u siebie, jak wcześniej? Czy niekoniecznie?
Opublikowano 13 Marca 201412 l Tak się podepnę, bo zawsze mnie to zastanawiało. Jak przełożę jakiś komponent z innego auta i wskoczy CP, to po zamienieniu spowrotem oba będą działać u siebie, jak wcześniej? Czy niekoniecznie? U mnie wszystko po zamianie działało
Opublikowano 13 Marca 201412 l No mi się wydaje ze nie powinno wskoczyć CP bo przecież nie uruchamia się żadna procedura zabezpieczająca, ale sam nie próbowałem więc lepiej zapytać. W niedzielę od mojej siostrzyczki Q5 radio zagości w moim bagażniku, prawdopodobnie powinno grać przerywanie ale mam nadzieję że to rozwiąże zagadkę z brakiem dźwięku, jeśli zagra tak samo to przyczyna poza radiem raczej.
Opublikowano 13 Marca 201412 l Witam, Zapaliła mi się kontrolka systemu kontroli spalin, doczytałem, że może to powodować kilka rzeczy.. a nie mam kabla, jeszcze żeby to sprawdzić. Kwestia jest tego typu, że jadę do Francji w przyszłym tygodniu a kabel z Chin nie zdąży dojść bo dziś dopiero zamówiłem. Pytanie czy może to być coś poważnego z czym nie powinienem jeździć czy może "chwile" poczekać ? Dodam, że mieszkam w Holandii i wolałbym nie zostawiać auta u tutejszych mechaników... PS: czy ten kabel się nadaje ? 2014 Best VAG 12 12 0 Hex Can USB Interface Diagnostic Cable Audi VW Seat Skoda | eBay Pozdrawiam
Opublikowano 13 Marca 201412 l Pasuje podpiac kabel do auta i sprawdzic jakie błedy sa byc moze tylko regeneracja wchodzi w gre Chyba ze czujnik róznicy cisnien padł Diagnostyka załatwi sprawe , bedzie wtedy wiadomo .
Opublikowano 13 Marca 201412 l Przy standardowym et 45 nie spasuja? Trochę lipa bo jeszcze dwa komplety felg dodatkowo to trochę za duzy wydatek.Wysłane z mojego Xperia Ray przy użyciu Tapatalka U mnie na zimę weszły ori 17" z ET 45 przy zaciskach S4, w jednym kole tylko odważnik trochę haczył, ale zamiana kół stronami załatwiła sprawę A haczył ci tył cy przód?
Opublikowano 13 Marca 201412 l Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ?
Opublikowano 13 Marca 201412 l Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ? Kolorem podwozia.
Opublikowano 13 Marca 201412 l Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ? Kolorem podwozia.
Opublikowano 13 Marca 201412 l Panowie czym różni się wersja B8 z pokrętłami sterowania w kokpicie pionowym z wersją z rozbitymi pokrętłami na kokpicie pionowym i przy ręcznym ? http://a4-klub.pl/b8-troooop-171/wersje-mmi-nawigacja-wirtualny-kokpit-320381/#post4139509
Opublikowano 13 Marca 201412 l Panowie mam do wymiany łożysko w kole lewy przód jakie kupić, Smr ,Skf ???